Αντιγράφω από το τοπικ του Spotify,να υπάρχει και εδώ
""""””"""""""""
Χρόνια πολλά σε όλους τους συμπασχοντες

Ποιος καλός άνθρωπος μπορεί να με βοηθήσει στο εξής:
Θέλω να γράψω ένα μύνημα στο φόρουμ του Eversolo,αλλά επειδή τα Αγγλικά μου είναι φτωχά διστάζω.
Αν γράψω εδώ το κείμενο που θέλω να τους στείλω, μπορεί κάποιος να το μεταφράσει και να το κάνω copy paste?
Η ιστορία έχει ως εξής.
Όταν φτιάξανε το connect στο Spotify ,τον πρώτο καιρό εμφάνιζε το Α6 ,σαν rk3566.
Όταν λοιπόν πατούσες τα μεγαφωνακια, σου εμφανίζε αυτή την συσκευή και συνδέσουν στο connect σε λειτουργία lossless.
Πριν λίγο καιρό εμφανίστηκε και το κανονικό λογότυπο του Α6 σαν συσκευή DMP A6 και συνδέσουν με αυτόν τον τρόπο.
Σε τηλέφωνο με το φίλο μου τον Vlad ,για να τον ενημερώσω ότι επιτέλους το έφτιαξαν,
διαπίστωσε ότι του έβγαζε και το παλιό rk3566 και το dmΑ6.
Το έβαλε να παίξει σαν rk3566 και μετά το συνέδεσε σαν dmpA6.
Έκπληκτος μου είπε ότι στην λειτουργία DMPA6 ,ο ήχος ψόφησε!!!
Όταν πήγε να το γυρίσει στο rk3566 το iPhone είχε εξαφανίσει την συσκευή rk3566.
Στο δικό μου τηλέφωνο δεν είχε εμφανιστεί το rk3566 ,από τότε που εμφανίστηκε το dmpA6 και δεν είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω αυτά που μου έλεγε ο Βλαδίμηρος.
Χθες που άνοιξα το Eversolo για να βάλω λίγη μουσικουλα στο σπίτι μιας και είχα κόσμο, διαπίστωσα ότι μου ξαναεμφανίστηκε το rk 3566 μαζί με 2 φορές το dmpA6 και μια άλλη συσκευή με όνομα πχ2436743.
Έχοντας κατά νου αυτό που μου είχε πει ο Βλαδίμηρος, πάτησα το rk3566 και έπαιξε κανονικά μια χαρά και lossless.
Η περιέργεια , λέει, σκοτώνει την γάτα....ε, εμένα μου σκότωσε τον ήχο.

Αλλάζοντας σε λειτουργία dmpA6 ο ήχος ψοφησε και όταν πήγα να το γυρίσω στο rk3566 ,το είχε εξαφανίσει και στο android κινητό.
Οι υπόλοιπες συσκευές που εμφάνιζε (δηλ.ξανα το dmpA6 και αυτή με τα νούμερα) δεν έβγαζαν καθόλου ήχο.
Η ερώτηση που θέλω να τους κάνω αφορά,στο αν έχουν υπόψην ότι η λειτουργία rk 3566 έχει σαφώς ανώτερο ήχο και για πιο λόγο την κατάργησαν.
Και αν θα προσπαθήσουν επιτέλους να δώσουν σωστό ήχο στο connect.
Υπόψην ότι ήταν παίζει το Spotify από το ενσωματωμένο app ,o ήχος είναι ίδιος με του connect στην λειτουργία dmpA6.
Ξέρω ότι ζητάω πολλά, αλλά κρίμα είναι να μην τους ξυπνήσουμε!!!
"""""""""""""""""""""
Και συνέχισα απαντώντας σε μερικές ερωτήσεις του sonus για να με βοηθήσει.
"""""""'"""''''''''''
Και στο δικό μου android και στο iPhone του Βλαδίμηρου εμφανίζονταν και τα δύο λογότυπα στην αρχη.
Προτιμούσαμε το. Rk3566 γιατί σε αυτό έδειχνε ότι έπαιζε lossless.
Πρωτα το παρατήρησε ο Βλαδίμηρος ,που ακούει πολύ πολύ συχνά από μένα , ότι το rk3655 ακουγόταν καλύτερο.
Ξαφνικά του το εξαφάνισε και μάλιστα ήταν εξοργισμένος με την apple

.
Όταν το άνοιξα μετά μερικές μέρες και μετά από ενημέρωση του Σπύρου ότι το φτιάξανε επιτέλους,μου έβγαζε μόνο το dmpA6.
Χθες ξαφνικά μου ξαναεμφανίστηκε και το rk3566 .
Το έβαλα να παίξει από εκεί και μετά από το dmpA6.
Μόλις έπαιξε το dmpA6 ο ήχος ψόφησε και όταν πήγα να το ξαναγυρίσω στο rk3566 το είχε εξαφανίσει.
Οπότε δεν έφταιγε το iOS ούτε το android.
Κάποια μακακια πρέπει να έχει κάνει η Eversolo και δεν παίζει σωστά το Spotify.
Θα το ποσταρω και στο νήμα του Eversolo,μπας και έχουν κανένα νέο
""""”""""""""""""""""""