Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Όταν ένα νήμα στο forum ακολουθεί νόμους της υδροδυναμικής... 😂

Να καθίσει ο @vlad66 που πρωτοστατεί στα off topic, ,να καθαρίσει το νήμα.

ΦΦφφανταστικέ μας SM στείλε τον μικρό στη λάντζα!

@vlad66 όταν το φέρεις θα έχουμε ενδιαφέρουσες κόντρες και θα κανονίσω πάλι να μαζευτεί η συμμορία.
Όπως το βλέπω:
1) Κόντρα του streamer του A6 με το Raspberry.
Θα συνδέσουμε το Rpi στην USB in του Eversolo να δούμε με το ίδιο DAC (του eversolo) ποιο transport είναι καλύτερο.
2) Κόντρα του DAC του eversolo με το Revolution και το Chord.
Από την έξοδο USB του Eversolo θα ταΐσουμε το Revolution και το Chord.
3) Γενική κόντρα Eversolo VS RPI+Revolution/Chord.

Να δούμε τελικά αν η όλη φασαρία με το Gentoo αξίζει.

Να καθίσει ο @vlad66 που πρωτοστατεί στα off topic, ,να καθαρίσει το νήμα.
Ας αφήσουμε προς το παρόν τον Βλαδίμηρο να κοιμηθεί διότι εγώ γνωρίζω ποιο ονειρο βλέπει.Το Eversolo να κάνει σκόνη το Technics!

• Haha
Reactions: vlad66 and Tzimisce
Όταν ένα νήμα στο forum ακολουθεί νόμους της υδροδυναμικής... 😂

ΦΦφφανταστικέ μας SM στείλε τον μικρό στη λάντζα!

@vlad66 όταν το φέρεις θα έχουμε ενδιαφέρουσες κόντρες και θα κανονίσω πάλι να μαζευτεί η συμμορία.
Όπως το βλέπω:
1) Κόντρα του streamer του A6 με το Raspberry.
Θα συνδέσουμε το Rpi στην USB in του Eversolo να δούμε με το ίδιο DAC (του eversolo) ποιο transport είναι καλύτερο.
2) Κόντρα του DAC του eversolo με το Revolution και το Chord.
Από την έξοδο USB του Eversolo θα ταΐσουμε το Revolution και το Chord.
3) Γενική κόντρα Eversolo VS RPI+Revolution/Chord.

Να δούμε τελικά αν η όλη φασαρία με το Gentoo αξίζει.

Αν θέλετε να μην βγει άκρη εγγυημένα, μπορώ να φέρω και εγώ 1-2 μηχανήματα.. :D

To Spotify lossless στο Α8 μου, έχει πλησιάσει στο 95%-97% του Qobuz μου ... Tidal το έκοψα, είναι πολύ πίσω από σπότι σε αλγόριθμο και προτάσεις, και πίσω από Qobuz σε ήχο ...

Βλαδίμηρε, βεβαιώσου ότι στο αππ του Σπότι στο Α6 σου, έχεις απενεργοποιήσει την εξομάλυνση έντασης ... αυτή η ρύθμιση είναι που κάνει κακό στον ήχο του Σπότι και πολλοί φίλοι που δεν το έχουν κάνει το καταδικάζουν ηχητικά σε σχεση με το tidal ....

Αν θέλετε να μην βγει άκρη εγγυημένα, μπορώ να φέρω και εγώ 1-2 μηχανήματα.. :D

Εσύ θα φέρεις τη ναυαρχίδα σου όταν θα πάρω το τροφοδοτικό.
Μην κουβαλάς τσάμπα (όχι ότι μας χαλάει, χαβαλές να γίνεται, αλλά αυτή την κόντρα θέλω να την ακούσω και με σωστή τροφοδοσία).

Επισης, η εβερσολο εχει κανει μεσω δικου της λειτουργικου καποιες βελτιωσεις στο αντροιντ και για να ακουστουν
πρεπει να εχετε ενεργοποιημενη την επιλογη απ'τις ρυθμισεις.
Δεν θυμαμαι πώς το λεει, αλλα συνηθως ειναι ενεργοποιημενο απο τη μανα του.
Βλαντ, ελεγξε το.

Να ρωτήσω κάτι; Όλα αυτά τα streamομηχανηματα τα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά με συνδρομητικές πλατφόρμες; Δεν γίνεται να βάλετε δική σας μουσική είτε από κάνα σκληρό είτε από Bluetooth από κάνα κινητό; Το ρωτάω επειδή γενικότερα έχω μια αλλεργία στην λέξη συνδρομή.
εγω εχω και δικες μου μουσικες και ακουω και απο υπηρεσιες οπως spotify ,εχω το A6 master edition και οταν το αγορασα δεν υπηρχε το καθαρα streamer οποτε θα πηγαινα σε αυτο

Και με HDMI ARC και βλέπω και Dolby αποκωδικοποιητή στην πλάτη βλέπω.

Βλέπω να συνδέετε τη Sony και να βλέπετε κανένα Netflix... 😁

Συμβουλή. Κι ένα router με sim να έχετε. Το Wi-Fi του ξενοδοχείου, αναλόγως πλήθους του κόσμου, κάνει διακοπές.
Την Παρασκευή θα δω αν έχει πρίζες ethernet και αν έχει δεν θα έχουμε ανάγκη το WiFi τους.. (θα φέρω και το switch του mdvq με τα τρελά λαμπάκια του)

Ερώτηση : Αν υπάρχει πρίζα ethernet, έχουμε ανάγκη από ρούτερ ή με το switch είμαστε κομπλέ ;;

Επισης, η εβερσολο εχει κανει μεσω δικου της λειτουργικου καποιες βελτιωσεις στο αντροιντ και για να ακουστουν
πρεπει να εχετε ενεργοποιημενη την επιλογη απ'τις ρυθμισεις.
Δεν θυμαμαι πώς το λεει, αλλα συνηθως ειναι ενεργοποιημενο απο τη μανα του.
Βλαντ, ελεγξε το.

Γίνε πιο συγκεκριμένος.. χαμπάρι δεν πήρα από αυτά που είπες...

Άλλη κατηγορία τα μέν, άλλη κατηγορία τα δε.
Όμως το Desktop σύστημα κοντράρει στα ίσα πολλά σαλονάτα συστήματα πολύ υψηλοτερης κατηγορίας τιμής.
Προπάντων αν τι ακούσεις τώρα με το καινούργιο και πολύ καλό DAC, Shanling EH3.

Σας αναμένω για ρακή, ουϊσκάκι, μεζέδες και ακροάσεις.
Πάρε Βλαδίμηρο και όποιον ενδιαφερόμενο κι' ελάτε, όποτε θέλετε.
🍹🍺 🥘 🍲 🥗
Άλλη ξεαλλη κατηγορία,είναι τα σώβρακα με τις γραβάτες.
Κακώς, που μου έβαλες να ακούσω τα Focal 😀
Δεν γίνεται ρε Μάικ ,μετά τα focal,να ακούσεις κάτι άλλο.
Σου μένει η εντύπωση ότι το άλλο ,είναι τενεκές!!

Την Παρασκευή θα δω αν έχει πρίζες ethernet και αν έχει δεν θα έχουμε ανάγκη το WiFi τους.. (θα φέρω και το switch του mdvq με τα τρελά λαμπάκια του)

Ερώτηση : Αν υπάρχει πρίζα ethernet, έχουμε ανάγκη από ρούτερ ή με το switch είμαστε κομπλέ ;;

Δεν θυμάμαι σίγουρα, έχω την εντύπωση πως είχε και ethernet.
Θα φέρουμε και τοπικά αποθηκευμένη μουσική για παν ενδεχόμενο.

Δεν θυμάμαι σίγουρα, έχω την εντύπωση πως είχε και ethernet.
Θα φέρουμε και τοπικά αποθηκευμένη μουσική για παν ενδεχόμενο.

Πες ότι έχει.. μπορούμε να συνδέσουμε με LAN το Α6 κατευθείαν στην πρίζα και να έχουμε internet χωρίς WiFi ;;;