Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Sorry αλλά το α6 είναι χειρότερο ηχητικά από το Bluesound node το καινούριο. Εάν κάποιον τον ενδιαφέρει μονο η ποιότητα ήχου και όχι οι έξτρα δυνατότητες…
Το προηγουμενο node που ειχα, δεν επιανε μια μπροστα στο Α6 gen1 παντως, ακομη και χωρις την βελτιωση που εκανα σ' αυτο (το Α6). Ηχητικα εννοω και με αλλο ντακ, οχι τα δικα τους - το οποιο στο Α6 ειναι πολυ αποδεκτο για μεσαια συστηματα.
Ο συνδυασμος που εχω τωρα με ντακ το Laiv Harmony + A6 ως στρημερ ειναι εξαιρετικος, ιδιως με συνδεση usb ( εχει τετοια εξοδο το Α6), και με "τρωει" να δοκιμασω με το Τ8 (αν τυχον ξεπεραστουν μερικα "θεματακια" που εχω).
Παραπανω διαβασα σε ενθετο κειμενο, οτι οι οπτικες και coaxial εξοδοι των στρημερ χωρις ντακ ειναι καλυτερες απο αυτων με ντακ. Γιατι, τι σχεση εχουν οι ψηφιακες εξοδοι με την λειτουργικοτητα του ντακ, εφ' οσον δεν εμπλεκονται στη λειτουργια του, και να επηρεαζονται απο αυτο;

Περι Spotify στο Α6: μπορειτε να το βαλετε "πλαγιως" με το Aptoide. Αλλα απο τη στιγμη που δουλευετε με την εφαρμογη, δεν χρειαζεται

Λοιπόν, να το ξεδιαλύνουμε. Ο Βλαδίμηρος έχει ένα συγκεκριμένο DAC και θέλει είπε ένα transport streamer στα 3-4 κατοστάρικα.

Καλά θα ήταν να μπορεί να έχει USB out, για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το DAC του στα samplerate. Και γενικώς να είναι ανοιχτός και σε μελλοντική ανάβθμιση του DAC (γιατί όχι).

Το θέμα είναι ότι στα 3-4 κατοστάρικα κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί. Από τη μία λες ότι θα παίζει πολύ καλύτερα από την κατάσταση Bluetooth που έχει τώρα,, από την άλλη η κάθε επιλογή θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη μελλοντική αναβάθμιση.

• Like
Reactions: vlad66
Λοιπόν, να το ξεδιαλύνουμε. Ο Βλαδίμηρος έχει ένα συγκεκριμένο DAC και θέλει είπε ένα transport streamer στα 3-4 κατοστάρικα.

Καλά θα ήταν να μπορεί να έχει USB out, για να μπορέσει να εκμεταλλευτεί το DAC του στα samplerate. Και γενικώς να είναι ανοιχτός και σε μελλοντική ανάβθμιση του DAC (γιατί όχι).

Το θέμα είναι ότι στα 3-4 κατοστάρικα κάτι τέτοιο δύσκολα θα βρεθεί. Από τη μία λες ότι θα παίζει πολύ καλύτερα από την κατάσταση Bluetooth που έχει τώρα,, από την άλλη η κάθε επιλογή θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα τη μελλοντική αναβάθμιση.

άντε μέχρι τα 5 κατοστάρικα.. από κει και πάνω το θεωρώ αισχροκέρδεια .

δες τι υλικά έχει μέσα ένα σκέτο streamer και θα με καταλάβεις...

ναι , θα μου πεις δικαιώματα, άδειες, ωραίες αλουμινένιες κατασκευές κλπ...

ναι, αλλά made in China.. όχι USA ή CANADA ή EUROPE....

Εσύ πόσα διατίθεσαι να ξιδεψεις5 για streamer ?
Και τελικά με η χωρίς dac ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

το είπα νωρίτερα , το αύξησα στα 500€

δεν θέλω προενισχυτή, δεν θα ήθελα ούτε dac.. αλλά αν δεν υπάρχει χωρίς dac, θα το πιω.. τι να κάνω ;;

Δεν νομίζω να υπάρχει σκέτο streamer ,σε αυτά τα χρήματα.
Οπότε ,πάμε για "κανονικό" και ιδανικά να έχει και ψηφιακή έξοδο.

• Like
Δεν νομίζω να υπάρχει σκέτο streamer ,σε αυτά τα χρήματα.
Οπότε ,πάμε για "κανονικό" και ιδανικά να έχει και ψηφιακή έξοδο.

τι ειρωνία... να μην θέλεις "δυνατότητα" και να στη δίνουν με το ζόρι...

και όταν ΔΕΝ στη δίνουν , να ζητάνε την μάνα με τον πατέρα... :LOL:

άντε μέχρι τα 5 κατοστάρικα.. από κει και πάνω το θεωρώ αισχροκέρδεια .

δες τι υλικά έχει μέσα ένα σκέτο streamer και θα με καταλάβεις...

ναι , θα μου πεις δικαιώματα, άδειες, ωραίες αλουμινένιες κατασκευές κλπ...

ναι, αλλά made in China.. όχι USA ή CANADA ή EUROPE....
Και τα Cambridge (εγγλέζικα) και τα wiim (αμερικάνικα) και τα bluesound (καναδέζικα) , φτιάχνονται στην Κίνα.
Οπότε??

τι ειρωνία... να μην θέλεις "δυνατότητα" και να στη δίνουν με το ζόρι...

και όταν ΔΕΝ στη δίνουν , να ζητάνε την μάνα με τον πατέρα... :LOL:
Και γω δεν ήθελα βραχίονα και κεφαλή στο thorents, αλλά τα πλήρωσα 😝

Υποτίθεται ρε φίλε ότι αυτά απευθύνονται σε "ψαγμενο" κοινό,οπότε είναι ιδιαίτερες και προσεγμένες κατασκευές,με το ανάλογο κόστος.

• Like
Reactions: Vass xen
δεν κολλάει το παράδειγμα.
χωρίς βραχίονα και κεφαλή τι πικάπ έχεις ;;
θα παίξει πάνω απ'όλα ;;
όχι.
χωρίς dac (και χωρίς προενισχυτικό τμήμα) streamer γίνεται.
και άσε τον χρήστη να διαλέξει αυτό/αυτά που θέλει...

Υποτίθεται ρε φίλε ότι αυτά απευθύνονται σε "ψαγμενο" κοινό,οπότε είναι ιδιαίτερες και προσεγμένες κατασκευές,με το ανάλογο κόστος.
το ανάποδο συμβαίνει κατά την γνώμη μου..
τα φτηνά "όλα σε ένα" απευθύνονται στους πολλούς ( που δεν ασχολούνται με τα διάφορα avclub)
υπάρχουν τα καλά "όλα σε ένα" που δεν είναι φτηνά (σαν τα μεγάλα της eversolo για παράδειγμα) , τα οποία είναι για τους "ψαγμένους" , αλλά δεν υπάρχει σκέτο και προσιτό σε τιμή streamer γιατί αυτός που το θέλει έτσι είναι "αρρωστάκι" και θα πληρώσει όπως και να έχει....

έτσι "βγαίνει" στην αγορά streamer (το Τ8), το οποίο θα έπρεπε να έχει ταβάνι τα 500-600€ , άντε χιλιάρικο (με μέτρια αισχροκέρδεια), αλλά για να μην υπάρξει εσωτερικός κανιβαλισμός βαράνε στο ψαχνό για να βγει ασύμφορο με τα συνοδά του...

Last edited by a moderator:
Μπα....και τι να τον κάνω το βραχίονα και την κεφαλή όταν ήδη έχω (ή μπορώ να αγοράσω) καλύτερο??

Μάλλον δεν με έπιασες.
Οταν λέω για ψαγμενους,εννοώ τους λίγους,τους απαιτητικούς που θέλουν το κάτι παραπάνω.
Ε σε αυτούς θα τους δώσουν κάτι σπέσιαλ που θα κοστίζει παραπάνω γιατί έχει καλύτερα υλικά.
Στους πολλούς θα δώσουν ένα έτοιμο plug and play προϊόν,σε λογική (?) τιμή.

είναι περίπου όπως στα πικάπ με το ενσωματωμένο phono..

μόνο που στα streamers υπάρχουν και καλά "όλα σε ένα"
Άστο καλύτερα 😁
Φαντάσου τι λεφτά θα ζητάνε οι "μεγάλοι" αν βγάλουν χωρίς dac.
Θα βαρεσουν στο ψαχνό.

Σου λέει ο "μεγάλος".
Μπα πουλάκι μου ....δεν σου κάνει το δικό μου dac,άρα φαντάσου τι dac θα έχεις για να είναι καλύτερο από το δικό μου.
Πάρε (και καλά) ένα σπέσιαλ σκέτο και πλέρω ,για να μάθεις να μας σνομπαρεις 😸

Σου διαφεύγει το γεγονός ότι η Eversolo το κορυφαίο της Α10 το κοστολογεί κοντά στα 4 χιλιάρικα, οπότε μια χαρά τιμή είναι το 1,5 του Τ8

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Άστο καλύτερα 😁
Φαντάσου τι λεφτά θα ζητάνε οι "μεγάλοι" αν βγάλουν χωρίς dac.
Θα βαρεσουν στο ψαχνό.

Σου λέει ο "μεγάλος".
Μπα πουλάκι μου ....δεν σου κάνει το δικό μου dac,άρα φαντάσου τι dac θα έχεις για να είναι καλύτερο από το δικό μου.
Πάρε (και καλά) ένα σπέσιαλ σκέτο και πλέρω ,για να μάθεις να μας σνομπαρεις 😸
Σωστός !! :ROFLMAO:

Σου διαφεύγει το γεγονός ότι η Eversolo το κορυφαίο της Α10 το κοστολογεί κοντά στα 4 χιλιάρικα, οπότε μια χαρά τιμή είναι το 1,5 του Τ8
δεν μου διαφεύγει καθόλου !
ποιός σου είπε ότι θεωρώ λογικά τα λεφτά του Α10 ;;

αντίθετα θεωρώ λογικά τα λεφτά του τελικού της!

ποιό νομίζεις έχει μεγαλύτερο/υψηλότερο κόστος κατασκευής στην εταιρία ;;
(και ποιό αφήνει μεγαλύτερο κέρδος) ;;

θα πάω πάσο αν τα λογότυπα κοστίζουν περισσότερο από τις μεγάλες ψύκτρες και Μ/Σ ....

Σωστός !! :ROFLMAO:

δεν μου διαφεύγει καθόλου !
ποιός σου είπε ότι θεωρώ λογικά τα λεφτά του Α10 ;;

αντίθετα θεωρώ λογικά τα λεφτά του τελικού της!

ποιό νομίζεις έχει μεγαλύτερο/υψηλότερο κόστος κατασκευής στην εταιρία ;;
(και ποιό αφήνει μεγαλύτερο κέρδος) ;;

θα πάω πάσο αν τα λογότυπα κοστίζουν περισσότερο από τις μεγάλες ψύκτρες και Μ/Σ ....
Υπαρχει και το Cambridge Audio CXN 100 v2 ειναι πολυ καλο με καλο dac και μεταχ πολυ οικονομικο για δες το

• Like
Οι Κινεζοι την ειδαν "επικυριαρχοι" της αγορας και βαρανε τιμολογιακα στο ψαχνο, στοχευοντας αγοραστικο κοινο της κλιμακας hiend. Οντως με προσεγμενες γενικα συσκευες, θελοντας να ξεφυγουν απο τον χαρακτηρισμο ως chfi, που δηλωνε φθηνη σε ολα ποιοτητα, αν και πολλα μηχανακια τους ειναι αξιολογα (topping, smsl κλπ), βαδιζουν προς το ανω ακρο των τιμων. Το Α10 φαινεται, και ειναι, ακριβο, αλλα σε σχεση με τα Κορεατικα πχ hiendίστικα, ειναι φθηνοτερα και εξ ισου προσεγμενα.

To καινούργιο Bluesound με το καινούργιο Eversolo Gen 2; Είσαι σίγουρος; Μιλάμε για το Node και όχι το Node Icon;

Γιατί της πρώτης γενιάς Eversolo απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει πια.
Οχι και το απλό node nano . Αυτό το λέω με βάση όσα έχω ακούσει ίδιος και την ίδια γνώμη έχει και ο British audiophile . Δεν έχω ακούσει το gen2

Αυτό είναι το τελευταίο βίντεο που το λέει. Το λέει και σε προηγούμενα βίντεο. Και το αναφέρει ως το αγαπημένο του streamer κάτω από 1000 λίρες

Attachments

• IMG_2596.jpeg
    IMG_2596.jpeg
    189.9 KB · Views: 24
Last edited:
Το προηγουμενο node που ειχα, δεν επιανε μια μπροστα στο Α6 gen1 παντως, ακομη και χωρις την βελτιωση που εκανα σ' αυτο (το Α6). Ηχητικα εννοω και με αλλο ντακ, οχι τα δικα τους - το οποιο στο Α6 ειναι πολυ αποδεκτο για μεσαια συστηματα.
Ο συνδυασμος που εχω τωρα με ντακ το Laiv Harmony + A6 ως στρημερ ειναι εξαιρετικος, ιδιως με συνδεση usb ( εχει τετοια εξοδο το Α6), και με "τρωει" να δοκιμασω με το Τ8 (αν τυχον ξεπεραστουν μερικα "θεματακια" που εχω).
Παραπανω διαβασα σε ενθετο κειμενο, οτι οι οπτικες και coaxial εξοδοι των στρημερ χωρις ντακ ειναι καλυτερες απο αυτων με ντακ. Γιατι, τι σχεση εχουν οι ψηφιακες εξοδοι με την λειτουργικοτητα του ντακ, εφ' οσον δεν εμπλεκονται στη λειτουργια του, και να επηρεαζονται απο αυτο;

Περι Spotify στο Α6: μπορειτε να το βαλετε "πλαγιως" με το Aptoide. Αλλα απο τη στιγμη που δουλευετε με την εφαρμογη, δεν χρειαζεται
Οχι λέω αυτό που βγήκε τέλη 2024 αρχές 2025 . Δεν έχει καμία σχέση

αν εξαιρεσουμε το usb out γιατι ειναι δυσκολο να βρεθει κατι καλο?
το είπα νωρίτερα , το αύξησα στα 500€

δεν θέλω προενισχυτή, δεν θα ήθελα ούτε dac.. αλλά αν δεν υπάρχει χωρίς dac, θα το πιω.. τι να κάνω ;;
βλαδιμηρε εδω εισαι ....κανονικο με ψηφιακη εξοδο αν θες με το dac σου
και το musicast μια χαρα εφαρμογη την χρησιμοποιω καθημερινα

• Like
H Thorens ειχε/εχει τοσα πικαπ χωρις βραχιονα , ή εννοεις πηρες χωρις βραχιονα/κεφαλη και πληρωσες ακριβα αυτα που πηρες ξεχωριστα ;

Last edited: