Αυτό που κάνουν άπαντες οι true audiophiles.
Και προσπαθώ να σου εξηγήσω τι κάνουν οι diyδες που πάντα το ψάχνουν περισσότερο.....
Αυτό που κάνουν άπαντες οι true audiophiles.
Για πες..Πράγματι !!
Ξέρεις τι με έβαλε να κάνω πριν λίγο που μιλήσαμε στο τηλ ;;;;;;![]()
Από Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Πήρα τρία διαφορετικά χρώματα για να ντύσω καλώδια ηχείων και μου έκαναν δώρο ένα 2μετρο κόκκινο.Πες μου ρε συ από που αγοράζεις τις κάλτσες.. please !!
Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω πως τα πολύμετρα είναι εργαλεία του Διαβόλου.Και προσπαθώ να σου εξηγήσω τι κάνουν οι diyδες που πάντα το ψάχνουν περισσότερο.....
Είχα τον ομοσταυλο Wiim vibelink συνδεδεμένο με το wiim ultra .Aν τα ηχεία είναι ευαίσθητα ,το αποτέλεσμα θα είναι καλόποιος θα το πιστευε οτι εδω και μια βδομαδα εχω παρκαρει τον yamaha μου και το fiio s15 streamer για χαρη του 2 σε ενα wiim amp ultra.
Πραγματικα εχω μεινει αφωνος πως ενα μηχανημα ενισχυτης/στριμερ/ντακ των 600 ευρω βγαζει τετοια ποιοτητα στα focal μου
Για πες..![]()
Εγώ παίρνω απο εξωτερικό από την Audiophonics..Πες μου ρε συ από που αγοράζεις τις κάλτσες.. please !!
Φυσικά με ενδιαφέρει !Από Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Πήρα τρία διαφορετικά χρώματα για να ντύσω καλώδια ηχείων και μου έκαναν δώρο ένα 2μετρο κόκκινο.
Δεν πήγε χαμένο.
ΥΓ. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω το μαγαζί.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Εχω δει εξαίρεση σε δύο Cayin.Να δω με το δοκιμαστικό αν η φάση πάει στην σωστή μεριά του iec στο Α6
Κάτι που είναι αυτονόητο για μένα και για όσους ξέρουν που είναι η φάση στην πρίζα του τοίχου τους και πως την "κατευθύνουν" στην συνέχεια...
Αυτό που προσπάθησα να του εξηγήσω είναι το πως ελέγχουμε την πολικότητα στο ίδιο το μηχάνημα , στην ουσία να ελέγξουμε τον κατασκευαστή αν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο της ορθής φάσης..
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ελέγξω το Α6 γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είναι σοβαρός και το έχει τηρήσει.
Το A6 την έχει αριστερά..Να δω με το δοκιμαστικό αν η φάση πάει στη σωστή μεριά του iec στο Α6
Κάτι που είναι αυτονόητο για μένα και για όσους ξέρουν που είναι η φάση στην πρίζα του τοίχου τους και πως την «κατευθύνουν» στη συνέχεια...
Αυτό που προσπάθησα να του εξηγήσω είναι το πως ελέγχουμε την πολιτική στο ίδιο το μηχάνημα , στην ουσία δεν πρέπει να ελέγξουμε τον κατασκευαστή αν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο της ορθής φάσης..
Δεν μπαίνω στον κόπο να ελέγξω το Α6 γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είναι σοβαρός και έχει τηρήσει.
Με 4 πολύμετρα στο εργαστήρι τι είμαι ;;Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω πως τα πολύμετρα είναι εργαλεία του Διαβόλου.
Εμπιστευσου τ' αυτιά σου.Οχι;Εμπιστευσου τους κατασκευαστές.
Car audio ;;Εγώ παίρνω απο εξωτερικό από την Audiophonics..
Από Ελλάδα πήγαινε σε οποιοδήποτε Car audio μαγαζί και πάρε, άμα τους πεις σου φέρνουν και ολόκληρη κουλούρα..
Φθηνή είναι..
Βέβαια υπάρχουν και μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρονικά που έχουν, αρκεί να ψάξεις
Ναι, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που βάζουν ηχοσυστήματα αυτοκινήτου και θα βρεις..Car audio ;;
Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.. στα ηλεκτρονικά που ψωνίζω δεν έχουν, αλλά δεν έχω ρωτήσει σε όλα.. το ξεχνάω...
Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Εχω δει εξαίρεση σε δύο Cayin.
Εδώ είσαι.Φυσικά με ενδιαφέρει !
www.cable-sleeving.com
Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω πως τα πολύμετρα είναι εργαλεία του Διαβόλου.
Εμπιστευσου τ' αυτιά σου.Οχι;Εμπιστευσου τους κατασκευαστές.
Το A6 την έχει αριστερά..
Όπως είχε πει και ο Παναγιώτης
Πρόσεξε διότι θα γράψεις έκθεση με θέμα: Ηχητική διαφορά μεταξύ της ορθής πολικότητας και της λανθασμένης πολικότητας.Το οποιοδήποτε μηχάνημα που τηρεί σωστά το πρωτόκολλο στην ίδια θέση θα την είχε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.