Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Βλαδίμηρε,αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιείς την usb.Καποια στιγμή πρέπει να δοκιμάσεις την ομοαξονικη.Μην τσιγγουνευτεις στο καλώδιο.Εχω πρόταση και για usb.

Καμία είσοδο δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.. έχω συνδεδεμένο με coaxial το CDP, αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα.

Μόνο ιντερνετικό ραδιόφωνο και spotify έχω ακούσει..

Καμία είσοδο δεν έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.. έχω συνδεδεμένο με coaxial το CDP, αλλά δεν το έχω ακούσει ακόμα.

Μόνο ιντερνετικό ραδιόφωνο και spotify έχω ακούσει..
Το Α6 το χρησιμοποιείς σαν αυτόνομο Streamer;
Έχεις άλλο dac;

Το Α6 το χρησιμοποιείς σαν αυτόνομο Streamer;
Έχεις άλλο dac;

Ναι το χρησιμοποιώ σαν αυτόνομο.

Έχω και άλλο DAC , το SMSL C200 αλλά δεν έχω κάνει σύγκριση μεταξύ τους ακόμα.. θα γίνει κάποια στιγμή.

Το SMSL μάλλον θα μείνει στο σύστημα για να ακούω youtube.. από το κινητό μέσω ΒΤ στο SMSL , κάτι που μέχρι τώρα μου φαίνεται πιο εύκολο σε σχέση με το πολύπλοκο Α6

IMG_20251112_150616.jpg

• Like
Reactions: Sonus Naturalis

Έχω και άλλο DAC , το SMSL C200 αλλά δεν έχω κάνει σύγκριση μεταξύ τους ακόμα.. θα γίνει κάποια στιγμή.

Το SMSL μάλλον θα μείνει στο σύστημα για να ακούω youtube.. από το κινητό μέσω ΒΤ στο SMSL , κάτι που μέχρι τώρα μου φαίνεται πιο εύκολο σε σχέση με το πολύπλοκο Α6

View attachment 260743
Αν θες να κάνεις σύγκριση κάποια στιγμή, θα παίζει το Α6 σαν αυτόνομο σε μια είσοδο του προενισχυτη σου, και το Smsl σε άλλη είσοδο του προ.. η σύνδεση μεταξύ τους να γίνει με USB εκεί έχουν δώσει βάση στην eversolo, όχι στις coaxial.

Ναι σαφώς θα μπουν σε ξεχωριστές εισόδους στον προ.. αλλά μεταξύ τους γιατί να τα συνδέσω ;; (Α6 με C200)

Δεν βλέπω τον λόγο...
Υπάρχει η περίπτωση (όχι πιθανή, αλλά υπάρχει) να παίζει καλύτερα ο συνδυασμός από τα χωριστά.

Δηλαδή στην απίθανη περίπτωση που το SMSL βγεί καλύτερο ως DAC από το Eversolo ως DAC.
Τότε θα συνδέσεις το Eversolo (έξοδος) πάνω στο SMSL (είσοδος).

Λέμε τώρα! :cool:

Εσείς δεν θα τον αφήσετε ήσυχο .
Αφήστε τον μερικές μέρες να συνηθίσει το ever και μετά του βάζετε ιδέες .
Ειστε κακές παρέες και οι δύο Μιχάληδες
Θα του κοτσάρετε στην κουβέντα και κανένα denafrips και θα ανάψετε νέες φωτιές

Δεν χρησιμοποιεις τις native εφαρμογες spotify η tidal? Τι πιο ευκολο απο αυτο. Πατας ενα κουμπακι στο spotify η στο tidal που εχεις κατεβασει στο κινητο η tablet συνδεεσαι στο streamer και παιζει... Χειριζεσαι τα παντα απο την ιδια την εφαρμογη και οχι απο το app της eversolo...

Υπάρχει η περίπτωση (όχι πιθανή, αλλά υπάρχει) να παίζει καλύτερα ο συνδυασμός από τα χωριστά.

Δηλαδή στην απίθανη περίπτωση που το SMSL βγεί καλύτερο ως DAC από το Eversolo ως DAC.
Τότε θα συνδέσεις το Eversolo (έξοδος) πάνω στο SMSL (είσοδος).

Λέμε τώρα! :cool:

Δεν είναι καθόλου απίθανη. ;)

Αν το DAC του SMSL αποδειχθεί καλύτερο από αυτό του Α6 , θα είναι τραγική ήττα για την eversolo και θα γίνει χαμός εδώ στο κλαμπ !!

(Σε άλλες πλατφόρμες δεν μπαίνω, ούτε FB έχω για να το κάνω βούκινο...)

Δεν χρησιμοποιεις τις native εφαρμογες spotify η tidal? Τι πιο ευκολο απο αυτο. Πατας ενα κουμπακι στο spotify η στο tidal που εχεις κατεβασει στο κινητο η tablet συνδεεσαι στο streamer και παιζει... Χειριζεσαι τα παντα απο την ιδια την εφαρμογη και οχι απο το app της eversolo...

Που μένεις ;;
Θα έρθεις να μου τα δείξεις ;;; :love:

Που μένεις ;;
1762957494516.png
Πατα το κουμπι αυτο οταν παιζεις ενα τραγουδι στην εφαρμογη του spotify

Θα πρεπει να σου βγαλει εδω να επιλεξεις το eversolo a6 master κλπ που εχει το σηματακι με το ηχειακι αριστερα απο το ονομα της συσκευης , το επιλεγεις και μετα μενει συνδεδεμενο.

1762957619220.png

Που μένεις ;;
Τι να σου δείξει ο άνθρωπος,ρε θείο!
Το connect χρησιμοποιείς (όπως ήδη το έχουμε κάνει μαζί.)
Πατάς το ηχειακι και διαλέγεις το rg3655 και παίζει το Spotify lossless από το κινητό σου.

(μαζί με τον φίλο steadyshot γράφαμε)

Last edited:
  • Love
Reactions: Sonorus
Αν το DAC του SMSL αποδειχθεί καλύτερο από αυτό του Α6 , θα είναι τραγική ήττα για την eversolo και θα γίνει χαμός εδώ στο κλαμπ !!

(Σε άλλες πλατφόρμες δεν μπαίνω, ούτε FB έχω για να το κάνω βούκινο...)
Πόσο έχει το Smsl που έχεις, και τι chip φοράει μέσα;
Σε κάποιους αρέσει τo πως παίζει το Eversolo, εμένα όχι..
Σε ρωτάω γιατί ίσως το Smsl παίζει καλύτερα, βέβαια γούστα είναι αυτά, τις δοκιμές να τις κάνεις με το φίλτρο που σου έχω πει στο Εversolo..
Οι περισσότεροι που έχουν Eversolo το δουλεύουν με εξωτερικό Dac ..
(Όσοι έχουν απαιτήσεις εννοώ, η έχουν ένα καλύτερο dac)

View attachment 260745
Πατα το κουμπι αυτο οταν παιζεις ενα τραγουδι στην εφαρμογη του spotify

Θα πρεπει να σου βγαλει εδω να επιλεξεις το eversolo a6 master κλπ που εχει το σηματακι με το ηχειακι αριστερα απο το ονομα της συσκευης , το επιλεγεις και μετα μενει συνδεδεμενο.

View attachment 260746
Τι να σου δείξει το άνθρωπος,ρε θείο!
Το connect χρησιμοποιείς (όπως ήδη το έχουμε κάνει μαζί.)
Πατάς το ηχειακι και διαλέγεις το rg3655 και παίζει το Spotify lossless από το κινητό σου.

(μαζί με τον φίλο steadyshot γράφαμε)

Αυτό το κάνω.. έλεγα μήπως υπάρχει κανα άλλο κόλπο πιο σωστό (πιο pure ας πούμε...) :LOL:

View attachment 260743
Ρε θα με τρελάνεις??
Στην κεντρική οθόνη πάνω πάνω δίπλα στην ώρα ,έχει ένα εικονίδιο του Eversolo.
Πατάς πάνω και σου βγάζει ποια πηγή θες.
Πατάς το BT και είσαι έτοιμος .
Που είναι η δυσκολία??
Θα κρατήσεις ολόκληρη συσκευή,για να μην πατάς ΔΥΟ κουμπιά???

Αυτό το κάνω.. έλεγα μήπως υπάρχει κανα άλλο κόλπο πιο σωστό (πιο pure ας πούμε...) :LOL:
Αυτά τα δύο off γιατί παίζει επεξεργασία . Όπως και το eq αν το έχεις ανοιχτό καταλαθος . Αλλά και πάλι απέχει από το tidal σε ποιότητα ήχου.

Attachments

• IMG_2749.jpeg
    IMG_2749.jpeg
    281.1 KB · Views: 21
Ευτυχώς που ανήκω στη μειοψηφία και αυτό με κάνει ξεχωριστό 😄😀
Όχι μόνο δεν χρησιμοποιώ εξωτερικό dac , αλλά τα έχω βάλει όλα πάνω στο Eversolo.
Σκληρό, τηλεόραση,CD-ROM ,arylic (για να ακούω οοοοοοταν συνδέσω το πικάπ) και ενεργά.
Έχω και ένα σαμπ ,που πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να το συνδέσω.
Όποιος φίλος θέλει το σαμπ του το δίνω,με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι τζιν 🥂

(αν είναι G'vine του δίνω και τα καλώδια 😁)😁

Πόσο έχει το Smsl που έχεις,
κανα 200άρι είχε καινούργιο ;;

και τι chip φοράει μέσα;
Δεν θυμάμαι.. ίσως κάτι σε σαύρα ;;

Σε κάποιους αρέσει τo πως παίζει το Eversolo, εμένα όχι..
Γούστα είναι αυτά.. εμένα μου αρέσει πολύ και έτσι όπως είναι.

Σε ρωτάω γιατί ίσως το Smsl παίζει καλύτερα, βέβαια γούστα είναι αυτά, τις δοκιμές να τις κάνεις με το φίλτρο που σου έχω πει στο Εversolo..
Αν παίξει καλύτερα, είναι καλύτερο DAC.. ήττα μεγάλη για την eversolo, χωρίς δικαιολογίες...

Όλοι όσοι αγοράζουν ανάλογη συσκευή είναι χαϊφιντελάδες.
Κανένας "θνητός" δεν δίνει από κάποια κατοστάρικα και πάνω για streamer και τα "σηναφή".. αυτοί με 300-500€ αγοράζουν "πλήρες" στερεοφωνικό ή home cinema και νομίζουν ότι αγόρασαν και ακούνε παπάδες...

Έτσι όσοι έχουν απαιτήσεις (και δεν είναι "κοινοί θνητοί") , είναι λογικό να έχουν ήδη εξωτερικό dac, ή να τους τρώει ο κώλος τους για μία ακόμα αγορά...
Κάποιοι σαν και μένα είναι λίγο περισσότερο "αυτάρκεις" από κάποιους άλλους και προσπαθούν να βάλουν φρένο....

Αντικειμενικά η συσκευή παίζει πάρα πολύ καλά, μη πω εξαιρετικά! δικαιολογεί το φρένο αν κάποιος θέλει να βάλει όρια στο χόμπυ...

Αυτά τα δύο off γιατί παίζει επεξεργασία . Όπως και το eq αν το έχεις ανοιχτό καταλαθος . Αλλά και πάλι απέχει από το tidal σε ποιότητα ήχου.
Το screenshot είναι από το κινητό σου που χειρίζεται το eversolo.. σωστά ;;;

Θα το τσεκάρω ξανά για σιγουριά (σίγουρα έχω τα EQ εκτός)