O @vlad66 είναι και ο OP, και ο Mod της κατηγορίας, και ο αρχηγός στα off topic..
Κανονικά πρέπει να βγει στην πλατεία και να αυτομαστιγωθεί για τιμωρία!
Κανονικά πρέπει να βγει στην πλατεία και να αυτομαστιγωθεί για τιμωρία!
Να καθίσει ο @vlad66 που πρωτοστατεί στα off topic, ,να καθαρίσει το νήμα.
Όταν ένα νήμα στο forum ακολουθεί νόμους της υδροδυναμικής...
ΦΦφφανταστικέ μας SM στείλε τον μικρό στη λάντζα!
@vlad66 όταν το φέρεις θα έχουμε ενδιαφέρουσες κόντρες και θα κανονίσω πάλι να μαζευτεί η συμμορία.
Όπως το βλέπω:
1) Κόντρα του streamer του A6 με το Raspberry.
Θα συνδέσουμε το Rpi στην USB in του Eversolo να δούμε με το ίδιο DAC (του eversolo) ποιο transport είναι καλύτερο.
2) Κόντρα του DAC του eversolo με το Revolution και το Chord.
Από την έξοδο USB του Eversolo θα ταΐσουμε το Revolution και το Chord.
3) Γενική κόντρα Eversolo VS RPI+Revolution/Chord.
Να δούμε τελικά αν η όλη φασαρία με το Gentoo αξίζει.
Αν θέλετε να μην βγει άκρη εγγυημένα, μπορώ να φέρω και εγώ 1-2 μηχανήματα..![]()
εγω εχω και δικες μου μουσικες και ακουω και απο υπηρεσιες οπως spotify ,εχω το A6 master edition και οταν το αγορασα δεν υπηρχε το καθαρα streamer οποτε θα πηγαινα σε αυτοΝα ρωτήσω κάτι; Όλα αυτά τα streamομηχανηματα τα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά με συνδρομητικές πλατφόρμες; Δεν γίνεται να βάλετε δική σας μουσική είτε από κάνα σκληρό είτε από Bluetooth από κάνα κινητό; Το ρωτάω επειδή γενικότερα έχω μια αλλεργία στην λέξη συνδρομή.
Την Παρασκευή θα δω αν έχει πρίζες ethernet και αν έχει δεν θα έχουμε ανάγκη το WiFi τους.. (θα φέρω και το switch του mdvq με τα τρελά λαμπάκια του)Και με HDMI ARC και βλέπω και Dolby αποκωδικοποιητή στην πλάτη βλέπω.
Βλέπω να συνδέετε τη Sony και να βλέπετε κανένα Netflix...
Συμβουλή. Κι ένα router με sim να έχετε. Το Wi-Fi του ξενοδοχείου, αναλόγως πλήθους του κόσμου, κάνει διακοπές.
Επισης, η εβερσολο εχει κανει μεσω δικου της λειτουργικου καποιες βελτιωσεις στο αντροιντ και για να ακουστουν
πρεπει να εχετε ενεργοποιημενη την επιλογη απ'τις ρυθμισεις.
Δεν θυμαμαι πώς το λεει, αλλα συνηθως ειναι ενεργοποιημενο απο τη μανα του.
Βλαντ, ελεγξε το.
Που είναι αυτό ωρέ παληκάρια??EOS (Eversolo Original sample rate)
Άλλη ξεαλλη κατηγορία,είναι τα σώβρακα με τις γραβάτες.Άλλη κατηγορία τα μέν, άλλη κατηγορία τα δε.
Όμως το Desktop σύστημα κοντράρει στα ίσα πολλά σαλονάτα συστήματα πολύ υψηλοτερης κατηγορίας τιμής.
Προπάντων αν τι ακούσεις τώρα με το καινούργιο και πολύ καλό DAC, Shanling EH3.
Σας αναμένω για ρακή, ουϊσκάκι, μεζέδες και ακροάσεις.
Πάρε Βλαδίμηρο και όποιον ενδιαφερόμενο κι' ελάτε, όποτε θέλετε.
![]()
![]()
![]()
Την Παρασκευή θα δω αν έχει πρίζες ethernet και αν έχει δεν θα έχουμε ανάγκη το WiFi τους.. (θα φέρω και το switch του mdvq με τα τρελά λαμπάκια του)
Ερώτηση : Αν υπάρχει πρίζα ethernet, έχουμε ανάγκη από ρούτερ ή με το switch είμαστε κομπλέ ;;
Δεν θυμάμαι σίγουρα, έχω την εντύπωση πως είχε και ethernet.
Θα φέρουμε και τοπικά αποθηκευμένη μουσική για παν ενδεχόμενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.