αρα θα πρεπει να συγκρινε ικανεις το διαγραμμα i2s του dac me αυτα του t8Τα 8 διαφορετικά settings της I²S εξόδου αντιστοιχούν σε 8 διαφορετικές ρυθμίσεις των Pins, όπως φαίνονται στα διαγράμματα που δίνει το Manual.
Λογικά λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε εκείνο το Mode που ταυτίζεται με το διάγραμμα των Pins της υποδοχής I²S του DAC. Εάν βέβαια το DAC διαθέτει τέτοια είσοδο.
Είχαν I2S το Squeezebox duet καιτο βουβάλι;
Ναι .Είχαν I2S το Squeezebox duet καιτο βουβάλι;
Με το αν θα παιξει.το ταιριασμα των 8 modes της i2s του t8 με το dac εχει να κανει με το αν παιζει η με το ποσο καλα παιζει?
απο τα 8 Modes ποιο αραγε ειναι το καλυτερο για να ταιριαξει με το dac? υπαρχει μπουσουλας γιαυτο η με το "αυτι"?
To Duet με "εγχείριση" έδινε I2S, το βουβάλι έπαιρνε κανονικά I2S όπως σχεδόν όλα τα dac chips.
Πείτε το ντε! Με επέμβαση!Ναι .
Το squeeze με μοντιφιά εβγαζε εξοδο i2s ,που στην ουσία ήταν ανοίγμα και κόλλημα καλωδίου στην πλακέτα του .
ΤΟ βουβάλι είχε κανονική είσοδο i2s και για να παίξει από usb βαζαμε μετατροπέα
Επίσης υπήρχε αναβάθμιση σε ρολόγια ή και σε τροφοδοτικό .Βεβαια και στο touch υπήρχε αναβάθμιση και σε ρολόγια και σε τροφοδοσία .
Η επέμβαση ήταν 3 κολλήσεις ....Πείτε το ντε! Με επέμβαση!
Είπα κι' εγώ, τόσο αδιάβαστος είμαι;![]()
Εννοείς πριν το ESS;Γιατί να μην μπορείς να βγάλεις I2S?
ESS dac φοράει, οπότε αν είσαι διατεθειμένος να "χεριάσεις" μια χαρά I2S μπορείς να βγάλεις.
Αν πάρω την usb Wiim σε Jlsounds to i2s δεν το βλέπει σαν usb dac και έπειτα πηγαίνει σε είσοδο i2s του dac ? Δηλ wiim usb to Jlsounds to I2s dacΤώρα με μπέρδεψες.. θέλεις να βγάλεις I2S από το Wiim προς εξωτερικό dac ή να χρησιμοποιήσεις το dac του Wiim με εξωτερικό streamer?
Δεν υπάρχει σχετικό νήμα .Και φυσικά υποστηρίζει usb dac και μέχρι πρότινος ήταν συνδεδεμένο με την εισοδο usb RME ADI 2 Dac .Όντως, είμαστε OT.. ίσως καλύτερα να πάμε σε νήμα του Wiim (αν υπάρχει).
Αυτό που λες πρέπει να το υποστηρίζει το software του Wiim. Να υποστηρίζει δηλαδή εξωτερικό USB dac. Το κάνει;
Αν το κάνει προφανώς δεν χρειάζεται κανένα "χέριασμα".
Όντως, είμαστε OT.. ίσως καλύτερα να πάμε σε νήμα του Wiim (αν υπάρχει).
Αυτό που λες πρέπει να το υποστηρίζει το software του Wiim. Να υποστηρίζει δηλαδή εξωτερικό USB dac. Το κάνει;
Αν το κάνει προφανώς δεν χρειάζεται κανένα "χέριασμα".
Υπάρχει νήμα για το Wiim και όλη την "οικογένεια". Εδώ.Δεν υπάρχει σχετικό νήμα .Και φυσικά υποστηρίζει usb dac και μέχρι πρότινος ήταν συνδεδεμένο με την εισοδο usb RME ADI 2 Dac .
Eχει μια ιδιαιτερότητα η usb Wiim δηλ ειναι συγχρόνως είσοδος και έξοδος Εγω μάλιστα με ενα ANKER HUB με δική του τροφοδοσία έχω βάλει πάνω στο Hub 3 σκληρους usb και τη την έξοδο usb πρός το dac ,και δουλευουν όλα μια χαρα συγχρόνως δηλ και τους δίσκους βλέπει και διαβάζει και το ντακ δουλευει
Μηπως η έξοδος 5V(xlr) των A8 και Z10 είναι ανεπαρκής;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.