Έχεις κάνει ενημέρωση την εφαρμογη του σποτιφάι μεσα στο Α6;
Το δικό σου Α8 δουλεύει με Lossless στο spotify ;;
Έχεις κάνει ενημέρωση την εφαρμογη του σποτιφάι μεσα στο Α6;
Μόλις το έκλεισα και άνοιξα μπας και πάρει το υψηλή ποιότητα,μπήκα έτσι για πλάκα στο μενού του.Έχεις κάνει ενημέρωση την εφαρμογη του σποτιφάι μεσα στο Α6;
Μόλις το έκλεισα και άνοιξα μπας και πάρει το υψηλή ποιότητα,μπήκα έτσι για πλάκα στο μενού του.
Εκεί λοιπόν στις εφαρμογές είχε να κατεβάσω το Spotify και το apple music,σαν εφαρμογή πλέον!!!!
Προφανώς αυτή ήταν μια από τις αναβαθμίσεις.
Το κατέβασα ΑΛΛΆ.....
Δεν μπορω να συνδεθώ στο app γιατί το premium δεν σου δίνει κωδικούς ,αλλά σου στέλνει mail ,που το Α6 δεν έχει.
Πώς μπορώ να συνδεθώ βρε φιλαράκια??
Βοηθήστε λίγο,γιατί θα σταλταρω με αυτά τα μηχανήματα του διαβόλου![]()
Μιχαλιό, δεν ξέρεις το όνομα ή μεηλ και τον κωδικό που συνδέεσαι στο σπότι ?
αν δεν θυμάσαι τον κωδικό, αλλά μόνον το μεηλ που συνδέεσαι , μπες μέσω πισι ή λαπτοπ στο σπότι και θα βγάλεις νέο κωδικό
μετά μπαίνεις στο Α6 και συνδέεσαι και από τις ρυθμίσεις της εφαρμογης του σπότι, διαλέγεις ποιότητα 'χωρίς απώλειες '
μετά παίζεις είτε από την οθόνη του Α6, είτε μέσω του καστ στο κινητό, ενώ αν ξεκινήσεις από το Α6 και μετά μπεις στο τηλέφωνο σου θα βλεπεει το Α6 με ένα περίεργο όνομα τύπου ΗΚ3866 και θα παίζει κανονικά χωρίς απώλειες ...
όλα αυτά μέχρι να βγει αναβάθμιση για το κοννεκτ και να τελειώνει το θέμα
Αυτό αποκλείεται. Εκτός αν έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος.Νομίζω ότι καλύτερο ήχο είχε το bt,παρά το connect![]()
Ναι, μολις εκανα την ενημερωση της εφαρμογης.Το δικό σου Α8 δουλεύει με Lossless στο spotify ;;
Από κινητό δεν γίνεται να βγάλω νέο κωδικό??Μιχαλιό, δεν ξέρεις το όνομα ή μεηλ και τον κωδικό που συνδέεσαι στο σπότι ?
αν δεν θυμάσαι τον κωδικό, αλλά μόνον το μεηλ που συνδέεσαι , μπες μέσω πισι ή λαπτοπ στο σπότι και θα βγάλεις νέο κωδικό
μετά μπαίνεις στο Α6 και από τις ρυθμίσεις της εφαρμογης του σπότι, διαλέγεις ποιότητα 'χωρίς απώλειες '
μετά παίζεις είτε από την οθόνη του Α6, είτε μέσω του καστ στο κινητό, ενώ αν ξεκινήσεις από το Α6 και μετά μπεις στο τηλέφωνο σου θα βλεπεει το Α6 με ένα περίεργο όνομα τύπου ΗΚ3866 και θα παίζει κανονικά χωρίς απώλειες ...
όλα αυτά μέχρι να βγει αναβάθμιση για το κοννεκτ και να τελειώνει το θέμα
Καθόλου να μην το αποκλείεις..Αυτό αποκλείεται. Εκτός αν έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος.
Από την άλλη πλευρά μπορεί η απόδοση και των δύο να είναι τόσο κοντά, ώστε να μην μπορείς να αντιληφθείς διαφορά.
Νομίζω ότι καλύτερο ήχο είχε το bt,παρά το connect![]()
Αυτό αποκλείεται. Εκτός αν έχεις ρυθμίσει κάτι λάθος.
Από την άλλη πλευρά μπορεί η απόδοση και των δύο να είναι τόσο κοντά, ώστε να μην μπορείς να αντιληφθείς διαφορά.
Δεν υπάρχει aptX Lossless (όχι ακόμα).Καθόλου να μην το αποκλείεις..
Αν το A6 στο connect παίζει στην μέτρια προς κακή ποιότητα και μέσω BT του στέλνει lossless με aptx ,που βρίσκεις το παράλογο??
Ίσως εγώ δεν το διευκρίνισα αναλυτικά ...Δεν υπάρχει aptX Lossless (όχι ακόμα).
Τα έχω γράψει αναλυτικά εδώ.
Τα γράφω, αλλά ποιός με διαβάζει...![]()
Δεν υπάρχει aptX Lossless (όχι ακόμα).
Τα έχω γράψει αναλυτικά εδώ.
Τα γράφω, αλλά ποιός με διαβάζει...![]()
Μμμμ! Τι ωραίο γκατζετάκι για τους υπολογιστές μας!Υπάρχει aptX Lossless αλλά δεν είναι Lossless με την έννοια ότι είθισται κάτι που είναι Lossless να είναι στο bitrate του CD. Δηλαδή από τα 1440kbps του CD, το aptX Lossless φτάνει στα 1200kbps.
Donglάκι επώνυμο που υποστηρίζει μετάδοση aptX Lossless.
![]()
Creative BT-W6
Creative BT-W6 offers enhanced wireless streaming with the latest Bluetooth LE Audio and Snapdragon Sound audio technology designed to deliver Lossless music, industry leading low latencies, high-resolution audio up to 24-bit/96kHz and Qualcomm Bluetooth High Speed Link technology with robust...gr.creative.com
Έχω ένα κάρο τέτοια, αλλά πλέον δεν ακούω από υπολογιστήΜμμμ! Τι ωραίο γκατζετάκι για τους υπολογιστές μας!![]()
Έχω ένα κάρο τέτοια, αλλά πλέον δεν ακούω από υπολογιστή
Σε πρώτη ευκαιρία,θα σου δωκω ένα από αυτά!
Το TPlink είναι aptx?Μα έχω ήδη της TP-Link.
Απλά το λιμπίστηκα το μπιχλιμπίδι με το καινούργιο format,
Διότι είμαι...
Αχόρταγος!![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Τελικά ανεκάλυψες τον οδηγό για Lossless Spotify:
Συνδεόμαστε από το κινητό, ρυθμίζουμε την ποιότητα στο μέγιστο, ανακαλύπτει το Streamer ως άλλη συσκευή, όχι αυτή του Connect και voila, όλα καλά!
Υ.Γ.2 Είδες, έφτιαξα και περίληψη της Streamerάδικης περιπέτειας σου.
Ο ίδιος και όχι η κυρία AI!![]()
Το TP-LINK UB500 v1 USB Bluetooth 5.0 Adapter είναι aptX HD.Το TPlink είναι aptx?
Δεν νομίζω.
Αν εσύ μου δείξεις που γράφει στο επίσημο site τους ότι είναι aptx,πάω πάσοΤο TP-LINK UB500 v1 USB Bluetooth 5.0 Adapter είναι aptX HD.
Επιβεβαιωμένο.
Αλλά όχι Lossless που είναι καινούργιος Codec.
Γι' αυτό γυάλισε το μάτι μου (!) με το γκατζετάκι που μας υπέδειξε πιο πάνω ο Λεωνίδας (Pleo}
Αν εύρισκα dongle με LDAC Codec σίγουρα θα το προτιμούσα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.