Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Του 2021 και χωρίς να έχει κερδίσει.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αν και δεν είμαι εξοικειωμένος με την γαλλική γλώσσα μου είναι εντελώς ακατάληπτη, ούτε με τη γαλλική μουσική κουλτούρα, αυτό που άκουσα το βρήκα, άμεσο αυθεντικό, γρήγορο, ανάσες κλπ... αν και μου ακούστηκε ότι η φωνή είναι λίγο πίσω από τα υπόλοιπα ηχητικά, γενικά μου μετέδωσε λίγο άγχος, υπερπροσπάθεια.

Υποτίθεται ότι ο σκοπός της Eurovision είναι τραγούδια που μένουν στο αυτί, σωστά;

• Like
Reactions: skysound
Αν και δεν είμαι εξοικειωμένος με την γαλλική γλώσσα μου είναι εντελώς ακατάληπτη, ούτε με τη γαλλική μουσική κουλτούρα, αυτό που άκουσα το βρήκα, άμεσο αυθεντικό, γρήγορο, ανάσες κλπ... αν και μου ακούστηκε ότι η φωνή είναι λίγο πίσω από τα υπόλοιπα ηχητικά, γενικά μου μετέδωσε λίγο άγχος, υπερπροσπάθεια.

Υποτίθεται ότι ο σκοπός της Eurovision είναι τραγούδια που μένουν στο αυτί, σωστά;

Είναι ό,τι είναι όλοι διαγωνισμοί τραγουδιού. Και σίγουρα η πλειοψηφία δεν μένει στη μνήμη. Αυτό όμως δεν γίνεται σε κανένα διαγωνισμό. Μερικά μένουν πάντως.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Της Αυστραλίας το βρήκα εντελώς αδιάφορο πάντως.
Της Ιταλίας αν και old school κομμάτι μ αρεσε. Θυμίζει εποχές Ραφαέλα Καρα :LOL:

• Haha
Reactions: gpapjohn
Της Αυστραλίας το βρήκα εντελώς αδιάφορο πάντως.
Της Ιταλίας αν και old school κομμάτι μ αρεσε. Θυμίζει εποχές Ραφαέλα Καρα :LOL:

Κάνω recap και όντως τελικά της Αυστραλίας το κομμάτι δεν μπορεί να υποστηρίξει την καλή ερμηνεία της τραγουδίστριας. Είναι πολύ flat και δεν φτάνει το εύρημα με το πιανάκι στο video, ούτε κάνει τίποτε η αλλαγή κλίμακας στο τέλος με σκοπό την έκρηξη.

Της Ιταλίας θυμίζει έντονα τα ζωντανά της RAI από τη δεκαετία του '60 και του San Remo. Είναι ντυμένος κι όλας ο τύπος έτσι. Θα μου πεις... ο καθένας με αυτά που έχει (ή είχε).

Βγήκε και της Σουηδίας.

Όπου να 'ναι βγαίνει και της Πολωνίας ενώ της Πορτογαλίας ξεκινάει ο τελικός.