Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Πάλι καλά που πέρασε η Κύπρος, γιατί με τόσο χάλια εμφάνιση απόψε είχα βεβαιωθεί ότι πυροβολησε το πόδι της. Έχει δύο μέρες για να βελτιωθεί. Πολύ.

Βέβαια είχε κάτι αστροπελέκια απόψε που λες πως είναι δυνατόν να τα στείλανε αυτά; Όπως του Λουξεμβούργου.

Εν τω μεταξύ το Ηνωμένο Βασίλειο πως το έπαθε και έστειλε... τραγούδι φέτος. Συνήθως κάτι τελείως εσωτερικής κατανάλωσης έστελνε στα όρια του... σας δουλεύω κανονικά και δε με νοιάζει κι όλας. Για να δούμε αν θα περπατήσει σε καμία δεκάδα.

Η Αρμενία έξω... χμμμ. Και η Λετονία έξω.... Διπλό χμμμ εδώ.

Ελβετία (με ολίγον από Hooverphonic),ο χαβαλες ο Αγγλαρας και ο Νορβηγός.
Ο Αλβανός και ο Μάλτας δεν ήταν κακοί αλλά ψιλοκλαψοΓουνιδες (το Γ με Μ😀)
Η Πουρκουαδες μπερδεύτηκαν και στείλανε τραγούδι για την σκάλα του Μιλάνου (συγγνώμη Λεώ 😝)

Της Αλβανίας παραήταν κλαψοτετοιο ακομα και για μένα που τα αντέχω.

Η Γαλλία ψάχνεται. Είχε λιγάκι άγχος απόψε η δεκαεπτάχρονη. Βέβαια αυτή περνάει απ' ευθείας έτσι κι αλλιώς, αλλά πρέπει να κάνει πολλά για να κερδίσει

Εγώ ξέρεις τι νομίζω; Ότι θα έχει θρίλερ για την τριάδα, χωρίς να είναι εκεί κανένα από αυτά που μου αρέσουν περισσότερο.

Εγώ ξέρεις τι νομίζω; Ότι θα έχει θρίλερ για την τριάδα, χωρίς να είναι εκεί κανένα από αυτά που μου αρέσουν περισσότερο.
Δεν νομίζω να το δω μέχρι το τέλος.
Θα πλακωσουμε τα αλκοολια με κάτι φίλους και σιγά μην το δούμε.
Θα μας πουν τα αποτελέσματα αι γυναίκαι😀🍻

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Antigoni - JALLA (LIVE) | Cyprus 🇨🇾 | Second Semi-Final | Eurovision 2026​

Monroe - Regarde ! (LIVE) | France 🇫🇷 | Second Semi-Final | Eurovision​

Delta Goodrem - Eclipse (LIVE) | Australia 🇦🇺 | Second Semi-Final | Eurovision 2026​

Eurovision Song Contest

O δικός μας πάντως συνεχίζει την κατρακύλα στις στοιχηματικες, έπεσε στο 10% και μας πέρασε η εντυπωσιακή Αυστραλέζα που πήγε στο 15%. Δυστυχώς το παρά πολύ μπουκωμένο σκηνικό τον έκαψε τον Ακυλα και πιστεύω ότι δύσκολα θα βγει πάνω από 3η-4η θέση.

Και για την Δανία κατάρρευση, δεν μου άρεσε καθόλου το κομμάτι της και απορώ πως ήταν από τα φαβορί, πήγε στο 6%.

Θεωρώ περίπατο θα κάνει η Φινλανδία στον τελικό, δεν είναι κομματαρα μεν, αλλά το όλο πακέτο είναι μια χαρά για νικητή Eurovision.

Έχοντας ακούσει όλα τα κομμάτια θεωρώ το καλύτερο της Γαλλίας, αλλά η μικρή είχε άγχος και δεν απέδωσε φωνητικά όσο μπορούσε και αυτό θα την φέρει πίσω δυστυχώς.

Η Κύπρος αν εξαιρέσεις την εντυπωσιακή εμφάνιση της κοπέλας, σαν πακέτο ήταν άθλια και απορώ πως πέρασε τελικό, κακό κομμάτι, 0 φωνητικά, τρελό άγχος, μέτρια σκηνική παρουσία.

Υ.Γ. Η Αυστραλία δεν έχει τρομερό κομμάτι, αλλά φαίνεται η τρομακτική εμπειρία της Αυστραλέζας, είναι σούπερ σταρ στην χώρα της και το δείχνει…άριστα Αγγλικά, λογικό είναι μητρική της γλώσσα, άριστη σκηνική παρουσία, 0 άγχος και μπαίνει μέσα με την λογική σας έχω γατάκια…θεωρώ πλέον είναι ότι είναι δεύτερο φαβορί για την νίκη.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
O δικός μας πάντως συνεχίζει την κατρακύλα στις στοιχηματικες, έπεσε στο 10% και μας πέρασε η εντυπωσιακή Αυστραλέζα που πήγε στο 15%. Δυστυχώς το παρά πολύ μπουκωμένο σκηνικό τον έκαψε τον Ακυλα και πιστεύω ότι δύσκολα θα βγει πάνω από 3η-4η θέση.
Πρόβλεψη.
Στις επιτροπές θα υπερισχύσουν Φινλανδία και Αυστραλία. Όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις ψήφους του κοινού. Αν ο νεαρόκοσμος συμπάθησε περισσότερο τον Ακύλα και το τραγούδι του, τότε θα είμαστε πρώτοι!

Last edited:
  • Like
Reactions: Sotiris
Πολλ

Πρόβλεψη.
Στις επιτροπές θα υπερισχύσουν Φινλανδία και Αυστραλία. Όμως πολλά θα εξαρτηθούν από τις ψήφους του κοινού. Αν ο νεαρόκοσμος συμπάθησε περισσότερο τον Ακύλα και το τραγούδι του, τότε θα είμαστε πρώτοι!
Άμα το χαντακώσουν οι επιτροπές, δεν σωζόμαστε από το κοινό….δεν ξέρω αν θυμάσαι τον Kaarija από την Φινλανδία, στο κοινό σάρωσε αλλά οι επιτροπές τον έκαψαν και έτσι έχασε…..θεωρώ ότι ούτε ο νεαρό κόσμος θα μας δώσει πρωτιά καθώς είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα μας και χαντακώνετε η τσαχπινιά και ο αυθορμητισμός του Ακυλα….για αυτά το λέω ότι μεταξύ 3ης και 5ης θέσης θα βγούμε..

Άμα το χαντακώσουν οι επιτροπές, δεν σωζόμαστε από το κοινό….δεν ξέρω αν θυμάσαι τον Kaarija από την Φινλανδία, στο κοινό σάρωσε αλλά οι επιτροπές τον έκαψαν και έτσι έχασε…..θεωρώ ότι ούτε ο νεαρό κόσμος θα μας δώσει πρωτιά καθώς είναι μπουκωμένο το πρόγραμμα μας και χαντακώνετε η τσαχπινιά και ο αυθορμητισμός του Ακυλα….για αυτά το λέω ότι μεταξύ 3ης και 5ης θέσης θα βγούμε..
Ναι αν υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά όπως τότε με Σουηδία-Φινλανδία, δύσκολα καλύπτεται από το κοινό. Αν είμαστε κοντά θα το παλέψουμε.

• Like
Reactions: karamela
2ος Ημιτελικός:
01 Bulgaria, Δηλώνω διχασμένος… με εξαίρεση το " bangaranga ", όλο το άλλο… μία χαρά!!
02 Azerbaijan, Αν και " χαλαρό "… δεν!
03 Romania, Βρε καλώς το… Επιτέλους βλέπω Eurovision!!
04 Luxembourg, Εμένα... μου άρεσε!
05 Czechia, Γιατί δε μου αρέσουν τα " χαλαρά " φέτος, γιατί… :unsure:
06 Armenia, Έλα και λίγη τρέλα…!! Έλειπε…
07 Switzerland, Μπορώ να γράψω πως κάτι καλό … έγινε εδώ!!
08 Cyprus, Ένα ωραίο… συνονθύλευμα!
09 Latvia, Έλα, κάπως, " βρήκα τον εαυτό μου "… όσο αφορά τα " χαλαρά "!!
10 Denmark, Τι; Έχουμε νικητή… :unsure: Why not…?
11 Australia, Και μου έλειπαν οι τραγουδάρες και οι φωνάρες!!! ( Τα τελευταία 3 χρόνια, στο τέλος " το σήκωσαν " αυτές… πάντως! )
12 Ukraine, Μετά από ένα χρόνο, η Ουκρανία… αντεπιτίθεται!!
13 Albania, Από ‘μένα είναι ένα… μεγάλο ΝΑΙ!!!
14 Malta, Θα μπορούσε και καλύτερα…
15 Norway, Ya ya ya… no no no!

BIG 5 + Οικοδέσποινα:
France, Εκεί που έπρεπε να " τα σπάσει "… όλο φωνή ήταν. Κρίμας!
Austria, Οριακά δεν μπαίνει στην κατηγορία… " Cha! Cha! Cha! " κι… " Espresso Macchiato ".
United Kingdom, Ή μας τρολάρουν, ή… μας τρολάρουν!

Γ. Υ. 1. Λοιπόν, κάτι καλό έγινε εχθές…! Ευτυχώς, γιατί την Τρίτη… απογοήτευση!
Γ. Υ. 2. Στα θετικά, αν εξαιρέσω τους οικοδεσπότες ( που στο τσακ δεν είναι… ) και τους Βρετανούς ( που είναι εκτός συναγωνισμού… ), δεν υπάρχουν φέτος… " Cha! Cha! Cha! " κι… " Espresso Macchiato "!
Γ. Υ. 3. Γιατί είναι φαβορί… οι Φινλανδοί :unsure:

Λοιπόν, πρώτα πόσταρα, το προηγούμενο post, και μετά διάβασα τα δικά σας...
Διάβασα πολλούς για... Γαλλία. Ναι, ένα ωραίο κλασικό Γαλλικό... Το θέμα μου, εκεί που " ήθελε έκρηξη ", εγώ άκουγα ένα "ΑΑΑΑΑΑ... " και τίποτε άλλο.
Η Δανία μου άρεσε πολύ! ( Μπορεί και λόγω που μέχρι αυτό, ήμουν σε φάση " τί σκατά ρε; Ούτε απόψε... :unsure: " )
Αυστραλία, νομίζω πως οι λέξεις είναι περιττές...!!
Φινλανδία, αν το πάρει... θα το πάρει λόγω του οργάνου που λατρεύω... βιολί!!!