Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Ισλανδια για την πρωτια και Σακης για δευτερη θεση γιατι

ο Σακης ο Ρουβας ειναι ενας απο μας:D:D.

Κοπηκε η Κυπρος??? Το μόνο αξιόλογο από όσα άκουσα...

σαβουροτράγουδο, ωραία γάμπα και κάτι γίνεται...

H Νορβηγία έχει μακράν το καλύτερο τραγούδι ως σύνθεση (έξω ο βρεφοειδής νεαρός και το βιολί του).
Τρία καλά μουσικά θέματα εκ των οποίων πραγματικό εύρημα (επινόηση) έξω από τα τετριμμένα μουσικά ειωθότα το ρεφραίν του.
Ένας συνθέτης που προσπάθησε.

Κατά τα άλλα χορός, μπούτια, στολές, Λακεδαιμόνιοι, Σβετλάνες, Ρουσλάνες, Συλβάνες, μπανάνες και δεν συμμαζεύεται....

To στυλάκι που λανσάρει ο Σάκης είναι εντελώς ξεπερασμένο και αναχρονιστικό πάντως, πέρα από τις μετριότατες φωνητικές δυνατότητες που έχει. Η εποχή των dance superhits έχει περάσει τουλάχιστον 4-5 χρόνια τώρα, αλλά εμείς επιμένουμε στην ίδια συνταγή σαν γνήσιοι μπουρτζόβλαχοι. Η φετινή συμετοχή καθρεφτίζει απόλυτα αυτή τη μπουρτζοβλαχιά που έχουμε στο αίμα μας και τούτα τα χρόνια χτυπάει ζενίθ...

Προβλέπω πάτο άπατο και κρίμα που δεν έγινε από χτες.

υ.γ. συμφωνω με chief ότι η Νορβηγία έχει το καλύτερο κομάτι.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Το Αζαρμπαϊτζάν θα μας το κάνουν κλύσμα όλα τα ράδια και τα χορευτάδικα.Προβλέπεται οδυνηρό καλοκαίρι.

..

συμφωνώ,αλλά όχι άδικα. Έχει το ρυθμό που χρειάζεται, στίχους εύκολους, μια εμφανίσιμη κοπέλα, η οποία θα έλθει με πολύ χαμηλές αποδοχές και θα παίξει σε πολλά μπαρς, ξενυχτάδικα, κλπ. ειδικά αν μπει στην πεντάδα.

και γιατί όχι; Από αυτά που ακούμε έτσι στο σωρό δίπλα στην παραλία, ή από τα συγκροτήματα που εμφανίζονται στην ελληνική ύπαιθρο το καλοκαίρι, δεν ακούγεται καλύτερα;

Το ίδιο είχε γίνει θυμάμαι και το καλοκαίρι του 2006 με τον Mihai Traistariu και το Tornero (το θυμάστε;) Δεν ήταν εξαιρετικό χορευτικό κομμάτι;

Γιατί όχι κύριοι;

To στυλάκι που λανσάρει ο Σάκης είναι εντελώς ξεπερασμένο και αναχρονιστικό πάντως, πέρα από τις μετριότατες φωνητικές δυνατότητες που έχει. Η εποχή των dance superhits έχει περάσει τουλάχιστον 4-5 χρόνια τώρα, αλλά εμείς επιμένουμε στην ίδια συνταγή σαν γνήσιοι μπουρτζόβλαχοι. Η φετινή συμετοχή καθρεφτίζει απόλυτα αυτή τη μπουρτζοβλαχιά που έχουμε στο αίμα μας και τούτα τα χρόνια χτυπάει ζενίθ...

Προβλέπω πάτο άπατο και κρίμα που δεν έγινε από χτες.

Επειδή είναι κάτι που το σκέφτηκα αρκετά (και είχα ακριβώς την ίδια άποψη) δες το από διαφορετική ματιά.

Είναι αλήθεια πως κάνει τις ίδιες χορευτικές κινήσεις που έκανε και πριν 20 χρονια.
Είναι αλήθεια πως είναι μονότονος και με απλά υποφερτή φωνή.

Όμως αυτά που έχουμε φάει εμείς στη μάπα οι ευρωπαίοι τα βλέπουν πρώτη φορά, και απ'ότι φαίνεται τα γουστάρουν. Αν ψηφίζαμε εμείς μάλλον θα πάτωνε.

Τώρα όμως τον βλέπω χαλαρά στη 3άδα.

Το θέμα βέβαια είναι όλα αυτά που θα φάμε από τα ΜΜΕ στη μάπα για εβδομάδες αν κερδίσει.

ΥΓ.
Όταν πρωτοάκουσα το τραγούδι της Κύπρου στα προκριματικά, νόμιζα πως χτυπούσε ο συνεγερμός του αυτοκινήτου απ'έξω.......................

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

H Νορβηγία έχει μακράν το καλύτερο τραγούδι ως σύνθεση (έξω ο βρεφοειδής νεαρός και το βιολί του).
Τρία καλά μουσικά θέματα εκ των οποίων πραγματικό εύρημα (επινόηση) έξω από τα τετριμμένα μουσικά ειωθότα το ρεφραίν του.
Ένας συνθέτης που προσπάθησε.

Κατά τα άλλα χορός, μπούτια, στολές, Λακεδαιμόνιοι, Σβετλάνες, Ρουσλάνες, Συλβάνες, μπανάνες και δεν συμμαζεύεται....

Μα να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε εδώ ; :flipout: Μακράν το πιό αντιπαθητικό τραγούδι αυτό της Νορβηγίας , από εκείνα που σούρχεται να σπάσεις το ραδιόφωνο , την τηλεόραση , οποιαδήποτε πηγή από την οποία ακούγεται -bye-

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Μα να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε ούτε εδώ ; :flipout: Μακράν το πιό αντιπαθητικό τραγούδι αυτό της Νορβηγίας , από εκείνα που σούρχεται να σπάσεις το ραδιόφωνο , την τηλεόραση , οποιαδήποτε πηγή από την οποία ακούγεται -bye-

Αμ τον τυπο ???? λες και αφησε το μπιμπερο και επιασε το δοξαρι.....

Χιλιες φορες ο Σακης δηλαδη που ειναι και αντρας με τα ουλα του.

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Κρίμα για το Κυπριακό τραγούδι , το οποίο ήταν πολύ πιο πάνω από τον μέσο όρο των τραγουδιών του διαγωισμού τα τελευταία , τουλάχιστον , 10 χρόνια.

Χθες το βραδυ (σας εχω πει τον πονο μου για το ζορι που τραβαω στην δουλεια μου και ειμαι συνεχεια χωμα!!) κοιμομουνα για απογευμα και κατα τις δεκα και εικοσι (ειμαι και λιγο του υπνου!!!) με ξυπνησε μια μουσικη και ειπα να βαλω τις φωνες στην κορη μου που το ειχε βαλει δυνατα.
Ομως τελικα μου αρεσε το κομματι και πριν βαλω τις φωνες το ακουσα ...
Ξυπνησα τελειως επικοινωνησα με το περιβαλλον και λεω στην κορη μου (που βλεπει στην Tv μονο mad και Mtv) ..."Ρε Αναστασια πως και δεν βλεπεις Eurovision?????"
"Καλα ξυπνητουρια ρε μπαμπα" λεει η μικρη "τι νομιζεις οτι βλεπω??"

Δεν μπορουσα να πιστεψω οτι τετοιο τραγουδι ακουγοταν στην Eurovision.
Εξαιρετικο τραγουδι ,και δυσκολουτσικο, η μικρη Τσιπρια πεταγε!!!
Οντως μεγαλο κριμα Ντοκ.(με τον Ντοκ συμφωνουμε απολυτα στα ευπεπτα-bye-)
Ευχαριστη εκπληξη για μενα και η Δανια.
Το Νορβηγικο εκτος του συμπαθητικου ρεφρεν, ηταν ψιλοχαλια (σορρυ τσιφ!!-bye-)

(τα προηγουμενα δεν τα προκανα γιατι κοιμομουνα!!!!)

Last edited:

Θα σας στεναχωρήσω λίγο με τον Νορβηγό. Εκτός του ότι είναι από τις πιο αντιπαθητικές φάτσες που έχω δει ποτέ στο θεσμό, το κομμάτι το θεωρώ παντελώς φλατ, ελαφρώς δε μου θυμίζει το life is life από τα 80ς κάτι. Μαζί με την Chiara, που για λόγους που ειλικρινά δεν κατανοώ αποκαλείται ως “Η Φωνή”, τους θεωρώ τις “απάτες” του φετινού διαγωνισμού. στα υποτιθέμενα ποιοτικά κομμάτια .

Το κομμάτι της Κύπρου ήταν καλό αλλά η Μεταξά ήταν λίγο άνευρη.

Οσον αφορά την Anastasia Prihodko θεωρώ πως είναι η αποκάλυψη της φετινής Eurovision. To κομμάτι της Ρωσίας μεταμορφώνεται κυριολεκτικά από την εκρηκτική αινιγματική και θεατρική ερμηνεία της. Ακολουθεί η Βοσνία με το “καθαρό νερό”.Προσωπικά θα ήθελα να είναι και τα δύο στην πεντάδα.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

συμφωνώ,αλλά όχι άδικα. Έχει το ρυθμό που χρειάζεται, στίχους εύκολους, μια εμφανίσιμη κοπέλα, η οποία θα έλθει με πολύ χαμηλές αποδοχές και θα παίξει σε πολλά μπαρς, ξενυχτάδικα, κλπ. ειδικά αν μπει στην πεντάδα.

και γιατί όχι; Από αυτά που ακούμε έτσι στο σωρό δίπλα στην παραλία, ή από τα συγκροτήματα που εμφανίζονται στην ελληνική ύπαιθρο το καλοκαίρι, δεν ακούγεται καλύτερα;

Το ίδιο είχε γίνει θυμάμαι και το καλοκαίρι του 2006 με τον Mihai Traistariu και το Tornero (το θυμάστε;) Δεν ήταν εξαιρετικό χορευτικό κομμάτι;

Γιατί όχι κύριοι;

Βλάση συμφωνώ σε πολλά.
Οσο για το Tornero ,είχε την ατυχία να πέσει στους Lordi (τί νίκη κι αυτή...:argue:).
Φυσικά αυτό έγινε η επιτυχία.
Τώρα για το Αζερ η κοπέλλα -όπως όλοι γράφουν-αξίζει πολλά.Ο Τύπος δίπλα της απλά δεν αντέχεται !!!
Το τραγούδι ευχάριστο αλλά λές ήμαρτον μετά από τρία ακούσματα (όπως και το δικό μας άλλωστε που δεν το αντέχω ,απλά γουστάρω τον Σάκη γι αυτό που είναι και που κάνει).

Υπήρχαν και υπάρχουν όμως τραγούδια πολύ καλύτερα.
Οπως έγραψε ο ΜπάΙρα για την Βοσνία.
Υπάρχει και η Πατρίσια Κας και άλλα πολλά.

Και πως γίνεται κάθε χρόνο η Κύπρος να μένει εκτός και να περνάει π.χ. η Αλβανία ?
Ας το ονομάσουν Eurovision Show Contest ή Eurovision Folk Contest (μετά το χτεσινό έκτρωμα της Μολδαβίας που πήρε το εισιτήριο..)
Πάντως με τραγούδι δεν έχει πλέον καμμία σχέση..
(όπως είχε το 60 και το 70..)

Υ.Γ. Ο Νορβηγός -που είναι Λευκορώσος-όταν αρχίζει τις φωνές στο ρεφραίν: "I'm in loooove, with a fairytaaaale.." μου φέρνει την πρώτη δόση μικρής υστερίας.Οταν μπαίνει και το βιολάκι αποτελειώνομαι.Οταν αποφασίει ο Ντοκ να τα σπάσει όλα,ευχαρίστως να τον συνδράμω..:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Και απόλυτα σύγχρονο συν τοις άλλοις , σαν ανεξάρτητη παραγωγή. Αρα δεν υπάρχει ελπίδα ότι μπορεί κανείς να στείλει καλό τραγούδι και να προχωρήσει στην Γιουροβίζιον.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στον τελικό του Σαββάτου που θα παρακολουθήσω μαζί με την κόρη μου .

Couldn't agree more ,Sir...:antlers:

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Θα σας στεναχωρήσω λίγο με τον Νορβηγό. Εκτός του ότι είναι από τις πιο αντιπαθητικές φάτσες που έχω δει ποτέ στο θεσμό, το κομμάτι το θεωρώ παντελώς φλατ, ελαφρώς δε μου θυμίζει το life is life από τα 80ς κάτι. Μαζί με την Chiara, που για λόγους που ειλικρινά δεν κατανοώ αποκαλείται ως “Η Φωνή”, τους θεωρώ τις “απάτες” του φετινού διαγωνισμού. στα υποτιθέμενα ποιοτικά κομμάτια .

Το κομμάτι της Κύπρου ήταν καλό αλλά η Μεταξά ήταν λίγο άνευρη.

Οσον αφορά την Anastasia Prihodko θεωρώ πως είναι η αποκάλυψη της φετινής Eurovision. To κομμάτι της Ρωσίας μεταμορφώνεται κυριολεκτικά από την εκρηκτική αινιγματική και θεατρική ερμηνεία της. Ακολουθεί η Βοσνία με το “καθαρό νερό”.Προσωπικά θα ήθελα να είναι και τα δύο στην πεντάδα.

George δεν το έχω ακούσει ακόμα το Ρώσικο που περιγράφεις.Μόνο ένα μικρό,θετικό ,απόσπασμα.
Περιμένω το Σάββατο ,μαζί με τους Big Four (θα γίνει το φετινό σλόγκαν..:flipout:)

Σωστόοοοοος!:grinning-smiley-043

Ετσι:grinning-smiley-043

Ασε που ο Σάκης, ταλαιπωρείτε από ένα παλιό τράβηγμα στο πόδι, όταν πριν από 3-4 χρόνια πίσω, πάτησε ένα γαρύφαλλο στην πίστα και βρέθηκε πρώτο τραπέζι-πίστα, ανάμεσα σε ξηροκάρπια και Chivas :flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

George δεν το έχω ακούσει ακόμα το Ρώσικο που περιγράφεις.Μόνο ένα μικρό,θετικό ,απόσπασμα.
Περιμένω το Σάββατο ,μαζί με τους Big Four (θα γίνει το φετινό σλόγκαν..:flipout:)

Το κομμάτι είναι συμπαθητικό.Η κοπέλα όμως είναι εντελώς αλλού.

http://www.youtube.com/watch?v=Y1sA5xKYhiw

To απολυτο Γιουροβιζιονιακο τραγουδι.

Ολα τα αλλα ειναι πολυ πισω.

"sieben sieben zwei trei.."

Τι λες βρε θεόμουρλε ??????????:flipout::flipout::flipout:

Εσύ είσαι αλλού γι αλλού (πολύ μπροστά εννοώ γιατί εγώ είμαι μάλλον πολύ πίσω...):antlers:

Υ.Γ.Ευτυχώς τουλάχιστον που επανέφερες το θρεντ on topic :grinning-smiley-043