Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

@ Pleo

Κανένα από τα παραπάνω δεν θέλει dac .
Oυτε καν το arylic.
Και σιγά το CDP που έχει ο φίλος μου
Και το tascam και το audiolab δεν είναι τίποτα ογκόλιθοι του ήχου.
Να ακούσει το Spotify με αξιοπρέπεια θέλει,δεν ζητάει παπάδες.
Αν τους θέλει θα τους πλΕρωσει 😄

το audiolab σαν transport το θεωρώ ογκόλιθο.. σαν stand alone είναι κλάσεις ανώτερο και από το Tascam και από το marantz CD 67SE

και ναι, δεν ζητάω παπάδες από τα ψηφιακά.

το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα streamer που θα ήταν ΣΚΕΤΟ streamer.. ούτε προενισχυτής, ούτε dac, με το τροφοδοτικό του "έξω" (dc φυσικά), με καλή μεταλλική κατασκευή και αν έχει οθόνη δεν με χαλάει.. με 300-400€
Υπάρχει ;;;

Δεν είπα ότι θέλουν. Είπα για να έχει καλύτερο ήχο από αυτά θα χρειαστεί καλύτερο DAC. Και έτσι θα του πάει μία η άλλη. Αλλά θα έχει δύο κουτιά αντί για ένα.

Είχα μείνει στην εποχή που είχε το CD63 KIS (ή κάτι τέτοιο).
Δηλαδή θεωρείς ότι αυτά τα τρία έχουν υποδεέστερο ήχο από το Eversolo?
Αυτό δεν θέλει ξεχωριστό dac για να παίξει καλύτερα?

Οχι τίποτα άλλο,να πάρω τα πάνω μου 😄😄

το audiolab σαν transport το θεωρώ ογκόλιθο.. σαν stand alone είναι κλάσεις ανώτερο και από το Tascam και από το marantz CD 67SE

και ναι, δεν ζητάω παπάδες από τα ψηφιακά.

το ιδανικό για μένα θα ήταν ένα streamer που θα ήταν ΣΚΕΤΟ streamer.. ούτε προενισχυτής, ούτε dac, με το τροφοδοτικό του "έξω" (dc φυσικά), με καλή μεταλλική κατασκευή και αν έχει οθόνη δεν με χαλάει.. με 300-400€
Υπάρχει ;;;
Και πως θα παίζει ρε μάστορα χωρίς dac στο δικό σου setup?
Εκτός και αν θεωρείς το dac που έχεις, επαρκές (που μάλλον δεν είναι).

Υπάρχει ;;;
Aν στην τιμή που έβαλες προσθέσεις και έναν άσσο μπροστά,αγοράζεις το πιο φτηνό από τα παρακάτω που είναι το Eversolo 😀

Attachments

• Screenshot_2025-10-12-19-31-06-588_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    Screenshot_2025-10-12-19-31-06-588_com.google.android.googlequicksearchbox.jpg
    224.5 KB · Views: 23
Και πως θα παίζει ρε μάστορα χωρίς dac στο δικό σου setup?
Εκτός και αν θεωρείς το dac που έχεις, επαρκές (που μάλλον δεν είναι).

το dac που έχω τώρα είναι "επαρκές" + του ότι είναι και ενισχυτής ακουστικών.. άρα έχει κοινό που μπορεί να ενδιαφερθεί στην περίππτωση που θελήσω να το δώσω (αφού τα ακουστικά δεν με κέρδισαν και ούτε πρόκειται...)

το streamer που δεν θα έχει dac (& pre amp) θεωρητικά θα είναι ή φτηνότερο ή καλύτερο από ένα της ίδιας τιμής με αυτά

και επειδή το dac είναι κάτι που "τρέχει" με την πάροδο του χρόνου, καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα να αλλάζει..

στον αντίποδα ο προενισχυτής (που τώρα) έχω, δεν μπορεί να "χτυπηθεί" από το προενισχυτικό τμήμα κανενός streamer παρά μόνο από (αναλογικά λαμπάτα ή τρανζιστοράτα) μεγαθήρια , άρα ποτέ δεν θα φύγει..

για streamers με phono, μόνο γέλια από μένα....

Aν στην τιμή που έβαλες προσθέσεις και έναν άσσο μπροστά,αγοράζεις το πιο φτηνό από τα παρακάτω που είναι το Eversolo 😀

αν δεν κάνω λάθος, είναι και προενισχυτής.

προτιμώ να υπάρχει dac από προενισχυτή, αν υποχρεωτικά θα έπρεπε να πάρω το ένα από τα δύο..

[ με την λογική ότι το dac του θα είναι καλύτερο (99,99%) από το SMSL, ενώ ο προενισχυτής του σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον (δικό μου) audiolab 8000Q ]

• Like
Reactions: lakiss51

προτιμώ να υπάρχει dac από προενισχυτή, αν υποχρεωτικά θα έπρεπε να πάρω το ένα από τα δύο..

[ με την λογική ότι το dac του θα είναι καλύτερο (99,99%) από το SMSL, ενώ ο προενισχυτής του σε καμία περίπτωση καλύτερος από τον (δικό μου) audiolab 8000Q ]
Κάνεις λάθος 😸

Attachments

• img-14.jpg
    img-14.jpg
    28.7 KB · Views: 38
  • Love
Reactions: vlad66
Επίσης ,αν διάβασες αυτό που σου παρέθεσα,υπάρχουν και streamer που μπορούν να παρακάμψουν το dac τους.
Πάντως αν αποφασίσεις να εκταμιευσεις, κάντο μια και καλή.
Μετά βέβαια θα σε τρώει ο κ@λος σου για dac , αντάξιο του streamer.
Και μετά θα σε αρχίσει στις φαπες ο Τζιμίσκουλας,που θα του ζητάς να σου σεταρει το καινούργιο ρούτερ 😄😄

Αλλιώς με 4-5 κατοσταρικα ,είσαι υπερκαλυμενος για καινούργιο μηχάνημα .

Επίσης ,αν διάβασες αυτό που σου παρέθεσα,υπάρχουν και streamer που μπορούν να παρακάμψουν το dac τους.
το οποίο dac θα το έχεις πληρώσει...

Πάντως αν αποφασίσεις να εκταμιευσεις, κάντο μια και καλή.
είναι μια σωστή σκέψη..

Μετά βέβαια θα σε τρώει ο κ@λος σου για dac , αντάξιο του streamer.
σίγουρο αυτό..

Και μετά θα σε αρχίσει στις φαπες ο Τζιμίσκουλας,που θα του ζητάς να σου σεταρει το καινούργιο ρούτερ 😄😄
να το βαρέλι που δεν έχει πάτο....

Αλλιώς με 4-5 κατοσταρικα ,είσαι υπερκαλυμενος για καινούργιο μηχάνημα .
εδώ το βαρέλι που έχει πάτο... ( δεν είναι σίγουρο βέβαια, αλλά λέμε τώρα...) :LOL:

• Haha
Reactions: mdvq
Αν παρατήρησες σε ΚΑΜΜΙΆ φωτογραφία δεν δείχνει το Spotify.
Μου έκανε εντύπωση και διαβάζοντας το specs ,δεν το αναφέρει πουθενά 😵‍💫

Αν παρατήρησες σε ΚΑΜΜΙΆ φωτογραφία δεν δείχνει το Spotify.
Μου έκανε εντύπωση και διαβάζοντας το specs ,δεν το αναφέρει πουθενά 😵‍💫

μήπως είναι δεδομένο ;;;

ή δεν το θεωρούν άξιο αναφοράς αφού δεν (ήταν) Lossless ;;;

Δηλαδή θεωρείς ότι αυτά τα τρία έχουν υποδεέστερο ήχο από το Eversolo?
Αυτό δεν θέλει ξεχωριστό dac για να παίξει καλύτερα?

Οχι τίποτα άλλο,να πάρω τα πάνω μου 😄😄

Το θέμα είναι τι συγκρίνεις με τι; Το Α6 ας πούμε έχει καλύτερο ήχο από αυτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν βάλεις ένα καλύτερο εξωτερικό DAC, πως δεν θα γίνει δουλειά.

Αν έχεις καλύτερο προενισχυτή, τότε θα παίξεις το streamer ως πηγή.

Έχεις DAC απ' όσο είδα που έγραψες άρα θέλεις ένα streamer. Σωστά;

• Like
Αν έχεις καλύτερο προενισχυτή, τότε θα παίξεις το streamer ως πηγή.

Έχεις DAC απ' όσο είδα που έγραψες άρα θέλεις ένα streamer. Σωστά;

Σωστά
1η επιλογή να είναι σκέτο streamer

2η επιλογή να είναι με dac

3η επιλογή , ΔΕΝ θέλω να έχει προενισχυτή

Το θέμα είναι τι συγκρίνεις με τι; Το Α6 ας πούμε έχει καλύτερο ήχο από αυτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν βάλεις ένα καλύτερο εξωτερικό DAC, πως δεν θα γίνει δουλειά.
Διαβάζω μόνο τα κόκκινα....τα άσπρα κάνω ότι δεν τα βλέπω 😸😸

• Haha