Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Φίλε δεν είδα καν το σόου, δεν ξέρω καν γιατί είμαι στο θέμα, χαχαχ.
απάντησα απλά στο σχόλιο ότι οι Εν λόγω πολίτες γεννιούνται με 'μια κιθάρα στο χέρι' και ότι 'υπάρχουν πολλά γκρουπ rock,metal'.
διευρύνοντας την πραγματικά σωστή σου επισήμανση,καθώς επίκειται δεύτερη μετακόμιση από εμένα τουλάχιστον τις χειμερινές περιόδους.
έγραψα δε, μιας εκεί έχω πάει σε εκατοντάδες live, ( και η ζωή μου είναι 'live'. , δουλεύοντας κατ εξοχήν νύχτες).
εχοντας μεγάλη σχέση με τα εκεί μουσικά δρώμενα.

• Like
Reactions: Haagenti
το τραγούδι έσκισε από πλευράς ερμηνείας, εστίασε σ αυτό το μέρος και με στατική παρουσία έδειξε και τις ικανότητες της.
Δεν περιελάμβανε ακροβατικά και άλλα show,όπως της Φινλανδίας,Μάλτας, Κροατίας και του 80% των διαγωνιζομένων.
Αλλά η εισαγωγή είναι καθαρά υποτονική και μένει στο μυαλό το ρεφρέν,που δεν είναι αρκετό να σώσει το υπόλοιπο τμήμα που όντως έχει μουσική ψυχή.

Εγώ τα έχω βάψει μαύρα γιατί το Σάββατο θα είμαι σε rock live που έχει μία μπυραρία στη γειτονιά μου και δεν θα δω την γυροβιζιόν.
Αλλά θα πνίξω τον πόνο μου σε ένα Jazz live που θα κάνει ένας φίλος τη Δευτέρα στο Ίλιον.
εγώ θα φορώ ακουστικά, απολαμβάνοντας την εκπομπή που δεν χάνω καθε Σάββατο και μάλιστα έχω και παραγγελιά ένα τρακ της μαύρης ντίσκο του 1975 που πρωτο-χορεψα (με τους tramps.)
Ο δίσκος μου έσπασε και θα το ακούσω από Αμερικανικό βινύλιο με αφιέρωση.

Ο παραγωγός της εκπομπής εχει ορισθεί και πρόεδρος της επιτροπής της ΕΡΤ που θα ψηφίσουν για την χώρα μας.
Απ' ότι ξέρω είναι όλα τα μέλη με μεγάλη πείρα, γνώστες,εμπειρότατοι και θα επιλέξουν 'μουσική '.
Ακόμα και σινεμά που πήγα στο ένα αυτί είχα GPoly..
Για το τζαζ live ζηλεύω τα μάλα

το τραγούδι έσκισε από πλευράς ερμηνείας, εστίασε σ αυτό το μέρος και με στατική παρουσία έδειξε και τις ικανότητες της.
Δεν περιελάμβανε ακροβατικά και άλλα show,όπως της Φινλανδίας,Μάλτας, Κροατίας και του 80% των διαγωνιζομένων.
Αλλά η εισαγωγή είναι καθαρά υποτονική και μένει στο μυαλό το ρεφρέν,που δεν είναι αρκετό να σώσει το υπόλοιπο τμήμα που όντως έχει μουσική ψυχή.
Συμφωνώ, το ρεφρέν είνα εξαιρετικό, άλλα η εισαγωγή ειδικά παρα είναι υποτονική και κουράζει...βέβαια εδώ η Ουκρανία είχε κερδίσει τον διαγωνισμό με ένα παρόμοιο μοιρολόι πάλι με ωραίο ρεφρέν άλλα υποτονικό όλο το υπολοιπο και φυσικά στην μητρική της γλώσσα και αυτό....βέβαια άλλη η δυναμική της Ουκρανίας στην Ευρώπη άλλο το Ελλαδάκι μας...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
χθες μεταξύ 9-10 έγινα λαθρο-παρακολουθητής ενός live 5άστερου με μια ανιματερ που πραγματικά έσκιζε από φωνή και τρομερά ξεσηκωτικη, τραγουδώντας γνωστές επιτυχίες με καλή φωνή, ορθοφωνία και κίνηση.
Ενώ άκουσα ότι απέναντι σε κλαμπ που έπαιξε Γιουροβίζιον οι Ρώσοι (κλασσικοί και πιστοί πελάτες των Τουρκικών θερέτρων),γιουχαιζαν την πρόκριση των Ουκρανών.
Αλλά όπου Ρώσοι..και λεφτά, οπότε δεν τους έκαναν καν ούτε παρατήρηση.

Σε ένα. Μουσικο διαγωνισμό ο οποίος δεν είναι καν μουσικός αλλά συναρτάται από τα ποσα κιλά wokila κουβαλάνε οι διαγωνιζόμενοι η Ελλάδα πέτυχε το ακατόρθωτο.Μα πάει με ένα τραγούδι με στίχο ελληνικό Με μια τραγουδίστρια που δεν έδειξε ούτε κ@ωλο ούτε μπούτια ούτε β##ζια παρά μόνο μια φωνάρα και μια ιστορία βγαλμένη απο τις πιο σκοτεινές ιστορίες ξεριζωμού που που αντανακλάται μέχρι και σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Με ποια θέση θα ήμουν ικανοποιημένος στο τελικό;; Με τη τελευταία .Για θα ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ποιότητα δεν είχε ποτέ θέση στα τσίρκα.

Ps. Αν στην θέση της σημαίας της Ελλάδας στο κάτω μέρος του βίντεο χτες ήταν καμία Ουκρανίκη, θα το είχε πάρει με συνοπτικές διαδικασίες το κύπελλακι.

• Like
Reactions: KostasMo
Εν τω μεταξύ, για να δείτε ότι η κλαυδια είναι επικοινωνιακή, στις συνεντεύξεις και ειδικά χθες στο green room, γύρισε σε όπλο υπέρ της τα γυαλιά της.
Ειδικά χτες στο green room, εκεί που η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τα γυαλιά της, η κλαυδια με χαριτωμενιά και με αθωότητα είπε στην παρουσιάστρια Do you want to try them? και εκείνη τα πήρε και τα φόρεσε. Παρεμπιπτόντως της παρουσιάστριας της πήγαιναν περισσότερο. 😁

Όλα καλά. Και η σκηνική παρουσία, και η σκηνοθεσία με ανάξια λόγου λάθη, και επικοινωνιακή η τραγουδίστρια, αλλά το τραγούδι fail.

• Like
Reactions: westsound
Σε ένα. Μουσικο διαγωνισμό ο οποίος δεν είναι καν μουσικός αλλά συναρτάται από τα ποσα κιλά wokila κουβαλάνε οι διαγωνιζόμενοι η Ελλάδα πέτυχε το ακατόρθωτο.Μα πάει με ένα τραγούδι με στίχο ελληνικό Με μια τραγουδίστρια που δεν έδειξε ούτε κ@ωλο ούτε μπούτια ούτε β##ζια παρά μόνο μια φωνάρα και μια ιστορία βγαλμένη απο τις πιο σκοτεινές ιστορίες ξεριζωμού που που αντανακλάται μέχρι και σήμερα όσο ποτέ άλλοτε. Με ποια θέση θα ήμουν ικανοποιημένος στο τελικό;; Με τη τελευταία .Για θα ήταν η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η ποιότητα δεν είχε ποτέ θέση στα τσίρκα.
Δεν διαφωνώ, άλλα ο διαγωνίσμος ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, οπότε ή αποσύρεσαι π.χ. Βουλγαρία, Τουρκία κλπ αν δεν σε εκφράζει. ή αφού τα σκας (δίνουμε κάπου 450Κ για αυτό) πας με κάτι που έχει πιθανότητες να κερδίζει ή έστω να πάει πολύ μπροστά.

Ωραιο το φορεμα της παρουσιαστριας που εμοιαζε με ψαρι. Καταπληκτικο.

Αλλα δεν της πηγαινε στην φυσιογνωμια .

• Haha
Reactions: karamela
Ωραιο το φορεμα της παρουσιαστριας που εμοιαζε με ψαρι. Καταπληκτικο.

Αλλα δεν της πηγαινε στην φυσιογνωμια .
Χαχα, μόνο από εσένα περιμένα τέτοιο σχόλιο...θεός!!!

Δεν διαφωνώ, άλλα ο διαγωνίσμος ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, οπότε ή αποσύρεσαι π.χ. Βουλγαρία, Τουρκία κλπ αν δεν σε εκφράζει. ή αφού τα σκας (δίνουμε κάπου 450Κ για αυτό) πας με κάτι που έχει πιθανότητες να κερδίζει ή έστω να πάει πολύ μπροστά.
Δεν είναι μόνο αυτό. Παίζουν από πίσω σπόνσορες,,, τηλεοπτικα διαφημίσεις κτλ..κτλ..κτλ.. γι'αυτό πάνε. οπότε αφού πας που πας κάνε τη διαφορά για όσους την κατανοούν.. μην γίνεσαι ένα με τιν αχταρμα...

Συμφωνώ, το ρεφρέν είνα εξαιρετικό, άλλα η εισαγωγή ειδικά παρα είναι υποτονική και κουράζει...βέβαια εδώ η Ουκρανία είχε κερδίσει τον διαγωνισμό με ένα παρόμοιο μοιρολόι πάλι με ωραίο ρεφρέν άλλα υποτονικό όλο το υπολοιπο και φυσικά στην μητρική της γλώσσα και αυτό....βέβαια άλλη η δυναμική της Ουκρανίας στην Ευρώπη άλλο το Ελλαδάκι μας...

75% Αγγλικοί και 25% Ταταρικοί οι στίχοι. Αυτό που έγραφα πιο πριν για το πως επικοινωνείς το μήνυμα του τραγουδιού δηλαδή. 😉

Σε αντιστοιχία σκέψου την αστερομάτα με 75% αγγλικούς στίχους και 25% σε ποντιακή διάλεκτο και το βρήκες... . Σίγουρα και πάλι όχι τόσο ψηλά όσο της υπερδύναμης, αλλά πολύ καλύτερα.

Ρε παιδιά, επιβιώσαμε αυτό

τι άλλο να πούμε? Το ότι πέρασε με ξεπερνάει.

• Like
Reactions: Sotiris
Ρε παιδιά, επιβιώσαμε αυτό

τι άλλο να πούμε? Το ότι πέρασε με ξεπερνάει.
Είσαι πολύ ρηχός!!! 6 κοπέλες μόνες του, τι σκέφτεσαι όταν βλέπεις αυτό το κομμάτι, σίγουρα όχι αν τραγουδάνε!! Αφου από τραγούδι, No, ας δείχνανε λίγο ψαχνό παραπάνω να τις ψήφιζα κιόλας!!

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τον Εσπρέσο Μακιάτο Μι Αμόρε θα τον ψηφίσω μαζί με της Αυστρίας το κομμάτι. Θεούλης... :ROFLMAO:

Αυτό ακριβώς είναι το λάθος. Ειναι εσωστρέφεια και όχι εξωστρέφεια αυτό που γράφεις. Το δεύτερο χρειάζεται στη Eurovision. Κι εμένα μου αρέσει το τραγούδι. Για Eurovision δεν κάνει.
Και εκεί είναι που αποτυγχάνει το concept.
Κατανοώ αυτό που γράφεις...
Μόνο πού εγώ δεν είμαι υπεύθυνος, να " σπάσω το κεφάλι μου " για να στείλω το κατάλληλο τραγούδι για τον θεσμό...
Αυτό που γράφω είναι πως και χειρότερη θέση να πάρει, σε σχέση με πέρυσι, εγώ είμαι πιο ικανοποιημένος φέτος!

Ps. Αν στην θέση της σημαίας της Ελλάδας στο κάτω μέρος του βίντεο χτες ήταν καμία Ουκρανίκη, θα το είχε πάρει με συνοπτικές διαδικασίες το κύπελλακι.

Συμφωνω μαζι σου. Επειδη ακουσα διαφορα περι αντιπαλων φαβορι κλπ, εκατσα και ακουσα καποια απο τα προκρινωμενα. Οντως το Αυστριακο ειναι καλο και το Ισραηλινο επισης εξαιρετικο.
Αλλα μεταξυ μας σαν συνθεση το φαβορι το Αυστριακο ειναι αρκετα απλο με εντασιακουτς εντυπωσιασμους. Και το Ισραηλινο υπεροχο αλλα το ρεφρεν παιρνει λιγο απο εν κουπλε του Μπρελ μου φαινεται. Αλλα εξαιρετικο.

Αυτα τα τρια. Μακαρι να κερδισει η Ελλαδα αλλα και παλι να μην κερδισει ειναι σαν να κερδισε.

Δεν είναι μόνο αυτό. Παίζουν από πίσω σπόνσορες,,, τηλεοπτικα διαφημίσεις κτλ..κτλ..κτλ.. γι'αυτό πάνε. οπότε αφού πας που πας κάνε τη διαφορά για όσους την κατανοούν.. μην γίνεσαι ένα με τιν αχταρμα...
Και εδω παλι αψογο σε βρισκω

• Like
Reactions: klamia71
Τελικά στην Eurovision κερδίζει το καλύτερο χάλια τραγούδι; 😁
9 στα 10 ταργούδια στην Eurovision είναι ψιλοχαλια ή έστω αδιάφορα και συνήθως χάνονται μετά τον διαγωνισμό, οπότε ναι κερδίζει συνήθως το λιγότερο χάλια τραγούδι!!! Τωρα αν πιάνει και λίγο Πολιτική, Woke κλπ. λεπτομέριες!!

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ