Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πρόσεξε διότι θα γράψεις έκθεση με θέμα: Ηχητική διαφορά μεταξύ της ορθής πολικότητας και της λανθασμένης πολικότητας.
Αν ψάξεις στα ενδότερα του φόρουμ θα βρεις πολλές συζητήσεις για το θέμα..

Το έχουμε πει πολλές φορές.. είναι η πιο φτηνή αναβάθμιση που μπορεί να κάνει κάποιος στο σύστημά του.

Και έχουμε περιγράψει πολλές φορές την διαδικασία...

ΥΣ..
Χωρίς πολύμετρο ΔΕΝ μπορεί να γίνει όπως πρέπει.. όπως και χωρίς γνώσεις.. η ηλεκτροπληξία δεν είναι απίθανη στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει "πιάσει κατσαβίδι" στα χέρια του..

ΥΣ2..
Αν έχεις την ικανότητα να "βρίσκεις" την ορθή φάση μόνο με την ακοή, πάω πάσο και δεν αντιλέγω..

Kαι αφου το φερεις στα μετρα σου και το χορτασεις του αλλαζεις και το τροφοδοτικο με μια σεβαστη δαπανη βεβαια
Τάκη δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω χέρι σε αυτό...

Άλλο πράμα ο τελικός μου, άλλο ο προενισχυτής μου, άλλο ο Sansui ...

Αν ήταν το απλό Α6 , ίσως το σκεφτόμουν... λέω "ίσως"...

Αυτό θα ανοιχτεί (από μένα) μόνο σε περίπτωση βλάβης και εκτός εγγύησης... μετά τον Φλεβάρη του '27 δηλαδή και μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ...

• Like
Reactions: Θρησκος

Αυτό θα ανοιχτεί (από μένα) μόνο σε περίπτωση βλάβης και εκτός εγγύησης... μετά τον Φλεβάρη του '27 δηλαδή και μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ...
Σωστα σκέφτεσαι όσον αφορα τη συγκεκριμένη περίπτωση
.Ενα καλό τροφοδοτικό σίγουρα αλλάζει τον ήχο ,αλλά χρειάζεται και λίγο πειραματισμός αν υπάρχει βέβαια αυτή η δυνατότητα

• Like
Reactions: vlad66

κοιτα μπαινει plug & play που λεμε αλλα χανεις την εγγυηση χαλαρα

Αν είναι plug & play το συζητάμε σε 2-3 χρόνια.... ;)
Αν έχεις Facebook, πες μου να σε βρω για να σου στείλω να δεις τι έχω βάλει εγώ στο δικό μου..
Ξεβιδωνεις το μαμά, και βάζεις αυτό..
Εγώ λέγομαι Lefterakis Katemakis στο Facbook.. Αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω ότι θες από εκεί..

Αν έχεις Facebook, πες μου να σε βρω για να σου στείλω να δεις τι έχω βάλει εγώ στο δικό μου..
Εγώ λέγομαι Lefterakis Katemakis στο Facbook.. Αν ενδιαφέρεσαι σου στέλνω ότι θες από εκεί..
Έναν lefterakis ducatakis,τι τον έχεις??😀🍻

Ναι όμως θα υπογράψεις ιδιωτικό συμφωνητικό πως θα μου το επιστρέψεις.Αυτο γιατί όταν θα το δοκιμάσεις θα το ποθήσεις απελπισμένα.

Θα έρθεις από εδώ, θα το ακούσουμε και μετά θα το πάρεις μαζί σου ήσυχος..

Δεν έχω Facebook ούτε κάτι άλλο εκτός από viber

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Αν υποψιαστώ ότι ο Vlad το μετρήσει και το βρει ανάποδα,θα....αυτοκτονηθω!😄

Αν βρεθεί ανάποδα το δικό μου δεν σημαίνει ότι και το δικό σου ή κάποιο άλλο θα είναι ανάποδα.. Θα σημαίνει ότι στην διαδικασία της παραγωγής κάποιος εργαζόμενος στον τομέα δεν πρόσεξε πως έβαζε τα καλώδια στο iec της συγκεκριμένης συσκευής (ή και σε κάποιες άλλες τυχαίες).
Αν η παραγωγή είναι αυτοματοποιημένη χωρίς ανθρώπινο χέρι , κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.. ή όλες θα είναι λάθος, ή όλες σωστές.. (φυσικά θα είναι/ισχύει το 2ο γιατί δεν είναι μλκες αυτοί που δουλεύουν στα εργοστάσια και προγραμματίζουν τα ρομποτικά)

Ρε παιδιά λίγο πιο χαλαρά. Chat έχει καταντήσει το νήμα. Λες και μιλάτε στο τηλέφωνο ένα πράγμα...
Το νήμα εκπλήρωσε την αποστολή του.. Το streamer που ζητούσα, το βρήκα.
Να το κλειδώσουμε και να συνεχίσουμε στο Chat του 2κάναλου ;;

Ερώτηση σε όσους έχουν και χειρίζονται eversolo με κινητό τηλέφωνο..

Η καθυστέρηση των εντολών είναι πολύ μεγάλη και ενοχλητική !

Σε βαθμό που είναι σχεδόν αδύνατη η χρήση του τηλεφώνου !

Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό ;; γίνεται κάτι ή έτσι λειτουργεί και τέλος ;;;