Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πες μου ρε συ από που αγοράζεις τις κάλτσες.. please !!
Από Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Πήρα τρία διαφορετικά χρώματα για να ντύσω καλώδια ηχείων και μου έκαναν δώρο ένα 2μετρο κόκκινο.
Δεν πήγε χαμένο. :)

ΥΓ. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω το μαγαζί.

• Like
Reactions: vlad66
Και προσπαθώ να σου εξηγήσω τι κάνουν οι diyδες που πάντα το ψάχνουν περισσότερο.....
Κι εγώ προσπαθώ να σου εξηγήσω πως τα πολύμετρα είναι εργαλεία του Διαβόλου.
Εμπιστευσου τ' αυτιά σου.Οχι;Εμπιστευσου τους κατασκευαστές.

ποιος θα το πιστευε οτι εδω και μια βδομαδα εχω παρκαρει τον yamaha μου και το fiio s15 streamer για χαρη του 2 σε ενα wiim amp ultra.
Πραγματικα εχω μεινει αφωνος πως ενα μηχανημα ενισχυτης/στριμερ/ντακ των 600 ευρω βγαζει τετοια ποιοτητα στα focal μου
Είχα τον ομοσταυλο Wiim vibelink συνδεδεμένο με το wiim ultra .Aν τα ηχεία είναι ευαίσθητα ,το αποτέλεσμα θα είναι καλό

Για πες..😁

Να δω με το δοκιμαστικό αν η φάση πάει στην σωστή μεριά του iec στο Α6

Κάτι που είναι αυτονόητο για μένα και για όσους ξέρουν που είναι η φάση στην πρίζα του τοίχου τους και πως την "κατευθύνουν" στην συνέχεια...

Αυτό που προσπάθησα να του εξηγήσω είναι το πως ελέγχουμε την πολικότητα στο ίδιο το μηχάνημα , στην ουσία να ελέγξουμε τον κατασκευαστή αν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο της ορθής φάσης..

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ελέγξω το Α6 γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είναι σοβαρός και το έχει τηρήσει.

Πες μου ρε συ από που αγοράζεις τις κάλτσες.. please !!
Εγώ παίρνω απο εξωτερικό από την Audiophonics..
Από Ελλάδα πήγαινε σε οποιοδήποτε Car audio μαγαζί και πάρε, άμα τους πεις σου φέρνουν και ολόκληρη κουλούρα..
Φθηνή είναι..
Βέβαια υπάρχουν και μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρονικά που έχουν, αρκεί να ψάξεις

• Like
Από Γερμανία αν θυμάμαι καλά. Πήρα τρία διαφορετικά χρώματα για να ντύσω καλώδια ηχείων και μου έκαναν δώρο ένα 2μετρο κόκκινο.
Δεν πήγε χαμένο. :)

ΥΓ. Αν σε ενδιαφέρει να ψάξω το μαγαζί.
Φυσικά με ενδιαφέρει !

Να δω με το δοκιμαστικό αν η φάση πάει στην σωστή μεριά του iec στο Α6

Κάτι που είναι αυτονόητο για μένα και για όσους ξέρουν που είναι η φάση στην πρίζα του τοίχου τους και πως την "κατευθύνουν" στην συνέχεια...

Αυτό που προσπάθησα να του εξηγήσω είναι το πως ελέγχουμε την πολικότητα στο ίδιο το μηχάνημα , στην ουσία να ελέγξουμε τον κατασκευαστή αν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο της ορθής φάσης..

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ελέγξω το Α6 γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είναι σοβαρός και το έχει τηρήσει.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο.Εχω δει εξαίρεση σε δύο Cayin.

Να δω με το δοκιμαστικό αν η φάση πάει στη σωστή μεριά του iec στο Α6

Κάτι που είναι αυτονόητο για μένα και για όσους ξέρουν που είναι η φάση στην πρίζα του τοίχου τους και πως την «κατευθύνουν» στη συνέχεια...

Αυτό που προσπάθησα να του εξηγήσω είναι το πως ελέγχουμε την πολιτική στο ίδιο το μηχάνημα , στην ουσία δεν πρέπει να ελέγξουμε τον κατασκευαστή αν έχει τηρήσει το πρωτόκολλο της ορθής φάσης..

Δεν μπαίνω στον κόπο να ελέγξω το Α6 γιατί θεωρώ δεδομένο ότι ο κατασκευαστής είναι σοβαρός και έχει τηρήσει.
Το A6 την έχει αριστερά..
Όπως είχε πει και ο Παναγιώτης

Με 4 πολύμετρα στο εργαστήρι τι είμαι ;;

Τα εμπιστεύομαι μέχρι ένα σημείο.. εμπιστεύομαι την eversolo.. δεν μπαίνω στον κόπο να ελέγξω το Α6 για την ορθή φάση.. αν το κάνω και η φάση δεν βγει ορθή, θα γίνει σεισμός εδώ....

Το ότι είμαι άθεος το ξέρεις ;; τώρα που το έμαθες θα μου κόψεις την καλημέρα ;; :rolleyes:

Εγώ παίρνω απο εξωτερικό από την Audiophonics..
Από Ελλάδα πήγαινε σε οποιοδήποτε Car audio μαγαζί και πάρε, άμα τους πεις σου φέρνουν και ολόκληρη κουλούρα..
Φθηνή είναι..
Βέβαια υπάρχουν και μεγάλα μαγαζιά με ηλεκτρονικά που έχουν, αρκεί να ψάξεις
Car audio ;;
Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.. στα ηλεκτρονικά που ψωνίζω δεν έχουν, αλλά δεν έχω ρωτήσει σε όλα.. το ξεχνάω...

Car audio ;;
Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό.. στα ηλεκτρονικά που ψωνίζω δεν έχουν, αλλά δεν έχω ρωτήσει σε όλα.. το ξεχνάω...
Ναι, πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που βάζουν ηχοσυστήματα αυτοκινήτου και θα βρεις..
Αυτοί τις δουλεύουν τις κάλτσες γιατί τα ντύνουν τα καλώδια, (να είναι και όμορφα)

• Like

Συνειδητοποιείς ότι λες στο πρόβατο να εμπιστευθεί τον λύκο, έτσι; :D

Το οποιοδήποτε μηχάνημα που τηρεί σωστά το πρωτόκολλο στην ίδια θέση θα την είχε
Πρόσεξε διότι θα γράψεις έκθεση με θέμα: Ηχητική διαφορά μεταξύ της ορθής πολικότητας και της λανθασμένης πολικότητας.