Καλό ψήφο !Μέχρι τώρα δεν έχω ψηφίσει ποτέ, αλλά φέτος Σερβία δαγκωτό!
Ευχαριστώ ! Τόσα χρόνια ήμουν σιωπηλό μέλος του forum, αλλά τους αγαπώ τόσο πολύ που ήθελα να το κοινοποιήσω.Καλό ψήφο !
ogaegreece.com
Ναι δυστυχώς, δεν είναι τυχαίο ότι στα prediction για νίκη μέχρι πριν μια ώρα είμασταν με 23% δεύτεροι και τώρα μετά την εμφάνιση πέσαμε στο 18%.Ανεμικο το δικό μας και πολύ κιτς τελικά..
Ωραία η γερμανία.κσι εμένα μου αρέσεΕμένα η Γερμανία…χιχι
Κακή σκηνοθεσία. Του στέρησαν τον αυθορμητισμό και τη χαρά που είχε στην ελληνικό τελικό. Επίσης δε φαίνονταν τα Μπάνερ στη γέφυρα του slow κομματιού.Ναι δυστυχώς, δεν είναι τυχαίο ότι στα prediction για νίκη μέχρι πριν μια ώρα είμασταν με 23% δεύτεροι και τώρα μετά την εμφάνιση πέσαμε στο 18%.
Δεν πρόσεξα βέβαια αν τραγουδούσανε? Τραγούδησαν?χαχαΩραία η γερμανία.κσι εμένα μου αρέσε
Ναι πολύ κακή, φορτομενο πολύ και γενικά όπως είπες κόψανε τον αυθορμητισμό και τα ωραία χορευτικά που κάνει που τον κάνουν να ξεχωρίζει….πολυ στημένο….κριμα….οτι ελπίδες για νίκη είχαμε χάθηκαν….θα βγει βέβαια στην πρώτη 5αδα.Κακή σκηνοθεσία. Του στέρησαν τον αυθορμητισμό και τη χαρά που είχε στην ελληνικό τελικό. Επίσης δε φαίνονταν τα Μπάνερ στη γέφυρα του slow κομματιού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.