Eversolo DMP-A6 / Α8 Streamer

Σε αυτές τις διαστάσεις και τάξη Α/Β μόνο ίσως αν έχει παλμοτροφοδοτικό.

Τελικά ο ενισχυτής είναι 2X100W.
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε τάξη ΑΒ ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Το Τ8 και το Ζ10 με ιντριγκάρουν βέβαια... :p
Θα ήθελα να ακούσω το T8 σε σύγκριση με το streamer που στήνω και να δω και τα σωθικά του.

Τελικά ο ενισχυτής είναι 2X100W.
Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε τάξη ΑΒ ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα.

Το Τ8 και το Ζ10 με ιντριγκάρουν βέβαια... :p
Θα ήθελα να ακούσω το T8 σε σύγκριση με το streamer που στήνω και να δω και τα σωθικά του.

60W output at 8Ω and 110W at 4Ω,

• Like
Reactions: Tzimisce
Τελικά τα watt του είναι ανάλογα με το από που διαβάζεις την είδηση. 😂
Στον ήχο "διόρθωσαν" τα watt αλλά όχι την τάξη.
Κάποιος να τους πει να ξαναγράψουν το άρθρο γιατί έχει γίνει... από τις πολλές διορθώσεις.

1747042654914.png

Πολλά τα "φαντάζονται" εκεί......

Τελικά τα watt του είναι ανάλογα με το από που διαβάζεις την είδηση. 😂
Στον ήχο "διόρθωσαν" τα watt αλλά όχι την τάξη.
Κάποιος να τους πει να ξαναγράψουν το άρθρο γιατί έχει γίνει... από τις πολλές διορθώσεις.

View attachment 252061

μην ξεχνάμε τον "εσωτερικό κανιβαλισμό" που όλοι οι κατασκευαστές θέλουν να αποφεύγουν...

(AMP-F10)
δεν έχει σχέση με F-10 (2600 ευρώ περίπου) με 699 ευρώ.

Πιο πολύ με τον F-2, ο οποίος με τον ήχο του...δεν...."πείθει".....

καλησπερα σας, για Α6 GEN2 εντος εγγυησης που παρεδωσε πνευμα(μαλλον τροφοδοτικο) που πρεπει να το παμε;
γιατι το καταστημα που αγοραστηκε ναι μεν προσφερηκε να εξυπηρετησει αλλα το παει με βηματα πιο αργα και απο την αργοπορεια.

Σε ποιο κατάστημα το πήρατε?

καλησπερα σας, για Α6 GEN2 εντος εγγυησης που παρεδωσε πνευμα(μαλλον τροφοδοτικο) που πρεπει να το παμε;
γιατι το καταστημα που αγοραστηκε ναι μεν προσφερηκε να εξυπηρετησει αλλα το παει με βηματα πιο αργα και απο την αργοπορεια.

Για τους χρήστες Eversolo.
Επειδή γνωρίζω ότι υπάρχουν αρκετοί εδώ μέσα.

Όπως ίσως έχετε δει, σε διπλανό νήμα παρουσίασα τον οδηγό Internet Radio Streaming [from Android (VRadio)].

Θα ήθελα πολύ να μάθω, αν κάποιος τον έχει δοκιμάσει με επιτυχία με Eversolo, και αν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα...

Μολις το δοκιμασα, μια χαρα παιζει (Α6)
Αν ειχε και ενδειξη bitrate καθε σταθμου ή αρχικη ερευνα/επιλογη βασει αυτης, θα ηταν τελειο

Last edited:
  • Like
Reactions: Sonus Naturalis
Το δοκίμασα και γω και παίζει μια χαρά 👍

ΌΜΩΣ....

Μου ζήτησε το A6 αναβάθμιση,την οποία και έκανα,με την ελπίδα ότι θα μου έδινε και το πολυαναμενόμενο lossless.
Όχι μόνο δεν μου το έδωσε ,αλλά παρατήρησα ότι παρόλο που έχω το Α6 να παίζει στην υψηλότερη ποιότητα,αυτό αρνείται να την παίξει και έχει μουλαρωσει στην κανονική.
Δεν μας τα λέει καλά η Eversolo .... καθόλου καλά 🤬
Έχω κάνει τίποτα λάθος?

Attachments

• Screenshot_2025-10-29-14-13-07-527_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2025-10-29-14-13-07-527_com.spotify.music.jpg
    185.3 KB · Views: 20
  • Screenshot_2025-10-29-14-12-54-375_com.spotify.music.jpg
    Screenshot_2025-10-29-14-12-54-375_com.spotify.music.jpg
    134.9 KB · Views: 21
  • Like
Reactions: Sonus Naturalis
@mdvq
Κατ' αρχήν όσον αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για μας που αγαπάμε το Ραδιόφωνο, το streaming είναι ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε.
Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μεταδίδονται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα (αυτή που διαθέτει ο καθένας), χωρίς περαιτέρω απώλειες ή μετατροπές.
Και η ευκολία ανεύρεσης των σταθμών που μας ενδιαφέρουν, δημιουργίας λίστας και γρηγορης αλλαγής είναι αξεπέραστη. Χωρίς τους περιορισμούς η τις δυσκολίες χρήσης της κάθε επιμέρους μονάδας Streaming.

Τώρα σχετικά με το παράπονο σου για το Lossless που αν δεν κάνω λάθος αφορά το Spotify, νομίζω πως βιάζεστε. Το software για κάθε ένα από τα διάφορα Connect που παρέχουν τα Streamers απαιτεί διπλή συνεργασία, ώσπου να λυθούν τα επιμέρους προβλήματα. Συνεργασία ανάμεσα στην πλατφόρμα (Spotify, κλπ) και στην κατασκευάστρια εταιρεία κάθε μοντέλου Streamer. Θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα! 😎

• Like
Reactions: mdvq
Το δοκίμασα και γω και παίζει μια χαρά 👍

ΌΜΩΣ....

Μου ζήτησε το A6 αναβάθμιση,την οποία και έκανα,με την ελπίδα ότι θα μου έδινε και το πολυαναμενόμενο lossless.
Όχι μόνο δεν μου το έδωσε ,αλλά παρατήρησα ότι παρόλο που έχω το Α6 να παίζει στην υψηλότερη ποιότητα,αυτό αρνείται να την παίξει και έχει μουλαρωσει στην κανονική.
Δεν μας τα λέει καλά η Eversolo .... καθόλου καλά 🤬
Έχω κάνει τίποτα λάθος?
Έχεις κάνει ενημέρωση την εφαρμογη του σποτιφάι μεσα στο Α6;