Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Άμα είναι μπροστά στα στοιχήματα γιατί να στείλουμε το άλλο που είναι πίσω; (Κλείσιμο ματιού)

Γιατί άλλο τα στοιχήματα που αφορούν το ελληνικό κοινό και άλλο τι γίνεται στον διαγωνισμό. Εκεί θέλει πιασάρικα πράματα και μετράει τι εντύπωση θα κάνεις. Πολιτικά τραγούδια να έχουν επιτυχία στη Eurovision, μόνο όταν υπάρχουν οι περιστάσεις πετυχαίνουν. Αλλιώς τα τρώει η μαρμάγκα.

Γι' αυτό και θέλω να πάει το Vale. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλύτερο τραγούδι.

Είναι το φαβορί το συγκεκριμένο κομμάτι, έχει ήδη στο Youtube τα περισσότερα Views και τα περισσότερα σχόλια και σαφώς το αξίζει. Βέβαια συμφωνώ είναι μεν το καλύτερο κομμάτι, άλλα σε Eurovision θα πάμε, με κομμάτι πλήρως Ελληνικό και Πολιτικό απλά χάσαμε...οπότε και εγώ ψηφίζω Vale χωρίς να είναι μεν καλύτερο κομμάτι, άλλα ταιριάζει πιο πολύ σε Eurovision.

Γιατί άλλο τα στοιχήματα που αφορούν το ελληνικό κοινό και άλλο τι γίνεται στον διαγωνισμό. Εκεί θέλει πιασάρικα πράματα και μετράει τι εντύπωση θα κάνεις. Πολιτικά τραγούδια να έχουν επιτυχία στη Eurovision, μόνο όταν υπάρχουν οι περιστάσεις πετυχαίνουν. Αλλιώς τα τρώει η μαρμάγκα.

Γι' αυτό και θέλω να πάει το Vale. Χωρίς να σημαίνει ότι είναι καλύτερο τραγούδι.
Πολιτικό τραγούδι..Χμμ..Δεν είναι δα και RATM ούτε Public Enemy.
Φλερτάρει με την ασάφεια.
Η Τουρκία άλλωστε δεν συμμετέχει πλέον στον διαγωνισμό.
Λες να παρεξηγηθεί η Τουρκική παροικία στη Γερμανία;

Ωϛ γνωστο... δεν τα 'χω ακουσει ( και, μαλλον, μητε την Πεμπτη θα τ' ακουσω, καθωϛ εχει... sports )

Ομωϛ ξερω, οτι η Κλαυδια ειναι φωναρα! Τωρα αν φτανει μονο αυτο...; Οχι...

• Like
Reactions: Haagenti

Δεν είναι της μόδας.
Αν τη στείλουμε με φράκο και πίσω παίζει κανένα παιδάκι queer που το διώχνουν από την παιδική χαρά, έχει περισσότερες πιθανότητες.

Δεν είναι της μόδας.
Αν τη στείλουμε με φράκο και πίσω παίζει κανένα παιδάκι queer που το διώχνουν από την παιδική χαρά, έχει περισσότερες πιθανότητες.
Screenshot_2025-01-27-10-22-07-236_com.instagram.android-1.jpg

Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί.

Θέλει εξαιρετικά καλή στρατηγική για να πετύχεις κάτι καλό. Είναι πολύ λιγότερο complicated να πάει το Vale αντί της Αστερομάτας.

Απ' όσο διάβασα η ψήφος θα είναι 50% κοινό και από 25% οι δύο επιτροπές.

Όποιο από τα 12 και να πάει, καλώς να πάει. Αν και ένα από τα δύο αυτά θα είναι.

Επίσης εύχομαι η καλλιτεχνική διεύθυνση από τον Ευαγγελινό να περιοριστεί στον Ελληνικό τελικό και όχι παραπέρα, μετά τα περσινά του λάθη.

• Like
Reactions: karamela
Φλερτάρει με την ασάφεια.
Η Τουρκία άλλωστε δεν συμμετέχει πλέον στον διαγωνισμό.
Λες να παρεξηγηθεί η Τουρκική παροικία στη Γερμανία;

Λέω ότι δεν θα έχει κανένα λόγο να το ψηφίσει κάποιος από το Ευρωπαικό κοινό. Το άλλο τουλάχιστον είναι πιασάρικο κι ας αντιγράφει το σκεπτικό του my number one της Παπαρίζου. Αντί για ποντιακή λύρα στο σόλο έχει κρητική.

Λέω ότι δεν θα έχει κανένα λόγο να το ψηφίσει κάποιος από το Ευρωπαικό κοινό. Το άλλο τουλάχιστον είναι πιασάρικο κι ας αντιγράφει το σκεπτικό του my number one της Παπαρίζου. Αντί για ποντιακή λύρα στο σόλο έχει κρητική.
Περισσότερο πιασάρικο είναι το Αστερομάτα στο δικό μου το μυαλό (με τα επιβλητικά του φωνητικά) .Το άλλο δεν μου λέει και τίποτα beatoμελωδίες από το σωρό.
Τεσπά, ας στείλουν ότι θέλουν. Η σκοπιμότητα υπεράνω της τέχνης. Το τσάμικο καπελώθηκε από το breakdance.
Κοινωνία ώρα μηδέν. :(

φετος θα την παρουσιασουν ο Σακης Ρουβας και η Παπαριζου πιασαρικο καλο πουλαει

Στο vale η λύρα δεν κολλάει με το κομμάτι.
Απλά μπήκε για να μπει.

Το Αστερομάτα έχει σαφώς καλύτερη μελωδία και φωνητικά, απλά οι στίχοι με τις λέξεις τύπου τζιβαέρι δεν με ενθουσιάζουν.

Δεν ξέρω ποιο θα επέλεγα.

Περισσότερο πιασάρικο είναι το Αστερομάτα στο δικό μου το μυαλό (με τα επιβλητικά του φωνητικά) .Το άλλο δεν μου λέει και τίποτα beatoμελωδίες από το σωρό.
Τεσπά, ας στείλουν ότι θέλουν. Η σκοπιμότητα υπεράνω της τέχνης. Το τσάμικο καπελώθηκε από το breakdance.
Κοινωνία ώρα μηδέν. :(

Βρε, εγώ κι αν λατρεύω τα επιβλητικά φωνητικά στη μουσική... . Δεν περιμένω όμως από τον συγκεκριμένο διαγωνισμό να λάβω κάποια μουσική έκσταση ή να περιμένω αυτόν το διαγωνισμό να αλλάξει τη μουσική ενσυναίσθηση του κόσμου όπως είναι τώρα.
Άσε που δεν τρελάθηκα κι όλας με τα φωνητικά στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Είναι απλώς ο σκοπός που αγιάζει τα μέσα το σκεπτικό μου εδώ.

• Like
Reactions: Haagenti
Δεν είναι της μόδας.
Θα την πω την κακία μου: Αν το τραγούδι αφορούσε τη Γάζα θα είχε βγει πρώτο με τη μία-αλλά αφορά τον Πόντο, οπότε δεν έχει ελπίδες.

Θα την πω την κακία μου: Αν το τραγούδι αφορούσε τη Γάζα θα είχε βγει πρώτο με τη μία-αλλά αφορά τον Πόντο, οπότε δεν έχει ελπίδες.
Μπα..Όσοι καλλιτέχνες εναντιώθηκαν στη γενοκτονία τους έφαγε το μαύρο φίδι . (Διακοπές συμβολαίων από τις εταιρείες τους κλπ).
Το λόμπι ελέγχει τα πάντα.

Όχι στον μουσικό αχταρμά Vale,
όχι στην δηθενιά της Αυγουλομάτας.
Το καλύτερο για την Eurovision:

Sirens - BARBZ​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
.

• Like
Reactions: Sotiris
Μπα..Όσοι καλλιτέχνες εναντιώθηκαν στη γενοκτονία τους έφαγε το μαύρο φίδι . (Διακοπές συμβολαίων από τις εταιρείες τους κλπ).

Λάθος.

Η Ουκρανία είχε κερδίσει με τέτοιο θέμα τραγουδιού. Το 2016 με το τραγούδι 1944.
Δεν σε βρίσκω ενημερωμένο... 😁

Απλώς, άλλο Ουκρανία, άλλο Ελλάδα Αλλά μεγέθη στη μια και στην άλλη περίπτωση. Δεν έχει ειδικό βάρος η Ελλάδα. Ποτέ δεν είχε.

Γι αυτό επιμένω με το να πάει το μουντιαλικο τραγούδι.

Λάθος.

Η Ουκρανία είχε κερδίσει με τέτοιο θέμα τραγουδιού. Το 2016 με το τραγούδι 1944.
Δεν σε βρίσκω ενημερωμένο... 😁

Απλώς, άλλο Ουκρανία, άλλο Ελλάδα Αλλά μεγέθη στη μια και στην άλλη περίπτωση. Δεν έχει ειδικό βάρος η Ελλάδα. Ποτέ δεν είχε.

Γι αυτό επιμένω με το να πάει το μουντιαλικο τραγούδι.
Βρε ας στείλουν οποίο θέλουν. Εγώ ακούω το "To Mega Therion" δύο μέρες σερί τώρα , μπήκα λίγο στο γιουτουμπ να ξελαμπικάρω από τη δουλειά και μου το έβγαλε στα προτεινόμενα.
Ποιά είναι αυτή με τις γυαλούμπες λέω. Σήμα της Γιουροβίζιον από δίπλα. Κάτσε να δω τι μοδάρει (sic) φέτος.
Ωραίο είναι λέω.. Πιασάρικο..Και έρχεσαι εσύ να μου υποδείξεις ένα πιο πιασάρικο που θα γουστάρουν και οι Ευρωπαίοι.
Παραδινομαι λέω. Εγώ είμαι νοτιοελλαδίτης, τι δουλειά έχω με τους Ευρωπαίους. :)

Δεν ειναι γενοκτονία κατ αρχήν. Επίσης η Σάττι δε βλέπω να έπαθε τίποτα. Και λυπήσου μας, μην αρχίσεις να γράφεις για το λόμπι των εβραίων που ελέγχουν τα πάντα στη βιομηχανία του θεάματος, δε θα το αντέξω.