Eurovision τι μας άρεσε.....( έλα μην είστε ξινοί..πείτε κάτι θετικό )

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Σπύρο, εγώ πάντως το 12άρι θα το έδινα στην Αζερμπαϊτζανή......και χωρίς τον αγωγό!!!!:flipout::flipout:

Mά ο Αγωγός τής Αζερμπαϊτζανής ήταν ολα τά λεφτά Γιάννη μου.:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Και εκεί ποντάραμε και τά δικά μας..

Αλλά Φεύ..
Μάς φάγανε οι Παγωνιέρες..............:guitarist::BDGBDGB53::108:

Last edited:
Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Τελικά το πήρε το εφταμηνίτικο................:slapface:

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Καλά,το 2004 η Τουρκία είχε δώσει 10άρι στο Σάκη.
Φέτος δεν τους άρεσε καθόλου ?
Μη χ@σω .

Καλά να πάθουμε.

Πέρυσι μας έδωσαν 10άρι και τους δώσαμε τα παϊδια μας...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

ΧρυσοΒαλαντη τον λενε ασχετε.

2ijrpdc.jpg

Αφού το λέει και ο τίτλος...............

Μέχρι την Ακρη τού Κόσμου πάει ο Παλλήκαρος γιά την ´Πατρίδα´.:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο )

Είμαι περίεργος, αν,λέω άν αποφασίσει η ΕΡΤ να ξαναστείλουμε του χρόνου..

Ποιός θα δεχτεί να συμμετάσχει ????:guitarist:

Απάντηση: Re: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

ΘΕΑ ηταν η ρωσιδα εμενα με αρεσε πολυ.

Οπως και η Εσθονισα.
Δέν πειράζει, ή Ρωσίδα είναι ή ηθική νικήτρια τού διαγωνισμού..Άς τό πάρει ό τρισάθλιος στά χαρτιά...άι σιχτίρ..:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κατι θετικο

Μετά από ήττα, πολλοί...

Μόνο ένα ψώνιο πήγε μετά από νίκη, αλλά, να μη το κάνουμε και θέμα....:flipout::flipout:-bye--bye-

Μα να σου πώ..:flipout:

Καλά,το 2004 η Τουρκία είχε δώσει 10άρι στο Σάκη.
Φέτος δεν τους άρεσε καθόλου ?
Μη χ@σω .

Πιό σικέ επιτροπές δεν έχω ξαναδεί...

Του χρόνου -ελπίζω πως δεν θα πάμε-Βαλάντης,Φλωρινιώτης και λοιπά..-bye-

Α εσύ είσαι σκληροπυρηνικός. Να βάλουμε μέσα και Τέρη Χρυσό να φτιάξουμε σουπεργκρούπ. Εδώ που τα λέμε, το Τάκα-Τάκα δεν ήταν καθαρός πρόγονος του Ντουμ-Τεκ-Τεκ? :flipout:

Τζιμπούρ,Γκαρσία,Ανατολάκης,Καλλιντζάκης..:flipout::flipout:

Να δείς πότε μάς το δίνουν..........:slapface::slapface:

Η Τετράδα πού Σκοτώνει.
Και θάναι και Εθνικ.............:flipout::flipout:

Εντάξει ή Χαντισέ ήταν τουλάχιστον, αληθινή....

...επιστροφή στο ξύγγι...:a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: EUROVISION τι μας αρεσε.....( ελα μην ειστε ξινοι..πειτε κ

Μετά από ήττα, πολλοί...

Μόνο ένα ψώνιο πήγε μετά από νίκη, αλλά, να μη το κάνουμε και θέμα....:flipout::flipout:-bye--bye-

Εξαρτάται την μορφή της Ηττας.
Γιατί αν και του χρόνου υπάρξουν "Επιτροπές" καλύτερα να μείνουμε στην αξιοπρέπειά μας ,σαν την Ιταλία..-bye-

Θελετε να κανουμε μια χορωδια το φορουμ ?

Μανωλακος τραγουδι , Σουρλας pr με τις επιτροπες (θα τους παρει ο διαλος κοινως) , Λαρρυ Ιωαννου Kosh Browser μπαλετα και Παρεδρος (κοινη ομαδα) υστερο-φωνητικα.

Θελετε να κανουμε μια χορωδια το φορουμ ?

Μανωλακος τραγουδι , Σουρλας pr με τις επιτροπες (θα τους παρει ο διαλος κοινως) , Λαρρυ Ιωαννου Kosh Browser μπαλετα και Παρεδρος (κοινη ομαδα) υστερο-φωνητικα.

Μέχρι 5 επιτρέπονται στην σκηνή...:grandpa: :flipout:

Μέχρι 5 επιτρέπονται στην σκηνή...:grandpa: :flipout:

Ντάξει μωρέ.
Θά στείλουμε τον πιό Ευτραφή στην Αποστολή τής Μάλτας...
Αυτοί δέχονται και 500 κιλά βάρος σέ Φιατάκι.:elefant::elefant:

Εξαρτάται την μορφή της Ηττας.
Γιατί αν και του χρόνου υπάρξουν "Επιτροπές" καλύτερα να μείνουμε στην αξιοπρέπειά μας ,σαν την Ιταλία..-bye-

Βρε Δημήρη μου, ποιες επιτροπές και ψηφοφορίες, ποια τηλέφωνα κινητά και σταθερά.......

Πιο ΑΒΑΒΑ πανηγύρι δεν έχει ματαξαναδεί ο κόσμος. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι έτσι ψηφίζουν τα κράτη (δεν το λέω για σένα, μιλάω γενικά)??? Και οι μπούκηδες τι θα κάνουν? Κλέφτες θα γίνουν???:flipout::flipout:

off topic >>την Δευτέρα πάντως έχουμε τους μεγάλους Ελληνες...
τους έβαλε το skai στην ηλεκτρονική ζυγαριά του..και εμείς ψηφίσαμε για
να βγάλουμε το chart...με το αζημίωτο βέβαια..

ότι θα έπαιζε σε άτυπο big brother ο Σωκράτης μετά θάνατον ούτε που το φανταζόταν...

Ντάξει μωρέ.
Θά στείλουμε τον πιό Ευτραφή στην Αποστολή τής Μάλτας...
Αυτοί δέχονται και 500 κιλά βάρος σέ Φιατάκι.:elefant::elefant:

Να αρχίσω το φαγητό από τώρα ??? :flipout: