Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Συγνώμη αλλά η Patricia Kaas είναι όλα τα λεφτά.

Στο bbc hd (που θα δειξει τον διαγωνισμο σε hd) ελεγαν το πρωι για την πιο ελπιδοφορα συμμετοχη τους τα τελευταια 5-6 χρονια,μην ξεχναμε για το νεο συστημα με την 50-50 βαθμολογια επιτροπης-κοινου απο φετος (που η Αγγλια πατησε ποδι για να ισχυσει).

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Αντε ,να το κάνουμε πιο ενδιαφέρον λίγο.

Αμα νικήσει ο Σάκης (που δεν) ,εγώ θα χαρίσω την 5D Mark II ,που σκονίζεται όμορφα σε μια άκρη..-bye-:flipout:

Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

δε μου τη δίνεις από τώρα ??????

η κουμπάρα πριν από μισή ώρα μου είπε ότι έχουν αλλάξει πολλά .........:BDGBGDB55:-bye-

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Αμα νικήσει ο Σάκης (που δεν) ,εγώ θα χαρίσω την 5D Mark II ,που σκονίζεται όμορφα σε μια άκρη..-bye-:flipout:

Άμα νικήσει ο Σάκης (που δεν) τη θέλω εγώ...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Σε ποιον εννοεις ?

Δηλωνω συμμετοχη.

δε μου τη δίνεις από τώρα ??????

η κουμπάρα πριν από μισή ώρα μου είπε ότι έχουν αλλάξει πολλά .........:BDGBGDB55:-bye-

Εχει εσωτερικη πληροφοριση ;:flipout:Παντως απο την Αγγλια εχουμε σιγουρο το 12αρι.Sakis,Sakis......

12 points pour moi la France .Τραγουδάρα.

Ρε πλακα πλακα αν ειχαν τσιπα πανω τους θα επρεπε να το παρει η Γαλλια αβασανιστα.

Μακραν τραγουδιστρια και οχι τσιρκολελε.

αν δεν το πάρει το νορβηγάκι τότε η ατζερμπαϊτζάνα....

Η Ελληνική επιτροπή ψήφισε πρώτη Αγγλία, δεύτερη Γαλλία........

χμμμμμ....

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

χμμμμμ....

Τι εισαι εσύ ρέ??
Ουτε ο Μπέρια...:flipout::flipout:

Ασε να φάμε λίγο τά Νυχια μας μέχρι το βράδυ...:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θε

Τι εισαι εσύ ρέ??
Ουτε ο Μπέρια...:flipout::flipout:

Ασε να φάμε λίγο τά Νυχια μας μέχρι το βράδυ...:flipout::flipout::flipout:

Δε φτάνει που έχετε inside information...........:flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Ρε πλακα πλακα αν ειχαν τσιπα πανω τους θα επρεπε να το παρει η Γαλλια αβασανιστα.

Μακραν τραγουδιστρια και οχι τσιρκολελε.

η συχνότητα με την οποίαν συμφωνούμε τώρα τελευταία αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας :flipout:

Οι επιτροπές ήδη έχουν ψηφίσει....

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Οι επιτροπές ήδη έχουν ψηφίσει....

E τοτε ριξε τά αποτελέσματα ΟΛΩΝτών Επιτροπών να πάμε και εμείς να ρίξουμε τον Οβολό μας.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

της δικιάς μας ξέρω μόνο βρε, που να ξέρω των άλλων !!!!!!!!!!!

χμμμμμ....

Γιά πές πόσους βαθμούς δώσαμε στη Δανία??? γιά να ηρεμήσω τη συμβία???