lakiss51
Supreme Member
- 8 December 2006
- 5,103
Το "Χωρις απωλειες" (η τελευταια επιλογη) είναι το LosslesΑυτό το screenshot από android τι σου λέει;;;
View attachment 262931
Εμένα μου λέει ότι (ακόμα) δεν υπάρχει η δυνατότητα για Lossless
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Το "Χωρις απωλειες" (η τελευταια επιλογη) είναι το LosslesΑυτό το screenshot από android τι σου λέει;;;
View attachment 262931
Εμένα μου λέει ότι (ακόμα) δεν υπάρχει η δυνατότητα για Lossless
Και πως παιζει με το εσωτερικο app ( αλλα και με το εξωτ)?Ναι, αλλά είναι γκρίζο, άρα δεν υποστηρίζεται.
Το σιαξαμεΚαι πως παιζει με το εσωτερικο app ( αλλα και με το εξωτ)?
Αφού δούλεψε του Vlad το connect,θα πάρετε σειρά και οι υπόλοιποι![]()
Στο apple??Έκανα μια λ@λ@κία και έσβησα το rk3... και τώρα έχω μόνο το DMP-A6
Πειράζει ;;;
Στο apple??
Τώρα δεν έχεις lossless.
Μα πως έγινε??
Μιχάλη ,αν δεν έχει είσοδο i2s το dac ,απλά δεν θα λαλάει ή μάλλον καλύτερα δεν θα ξέρεις που να βάλεις το βύσμα εξόδου του Τ8Τα 8 διαφορετικά settings της I²S εξόδου αντιστοιχούν σε 8 διαφορετικές ρυθμίσεις των Pins, όπως φαίνονται στα διαγράμματα που δίνει το Manual.
Λογικά λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε εκείνο το Mode που ταυτίζεται με το διάγραμμα των Pins της υποδοχής I²S του DAC. Εάν βέβαια το DAC διαθέτει τέτοια είσοδο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.