Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Τα 8 διαφορετικά settings της I²S εξόδου αντιστοιχούν σε 8 διαφορετικές ρυθμίσεις των Pins, όπως φαίνονται στα διαγράμματα που δίνει το Manual.

Λογικά λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε εκείνο το Mode που ταυτίζεται με το διάγραμμα των Pins της υποδοχής I²S του DAC. Εάν βέβαια το DAC διαθέτει τέτοια είσοδο.
αρα θα πρεπει να συγκρινε ικανεις το διαγραμμα i2s του dac me αυτα του t8

Είχαν I2S το Squeezebox duet καιτο βουβάλι;
Ναι .
Το squeeze με μοντιφιά εβγαζε εξοδο i2s ,που στην ουσία ήταν ανοίγμα και κόλλημα καλωδίου στην πλακέτα του .
ΤΟ βουβάλι είχε κανονική είσοδο i2s και για να παίξει από usb βαζαμε μετατροπέα
Επίσης υπήρχε αναβάθμιση σε ρολόγια ή και σε τροφοδοτικό .Βεβαια και στο touch υπήρχε αναβάθμιση και σε ρολόγια και σε τροφοδοσία .

Last edited:
το ταιριασμα των 8 modes της i2s του t8 με το dac εχει να κανει με το αν παιζει η με το ποσο καλα παιζει?
απο τα 8 Modes ποιο αραγε ειναι το καλυτερο για να ταιριαξει με το dac? υπαρχει μπουσουλας γιαυτο η με το "αυτι"?
Με το αν θα παιξει.
Μπορει να ειναι αναποδα τα καναλια, να ακουγεται θορυβος ή να μην ακουγεται τιποτα.

To Duet με "εγχείριση" έδινε I2S, το βουβάλι έπαιρνε κανονικά I2S όπως σχεδόν όλα τα dac chips.
Ναι .
Το squeeze με μοντιφιά εβγαζε εξοδο i2s ,που στην ουσία ήταν ανοίγμα και κόλλημα καλωδίου στην πλακέτα του .
ΤΟ βουβάλι είχε κανονική είσοδο i2s και για να παίξει από usb βαζαμε μετατροπέα
Επίσης υπήρχε αναβάθμιση σε ρολόγια ή και σε τροφοδοτικό .Βεβαια και στο touch υπήρχε αναβάθμιση και σε ρολόγια και σε τροφοδοσία .
Πείτε το ντε! Με επέμβαση!
Είπα κι' εγώ, τόσο αδιάβαστος είμαι; 😲

Γιατί να μην μπορείς να βγάλεις I2S?

ESS dac φοράει, οπότε αν είσαι διατεθειμένος να "χεριάσεις" μια χαρά I2S μπορείς να βγάλεις.
Εννοείς πριν το ESS;
Δημήτρη το λειτουργικό τους είναι εξαιρετικό ,οπότε αποτελεί μια καλή και φθηνή βάση για κάτι καλύτερο .Προφανώς η τροφοδοσία του δεν είναι ότι καλύτερο ,αλλά συμβαδίζει με το επίπεδο τιμής του .
Τωρα το αν θα ακούγεται καλύτερα είναι ενα ερώτημα

Δημήτρη ,ο Σαββας εχει εναν "βούλγαρο" με αναβαθμισμένα ρολόγια και τροφοδοσία Σαλας οπότε η πιο ¨ανώδυνη " λύση θα ήταν να δοκιμαστεί αυτή η λύση -νομίζω

Τώρα με μπέρδεψες.. θέλεις να βγάλεις I2S από το Wiim προς εξωτερικό dac ή να χρησιμοποιήσεις το dac του Wiim με εξωτερικό streamer?
Αν πάρω την usb Wiim σε Jlsounds to i2s δεν το βλέπει σαν usb dac και έπειτα πηγαίνει σε είσοδο i2s του dac ? Δηλ wiim usb to Jlsounds to I2s dac
Βεβαια εχουμε βγεί εκτός θέματος και ζητώ συγγνώμη

• Like
Reactions: vlad66
Όντως, είμαστε OT.. ίσως καλύτερα να πάμε σε νήμα του Wiim (αν υπάρχει).

Αυτό που λες πρέπει να το υποστηρίζει το software του Wiim. Να υποστηρίζει δηλαδή εξωτερικό USB dac. Το κάνει;

Αν το κάνει προφανώς δεν χρειάζεται κανένα "χέριασμα".

Αυτό που λες πρέπει να το υποστηρίζει το software του Wiim. Να υποστηρίζει δηλαδή εξωτερικό USB dac. Το κάνει;

Δεν υπάρχει σχετικό νήμα .Και φυσικά υποστηρίζει usb dac και μέχρι πρότινος ήταν συνδεδεμένο με την εισοδο usb RME ADI 2 Dac .
Eχει μια ιδιαιτερότητα η usb Wiim δηλ ειναι συγχρόνως είσοδος και έξοδος Εγω μάλιστα με ενα ANKER HUB με δική του τροφοδοσία έχω βάλει πάνω στο Hub 3 σκληρους usb και τη την έξοδο usb πρός το dac ,και δουλευουν όλα μια χαρα συγχρόνως δηλ και τους δίσκους βλέπει και διαβάζει και το ντακ δουλευει

Δεν υπάρχει σχετικό νήμα .Και φυσικά υποστηρίζει usb dac και μέχρι πρότινος ήταν συνδεδεμένο με την εισοδο usb RME ADI 2 Dac .
Eχει μια ιδιαιτερότητα η usb Wiim δηλ ειναι συγχρόνως είσοδος και έξοδος Εγω μάλιστα με ενα ANKER HUB με δική του τροφοδοσία έχω βάλει πάνω στο Hub 3 σκληρους usb και τη την έξοδο usb πρός το dac ,και δουλευουν όλα μια χαρα συγχρόνως δηλ και τους δίσκους βλέπει και διαβάζει και το ντακ δουλευει
Υπάρχει νήμα για το Wiim και όλη την "οικογένεια". Εδώ.

Μηπως η έξοδος 5V(xlr) των A8 και Z10 είναι ανεπαρκής;

Tολμώ να πω , σε καμία περίπτωση !

Έκανα μια "σύγκριση" με τα specs του audiolab προενισχυτή μου που έχει ρυθμιζόμενο gain από τα 0,5V μέχρι τα 7,7V

Tα 5V λογικά θα είναι ένα ή δύο "κλικ" πριν τα 7V

Ποτέ δεν χρειάστηκε να ανέβω τόσο ψηλά ! Είναι σχεδόν αδύνατο να ακούσεις , τουλάχιστον στον δικό μου τελικό..

Περισσότερες λεπτομέρειες όταν θα συνδέσω το Α6 σαν προενισχυτή, που έχει την ίδια έξοδο με τα μεγαλύτερα αδέρφια του.