Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Όταν φτάσεις στα φίλτρα, (που είναι πολύ εύκολο), επέλεξε το Slow Roll-Off (Minimum), είναι το πιο ωραίο ηχητικά σε σχέση με τα υπόλοιπα..
Πώς θα πας μέχρι εκεί;
Πατας ρυθμίσεις, xlr/rca output,dac filter, εκεί θα δεις όλα τα φίλτρα, παίξε με όλα, αλλά αυτό που σου λέω έχει τον πιο όμορφο ήχο, βέβαια εσύ μπορεί να έχεις αλλά γούστα και να σου αρέσει κάποιος άλλο..

Κρατάω το ποστ σου για να μπω στο μενού αργότερα που θα γυρίσω από την δουλειά...

Κρατάω το ποστ σου για να μπω στο μενού αργότερα που θα γυρίσω από την δουλειά...
Όπως σου έγραψα είναι πολύ εύκολο να το βρεις στο μενού..
Μόλις το κάνεις πες μας εντυπώσεις των φίλτρων

Το θεωρώ πολύ κομψό και όμορφο με το στρογγυλό φως σε μειωμένη φωτεινότητα και την οθόνη σβηστή.

Επειδή είναι δίχρωμο στην ουσία και η αναμμένη οθόνη προσθέτει μια δόση υπερβολής.. αν ήταν μαύρο άλλαζε το θέμα..

Φυσικά αυτά είναι γούστα και διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο..

Για τους φίλους που δεν έχουν δει ένα ασημί, οι παρακάτω φωτογραφίες με το κινητό να μην μπορούν να απεικονίσουν σωστά το χρώμα στο κουμπί που είναι "πετρόλ"

View attachment 260658

View attachment 260659

Ναι αυτή τη στιγμή παίζει μουσική, ενώ φίλος χτυπάει τηλ και άλλος φίλος με βρίζει στο viber.....
Το A6 θα το δουλεύεις ως Streamer/Dac η θα το δουλεύεις και σαν Transport με άλλο dac;
Ποιος ήταν ο σκοπός της αγοράς του;

Aν παρακολουθεί ο Λάκης το νήμα,ας μας πει από πρώτο χέρι ,τις περιπέτειες του με ενισχυτή γνωστής εταιρίας ,που αν θυμάμαι καλά ,πήγε σε διπλανο διαμέρισμα το καλώδιο τροφοδοσίας για να τσεκάρει τα τερτίπια του ενισχυτη !!!!! [το γραφω με κάθε επιφύλαξη}

Δημήτρη ,οπως εχω γράψει ,εχω bleden παντού και επίσης εκεινο το ματσουκι το κόκκινο Βelden 83512 , που είχαμε πάρει μαζί με τον Τσακωνα Αυτό αν θυμάμαι καλά ήταν επικασσιτερωνένο
To 83803 εννοείς Πέτρο. Που ο Βασίλης το είχε κρεμάσει με ένα βάρος κάμποσων κιλών από κάτω για να ισιώσει...

Υπάρχει βέβαια και το 19364. 3x2.5 μια χαρά.

Ειδικά αυτό, κάποιος (πολύ) επώνυμος το έβαζε σαν στοκ καλώδιο στα πανάκριβα μηχανήματα που πουλούσε εδώ και πολλά χρόνια και έτσι το εκτίμησαν πολλοί.

Είναι και φτηνούλι.

• Like
Reactions: petronik
Το A6 θα το δουλεύεις ως Streamer/Dac η θα το δουλεύεις και σαν Transport με άλλο dac;
Ποιος ήταν ο σκοπός της αγοράς του;
Streamer/dac
Σαν τρανς θα το δοκιμάσω με το smsl c200 , έτσι από περιέργεια.

Ο σκοπός της αγοράς ήταν γιατί σαν streamer είχα ένα πολύ παλιό iPhone (χωρίς sim ) που δεν έχει δυνατότητα για Lossless.
Τώρα χρειάζεται μόνο σαν χειριστήριο στο Α6

Όταν φτάσεις στα φίλτρα, (που είναι πολύ εύκολο), επέλεξε το Slow Roll-Off (Minimum), είναι το πιο ωραίο ηχητικά σε σχέση με τα υπόλοιπα..
Πώς θα πας μέχρι εκεί;
Πατας ρυθμίσεις, xlr/rca output,dac filter, εκεί θα δεις όλα τα φίλτρα, παίξε με όλα, αλλά αυτό που σου λέω έχει τον πιο όμορφο ήχο, βέβαια εσύ μπορεί να έχεις αλλά γούστα και να σου αρέσει κάποιος άλλο..
Δε συμφωνώ. Εξοικείωσου πρώτα με το μηχάνημα και όταν το μάθεις καλά, παίζεις και με τα φίλτρα.
Προς το παρόν άστο, όπως είναι, default.
Το παιγνίδι αργότερα.

• Like
Reactions: Tzimisce
Streamer/dac

Ο σκοπός της αγοράς ήταν γιατί σαν streamer είχα ένα πολύ παλιό iPhone (χωρίς sim ) που δεν έχει δυνατότητα για Lossless.
Μπορείς να το δοκιμάσεις και ανάποδα. Και να διαπιστώσεις ποιά διάταξη δίνει τον καλύτερο ήχο. Και τα δύο δουλεύουν.
  • SMSL C200 Transport-> Eversolo A6 DAC
  • Eversolo A6 Transport -> SMSL C200 DAC
Εγώ έτσι θα έκανα.

Έχει κανένας διάθεση να κάνουμε ένα οικογενειακό Tidal?
Με 12 ευρώ το μήνα για 6 άτομα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω ολόκληρη συνδρομή.
Έχω ξεψιλιαστει σε συνδρομές... κάπου οπα!
Άρα είμαστε 4 μέχρι τώρα ;;;

(mdvq, vlad66, Θρήσκος, Sonus Naturalis)

Άλλος κανείς να κλείσουμε ;;;
Καλά είμαστε. Μπορεί να βάλουμε και κανένα συγγενή αργότερα (2 θέσεις κενές).
Μιχάλη συνονόματε (@mdvq) συμφωνείς να αναλάβεις; Εάν ναι, στείλε μας με π.μ. ένα λογαριασμό για να προκαταβάλουμε τη συνδρομή 1 έτους ή 6 μηνών, ότι προτιμάτε. Οι υπόλοιπες συνεννοήσεις με π.μ.

Μπορείς να το δοκιμάσεις και ανάποδα. Και να διαπιστώσεις ποιά διάταξη δίνει τον καλύτερο ήχο. Και τα δύο δουλεύουν.
  • SMSL C200 Transport-> Eversolo A6 DAC
  • Eversolo A6 Transport -> SMSL C200 DAC
Εγώ έτσι θα έκανα.
Το smsl δεν μπορεί να είναι transport.
Μόνο dac

Το smsl δεν μπορεί να είναι transport.
Μόνο dac
Έχεις δίκιο. Λαθος μου. Είχα ξεχάσει ότι δεν έχει ψηφιακές εξόδους. ☹️
Αλά μπορείς να τα λειτουργείς παράλληλα (DAC1, DAC2). Θα καταλαμβάνουν μία επιπλέον είσοδο στον προενισχυτή.

Έχεις δίκιο. Λαθος μου. Είχα ξεχάσει ότι δεν έχει ψηφιακές εξόδους. ☹️
Και να είχε, πάλι δεν θα μπορούσε.
Δεν είναι streamer.. είναι μόνο dac (και ενισχυτής ακουστικών)

Αλά μπορείς να τα λειτουργείς παράλληλα (DAC1, DAC2). Θα καταλαμβάνουν μία επιπλέον είσοδο στον προενισχυτή.
Έτσι έχω σκοπό να κάνω την δοκιμή

Aν παρακολουθεί ο Λάκης το νήμα,ας μας πει από πρώτο χέρι ,τις περιπέτειες του με ενισχυτή γνωστής εταιρίας ,που αν θυμάμαι καλά ,πήγε σε διπλανο διαμέρισμα το καλώδιο τροφοδοσίας για να τσεκάρει τα τερτίπια του ενισχυτη !!!!! [το γραφω με κάθε επιφύλαξη}

Δημήτρη ,οπως εχω γράψει ,εχω bleden παντού και επίσης εκεινο το ματσουκι το κόκκινο Βelden 83512 , που είχαμε πάρει μαζί με τον Τσακωνα Αυτό αν θυμάμαι καλά ήταν επικασσιτερωνένο
Πετρο εμενα εννοεις; αν ναι, που το θυμηθηκες;

To 83803 εννοείς Πέτρο. Που ο Βασίλης το είχε κρεμάσει με ένα βάρος κάμποσων κιλών από κάτω για να ισιώσει...

Υπάρχει βέβαια και το 19364. 3x2.5 μια χαρά.

Ειδικά αυτό, κάποιος (πολύ) επώνυμος το έβαζε σαν στοκ καλώδιο στα πανάκριβα μηχανήματα που πουλούσε εδώ και πολλά χρόνια και έτσι το εκτίμησαν πολλοί.

Είναι και φτηνούλι.
Ναι το 83803 εννοούσα και από λάθος εγραψα για αλλο .Εχω πάρει και εγώ και το έχω βάλει στο ASR

Δε συμφωνώ. Εξοικείωσου πρώτα με το μηχάνημα και όταν το μάθεις καλά, παίζεις και με τα φίλτρα.
Προς το παρόν άστο, όπως είναι, default.
Το παιγνίδι αργότερα.
Τι δεν συμφωνείς; Επειδή είπα στον άνθρωπο να ακούσει ένα συγκεκριμένο φίλτρο που παίζει πιο όμορφα από τα υπόλοιπα;
Τι να εξοικειωθεί με το μηχάνημα;
Δεν είναι και πυρηνική φυσική να στησεις ένα Streamer..

• Like
Reactions: mdvq
Streamer/dac

Τέλεια, θα το χαρείς πολύ, είναι πολύ ωραίο και αξιόπιστο μηχάνημα..

• Love
Reactions: vlad66
Belden έχω φτιάξει 2-3 και είναι εξαιρετικά.
Για πάρτη μου εννοείται, δεν κάνω εμπόριο.
Επειδή εγώ είμαι κακός ανθρωπος(Πελοποννήσιος γαρ)σε ρωτώ: Σε σχέση με ποια καλώδια ήταν εξαιρετικά τα Belden;Το,σχετικά με τα κοινά,δεν μετρα ως απάντηση.