Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Κατανοώ αυτό που γράφεις...
Μόνο πού εγώ δεν είμαι υπεύθυνος, να " σπάσω το κεφάλι μου " για να στείλω το κατάλληλο τραγούδι για τον θεσμό...
Αυτό που γράφω είναι πως και χειρότερη θέση να πάρει, σε σχέση με πέρυσι, εγώ είμαι πιο ικανοποιημένος φέτος!

Φέτος; Ήσουν και παραήσουν. Με εθνικό τελικό και ψηφοφορία κοινού μεταξύ 12 κομματιών πήγε η αστερομάτα φέτος. Γι' αυτό σου λέω δεν υπάρχει αυτό που γράφεις. Άπαξ και συμμετέχεις και πολύ περισσότερο το τραγούδι το έχεις στείλει με δική σου επιλογή, δεν μπορείς να νίψεις τας χείρας σου μετά.

Γενικώς εάν συμμετέχεις στον διαγωνισμό, συμμετέχεις. Εάν δεν θέλεις να συμμετέχεις, αποχωρείς καταγγέλοντάς τον και λες τους λόγους που δεν θέλεις να συμμετέχεις. Μέση οδός δεν υπάρχει. Ελληνική πατέντα είναι η μέση οδός, κοινώς δικαιολογίες.

• Like
Reactions: karamela
Σε αυτόν...
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ τον Εσπρέσο Μακιάτο Μι Αμόρε θα τον ψηφίσω μαζί με της Αυστρίας το κομμάτι. Θεούλης... :ROFLMAO:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
... θα έπαιρνα ό,τι είχε και δεν είχε... Αν ήμουνα αυτός...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τελικά στην Eurovision κερδίζει το καλύτερο χάλια τραγούδι; 😁

αναλογα τα γουστα.

Αν στον τελικο τα προγνωστικα βγουν αληθινα ας πουμε και κερδισει η Αυστρια ειναι σημειο των καιρων.

Εγω χτες οταν το ακουσα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου ηρθε να πηδηξω απο το μπαλκονι . Προτιμησα ομως να παρω αγκαλια τα γυαλικα μου μην σπασουν απο την συγκινηση.

αναλογα τα γουστα.

Αν στον τελικο τα προγνωστικα βγουν αληθινα ας πουμε και κερδισει η Αυστρια ειναι σημειο των καιρων.

Εγω χτες οταν το ακουσα ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μου ηρθε να πηδηξω απο το μπαλκονι . Προτιμησα ομως να παρω αγκαλια τα γυαλικα μου μην σπασουν απο την συγκινηση.
Σφουγγαρίστρα για τα νερά έβγαλες?

Μπράβο στην Κλαυδία, κορυφαία ερμηνεία και καλή σκηνική παρουσία. Αδιάφορο αν θα πάρουμε βαθμούς από τα παρεάκια των Σκανδιναβικών και πρώην Σοβιετικών χωρών. Πιστεύω πως ίσως πάρει ακόμα και την 1η θέση στη βαθμολογία των επιτροπών, αν όχι 1η σίγουρα στη πρώτη 5αδα.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Αψεγάδιαστη η κοπέλα που μας εκπροσωπεί φέτος! Παρακολούθησα το βίντεο από τον 2ο ημιτελικό και εντυπωσιάστηκα. Άψογη πραγματικά, εξαιρετική φωνή και ερμηνεία.
Κάπου στο 2ο λεπτό του βίντεο, μου άρεσε και η ηλεκτρονική μουσική πίσω, ταίριαξε πολύ.

Μα τι λέτε πως δεν είναι για γιουροβίζιον? Αφού φωνάζει το κορίτσι :) Αλλά τι ωραία που φωνάζει! Μαγική μελωδική φωνή :)

Από τα άλλα δεν έχω ακούσει σχεδόν τίποτα. Λίγο μου φαίνεται μου άρεσε του Λουξεμβούργου στο ρεφρέν...Θα το ξανακούσω.

Πότε είναι ο τελικός? Αύριο?

Η σειρά των τραγουδιών αύριο.

eurovision-2025-running-order.jpg

• Like
Entropy Five στο Μουσικό Στέκι Ιλίου - Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα στις 20:00.
Είναι και με δωρεάν είσοδο.

Όσοι πιστοί...
Ναι άλλη δουλειά δεν είχαμε, θα αφήσουμε τον επιτάφιο για να πάμε στα μπαράκια.

Τώρα που είπα επιτάφιο.
Σκάει ο επιτάφιος παλιά στο χωριό σε μια διασταύρωση όπου υπήρχαν δύο καφενεία ,σταματάει ο παπάς στη καθιερωμένη στάση για να πει τα καθέκαστα και ξαφνικά ακούγεται μια φωνή από το διπλανό καφενείο : "Εεεεε.. που πάτε ρε μέσα στη νύχτα, ελάτε να πιούμε κάνα κρασί."

Μας έφυγε το σαγόνι.

ΥΓ.. Εγώ ήμουν σε διπλανό καφενείο.

• Haha
Reactions: Tzimisce
Entropy Five στο Μουσικό Στέκι Ιλίου - Πολιτιστικό κέντρο Μελίνα στις 20:00.
Είναι και με δωρεάν είσοδο.

Όσοι πιστοί...
έψαχνα εισιτήρια για Kamashi Washington πριν μια βδομάδα και χθές για την Ορχήστρα του Sun Ra..αλλά ήταν τσιμπημένα.

• Like
Reactions: Tzimisce
Εν τω μεταξύ, για να δείτε ότι η κλαυδια είναι επικοινωνιακή, στις συνεντεύξεις και ειδικά χθες στο green room, γύρισε σε όπλο υπέρ της τα γυαλιά της.
Ειδικά χτες στο green room, εκεί που η παρουσιάστρια τη ρώτησε για τα γυαλιά της, η κλαυδια με χαριτωμενιά και με αθωότητα είπε στην παρουσιάστρια Do you want to try them? και εκείνη τα πήρε και τα φόρεσε. Παρεμπιπτόντως της παρουσιάστριας της πήγαιναν περισσότερο. 😁

Όλα καλά. Και η σκηνική παρουσία, και η σκηνοθεσία με ανάξια λόγου λάθη, και επικοινωνιακή η τραγουδίστρια, αλλά το τραγούδι fail.
χθες στο δελτίο των έξι, υπήρχε βίντεο με την τηλεφωνική επικοινωνία που έκανε με Νανά Μούσχουρη,που βέβαια της ευχήθηκε και εκθείασε την φωνή της.

Πολύ ωραίο τραγούδι που χαντακώνεται (για εμφάνιση στη Eurovision πάντα) λόγω ελληνικού στίχου.

Μοιρολόι που προσπάθησαν να "συνεφέρουν" κάπως με τη μουσική αλλά είναι μάταιο.

Το πλατύ κοινό πολύ απλά δεν θα καταλάβει τίποτα, κανένα νόημα, καμία ελπίδα.

Η σκηνική παρουσία ήταν αξιοπρεπέστατη πάντως.

Nα πω και εγώ την γνώμη μου. Σκέτο το τραγούδι που το άκουσα δεν μου έκανε καμμιά τρομερή εντύπωση. Τώρα όμως που το είδα με το visual (το video μαζί με την παρουσία) κομμάτι κάτι μου έκανε. Από φωνή δεν τίθεται θέμα συζήτησης. ΟΚ είναι λίγο κλάψα η υπόθεση άλλα όλο μαζί λέει. μπορεί και 10άδα. Πάντως έχει potencial για καλό club remix.

• Like
Το μισό και παραπάνω είναι έτοιμο για remix. Σταθερό beat έχει. Εύκολο.

Πάλι βλέπω το trend να επαναλαμβάνεται στα στοιχήματα. Κάθε νέα εμφάνιση και τσιμπάει λίγες θέσεις για να ξαναπέσει μετά. Εδώ όμως δεν υπάρχει καιρός για να ξαναπέσει.
17η από 19η, είχε φτάσει και πιο κάτω από την 20η.

Η Αστεροματα ? για club mix ? :sneaky:

Ε ναι και το Αγια νυχτα θα εκανε καλη καριερα στις καλοκαιρινες πιστες δεν λεω 🆒
Αν το πιάσει στα χέρια του οι DJs FROM MARS , ο majed , ή σε metal o bob katsionis θα δεις τι θα γινει!

Σαν φανατικός ακροατής που είμαι ,αναρωτιέμαι πόσα απ τα τραγούδια του Διαγωνισμού χωρίς να βλέπουμε εικόνα, εφέ, χορογραφίες, χορευτές και τέτοια υπερβολή, απλά ακούγοντάς τα...
Το ίδιο πιστεύω και για το Ελληνικό ,για 3 μήνες το άκουγα στα διαλείμματα του 1ου προγράμματος σχεδόν κάθε μία ώρα στην απογευματινή ζώνη...ποτέ δεν με τράβηξε.
Αν δεν σπρωχνόταν απ τα σκηνικά, τις φωτιές κλπ δύσκολα θα περνούσε.
Η εικόνα το έσπρωξε και φυσικά η ερμηνεία, το πάθος, ο λυρισμός που έβγαλε καθώς ήταν άνετη και ψύχραιμη.
Θυμάμαι ένα άλλο που στείλαμε πριν 40 χρόνια το ντο,φα,φα,φά με την τετράδα Πασχάλη,Αργυράκη,Wiliams ,Mariana ,θυμάμαι σαν και χθες ότι το τρακ τους κατέβαλε, δεν ακούγονταν σε κάποιες στροφές.
Ακόμα και χορευτικοποιημένο κατόπιν remix στην εισαγωγή και μέχρι το ρεφραίν ακούγεται αδιάφορο,
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χάρηκα που πέρασε.