Ρε συ, τι φωνάζεις ;;Ρε θα με τρελάνεις??
Στην κεντρική οθόνη πάνω πάνω δίπλα στην ώρα ,έχει ένα εικονίδιο του Eversolo.
Πατάς πάνω και σου βγάζει ποια πηγή θες.
Πατάς το BT και είσαι έτοιμος .
Που είναι η δυσκολία??
Θα κρατήσεις ολόκληρη συσκευή,για να μην πατάς ΔΥΟ κουμπιά???
Και πολύ καλά κάνεις και το δουλεύεις με όλα επάνω του, αυτή είναι η δουλειά του..Ευτυχώς που ανήκω στη μειοψηφία και αυτό με κάνει ξεχωριστό
Όχι μόνο δεν χρησιμοποιώ εξωτερικό dac , αλλά τα έχω βάλει όλα πάνω στο Eversolo.
Σκληρό, τηλεόραση,CD-ROM ,arylic (για να ακούω οοοοοοταν συνδέσω το πικάπ) και ενεργά.
Έχω και ένα σαμπ ,που πολύ στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να το συνδέσω.
Όποιος φίλος θέλει το σαμπ του το δίνω,με αντάλλαγμα ένα μπουκάλι τζιν
(αν είναι G'vine του δίνω και τα καλώδια)
![]()
Ναι συμφωνώ, πολύ σωστά τα λες..κανα 200άρι είχε καινούργιο ;;
Δεν θυμάμαι.. ίσως κάτι σε σαύρα ;;
Γούστα είναι αυτά.. εμένα μου αρέσει πολύ και έτσι όπως είναι.
Ανει καλύτερα, είναι καλύτερο DAC.. ήττα μεγάλη για την eversolo, χωρίς δικαιολογίες...
Όλοι όσοι αγοράζουν ανάλογη συσκευή είναι χαϊφιντελάδες.
Κανένας "θνητός" δεν δίνει από κάποια κατοστάρικα και πάνω για streamer και τα "σηναφή".. αυτοί με 300-500€ αγοράζουν "πλήρες" στερεοφωνικό ή home cinema και νομίζουν ότι αγόρασαν και ακούνε παπάδες...
Έτσι όσοι έχουν (και δεν είναι "κοινοί θνητοί") , λογικό να έχουν ήδη εξωτερικό dac, ή να τους τρώει ο κώλος τους για μία ακόμα αγορά...
Κάποιοι σαν και μένα είναι λίγο περισσότερο "αυτάρκεις" από κάποιους άλλους και προσπαθούν να βάλουν φρένο....
Αντικειμενικά η συσκευή παίζει πάρα πολύ καλά, όχι πολύ! δικαιολογεί το φρένο αν κάποιος θέλει να βάλει όρια στο χόμπυ...
Το screenshot ειναι απο την εφαρμογη του spotify. Αλλα εγω δεν εχω eversolo εχω cambridge προς το παρον... Ομως η λειτουργια αυτη υποστηριζεται και στο eversolo οπως και σε ενα σορο streamer. Αλλα γραφοντας αυτα τωρα διαβαζω παραλληλα οτι η eversolo δεν υποστηριζει το lossless spotify με αυτον τον τροπο συνδεσης(spotify lossless με connect) και ουτε εχει δωσει αναβαθμιση στο firmware που να το υποστηριζει. Οποτε δοκιμασε κανενα tidal να ησυχασεις.Το screenshot είναι από το κινητό σου που χειρίζεται το eversolo.. σωστά ;;;
Θα το τσεκάρω ξανά για σιγουριά (σίγουρα έχω τα EQ εκτός)
Ξεχνάω γμτ... εσύ έχεις wiim σωστά ;;;Το screenshot ειναι απο την εφαρμογη του spotify. Αλλα εγω δεν εχω eversolo. Ομως η λειτουργια αυτη υποστηριζεται και στο eversolo οπως και σε ενα σορο streamer. Αλλα γραφοντας αυτα τωρα διαβαζω παραλληλα οτι η eversolo δεν υποστηριζει το lossless spotify με αυτον τον τροπο συνδεσης και ουτε εχει εκδοση αναβαθμιση στο firmware που να το υποστηριζει. Οποτε δοκιμασε κανενα tidal να ησυχασεις.
Εχω το cambridge audio mxn 10 τωρα, πριν ειχα το node nano και παλιοτερα ειχα το wiim pro plusΞεχνάω γμτ... εσύ έχεις wiim σωστά ;;;
Είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό του το Eversolo πάντως..Ρε συ, τι φωνάζεις ;;
Εσύ το έχεις τόσο καιρό, ενώ εγώ ακόμα κάποιες ώρες....
Αν είναι τόσο εύκολο (το Α6) θα το πουλήσω το SMSL για να ησυχάσεις....![]()
Θα με σκάσεις......Το screenshot είναι από το κινητό σου που χειρίζεται το eversolo.. σωστά ;;;
Θα το τσεκάρω ξανά για σιγουριά (σίγουρα έχω τα EQ εκτός)
Αν δεν έχεις "πετριά" εύκολο είναι.Είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό του το Eversolo πάντως..
Απλά είναι το πρώτο σου Streamer και ψιλό χάνεσαι, δεν έχει σε κάτι δυσκολία είναι πολύ απλό
οκ !!Θα με σκάσεις......
Τα έχουμε κάνει όλα λεμεεεεεεεεε.
Μην πειράζεις τίποτα.
Κοίτα, εγώ δεν βρίσκω κάτι δύσκολο στο Eversolo, δεν με δυσκόλεψε κάπου όσο και αν το σκαλισα..Αν δεν έχεις "πετριά" εύκολο είναι.
Αν αρχίσεις το σκάλισμα,τον ήπιες!!!!!!
Πολύ παραμετροποίηση ρε φίλε.
Το παράτησα στην αρχική οθόνη και τέλος.
Δεν σε δυσκόλεψε γιατί είσαι εσύ!Κοίτα, εγώ δεν βρίσκω κάτι δύσκολο στο Eversolo, δεν με δυσκόλεψε κάπου όσο και αν το σκαλισα..
Όχι ρε συ, δεν νομίζω ότι έχω κάποιο χάρισμα στο να βρίσκω το πώς θα βρω εύκολα τις λειτουργίες ενός μηχανήματος..Δεν σε δυσκόλεψε γιατί είσαι εσύ!
Αν είσουν εγώ,θα σου έλεγα τι θα τράβαγες![]()
Και χάρισμα έχεις και νέος είσαι.Όχι ρε συ, δεν νομίζω ότι έχω κάποιο χάρισμα στο να βρίσκω το πώς θα βρω εύκολα τις λειτουργίες ενός μηχανήματος..
Απλα μου φαίνεται νορμάλ ο βαθμός "δυσκολίας" του..
Το ίδιο έχουμε!Εχω το cambridge audio mxn 10 τωρα, πριν ειχα το node nano και παλιοτερα ειχα το wiim pro plus
Εμενα μου αρεσει που δεν ειναι in your face και τοσο αναλυτικο και το χρησιμοποιω ως streamer/dac! Αν και το εχω συνδεδεμενο με audioquest coaxial cinnamon 1.5m και supra zac toslink στον roksan attessa και με audioquest red river rca για την αναλογικη συνδεση.Το ίδιο έχουμε!
Το χρησιμοποιώ ως Transport.
Τριπλή σύνδεση του Streamer/DAC προς 2 ψηφιακές και 1 αναλογική είσοδο του ενισχυτή!Εμενα μου αρεσει που δεν ειναι in your face και τοσο αναλυτικο και το χρησιμοποιω ως streamer/dac! Αν και το εχω συνδεδεμενο με audioquest coaxial cinnamon 1.5m και supra zac toslink στον roksan attessa και με audioquest red river rca για την αναλογικη συνδεση.
Για δοκιμη του πως ακουγονται οι συνδεσεις! Υπαρχει καποιο θεμα λες? Η coaxial ειναι galvanically isolated στον attessa αν σκεφτεσαι για ground loop. Και οι 3 συνδεσεις δινουν διαφορετικο ηχο παντωςΤριπλή σύνδεση του Streamer/DAC προς 2 ψηφιακές και 1 αναλογική είσοδο του ενισχυτή!
Σωστά διαβάζω;
Γιατί το έχεις συνδέσει έτσι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.