Θρησκος
AVClub Addicted Member
Εννοείται,ακουστικά.Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσει περί τούτου η. Cayin.Αφού δεν έχεις πολύμετρο.. είναι του σατανά.. πως το είδες δλδ ;;
Εννοείται,ακουστικά.Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσει περί τούτου η. Cayin.Αφού δεν έχεις πολύμετρο.. είναι του σατανά.. πως το είδες δλδ ;;
Αν ψάξεις στα ενδότερα του φόρουμ θα βρεις πολλές συζητήσεις για το θέμα..Πρόσεξε διότι θα γράψεις έκθεση με θέμα: Ηχητική διαφορά μεταξύ της ορθής πολικότητας και της λανθασμένης πολικότητας.
Τάκη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι σε αυτό...Kαι αφου το φερεις στα μετρα σου και το χορτασεις του αλλαζεις και το τροφοδοτικο με μια σεβαστη δαπανη βεβαια
Σωστα σκέφτεσαι όσον αφορα τη συγκεκριμένη περίπτωσηΤάκη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι σε αυτό...
Άλλο πράμα ο τελικός μου, άλλο ο προενισχυτής μου, άλλο ο Sansui ...
Αν ήταν το απλό Α6 , ίσως το σκεφτόμουν... λέω "ίσως"...
Αυτό θα ανοιχτεί (από μένα) μόνο σε περίπτωση βλάβης και εκτός εγγύησης... μετά τον Φλεβάρη του '27 δηλαδή και μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ...
κοιτα μπαινει plug & play που λεμε αλλα χανεις την εγγυηση χαλαραΤάκη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι σε αυτό...
Άλλο πράμα ο τελικός μου, άλλο ο προενισχυτής μου, άλλο ο Sansui ...
Αν ήταν το απλό Α6 , ίσως το σκεφτόμουν... λέω "ίσως"...
Αυτό θα ανοιχτεί (από μένα) μόνο σε περίπτωση βλάβης και εκτός εγγύησης... μετά τον Φλεβάρη του '27 δηλαδή και μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ...
κοιτα μπαινει plug & play που λεμε αλλα χανεις την εγγυηση χαλαρα
Ναι όμως θα υπογράψεις ιδιωτικό συμφωνητικό πως θα μου το επιστρέψεις.Αυτο γιατί όταν θα το δοκιμάσεις θα το ποθήσεις απελπισμένα.Για δοκιμή ;;
Δώκε μου![]()
Αν έχεις Facebook, πες μου να σε βρω για να σου στείλω να δεις τι έχω βάλει εγώ στο δικό μου..Αν είναι plug & play το συζητάμε σε 2-3 χρόνια....![]()
Έναν lefterakis ducatakis,τι τον έχεις??Αν έχεις Facebook, πες μου να σε βρω για να σου στείλω να δεις τι έχω βάλει εγώ στο δικό μου..
Ξεβιδωνεις το μαμά, και βάζεις αυτό..
Εγώ λέγομαι Lefterakis Katemakis στο Facbook.. Αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω ότι θες από εκεί..
Αν υποψιαστώ ότι ο Vlad το μετρήσει και το βρει ανάποδα,θα....αυτοκτονηθω!Εννοείται,ακουστικά.Δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσει περί τούτου η. Cayin.
Ναι όμως θα υπογράψεις ιδιωτικό συμφωνητικό πως θα μου το επιστρέψεις.Αυτο γιατί όταν θα το δοκιμάσεις θα το ποθήσεις απελπισμένα.
Δεν έχω Facebook ούτε κάτι άλλο εκτός από viberΑν έχεις Facebook, πες μου να σε βρω για να σου στείλω να δεις τι έχω βάλει εγώ στο δικό μου..
Ξεβιδωνεις το μαμά, και βάζεις αυτό..
Εγώ λέγομαι Lefterakis Katemakis στο Facbook.. Αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω ότι θες από εκεί..
Αν υποψιαστώ ότι ο Vlad το μετρήσει και το βρει ανάποδα,θα....αυτοκτονηθω!![]()
Οk, τοτε μπορώ να σου στέλνω στο Viber ότι χρειαστείς..Δεν έχω Facebook ούτε κάτι άλλο εκτός από viber
Οκ, εγώ θα το πάω πιο χαλαρά, σορυΡε παιδιά λίγο πιο χαλαρά. Chat έχει καταντήσει το νήμα. Λες και μιλάτε στο τηλέφωνο ένα πράγμα...
Το νήμα εκπλήρωσε την αποστολή του.. Το streamer που ζητούσα, το βρήκα.Ρε παιδιά λίγο πιο χαλαρά. Chat έχει καταντήσει το νήμα. Λες και μιλάτε στο τηλέφωνο ένα πράγμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.