Αν είχα τέτοιες ανησυχίες θα το "χτύπαγα" και αν ερχόταν κανά περίεργο τελωνείο θα το έστελνα πίσω. Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.Ειναι ειδικη εκδοση του Τασου με εξτρα εκπτώσεις μπας κ γλυκαθει καθολου κ αρχιζει να αγοράζει απο ανατολάς!!!![]()
Αν είχα τέτοιες ανησυχίες θα το "χτύπαγα" και αν ερχόταν κανά περίεργο τελωνείο θα το έστελνα πίσω. Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.Ειναι ειδικη εκδοση του Τασου με εξτρα εκπτώσεις μπας κ γλυκαθει καθολου κ αρχιζει να αγοράζει απο ανατολάς!!!![]()
Τετοιες μπορεί να μην έχεις αλλα για αλλες να ριχνεις κ κανα βλεφαρο προς Ανατολή...ειναι γεματη εκπλήξεις !!!Αν είχα τέτοιες ανησυχίες θα το "χτύπαγα" και αν ερχόταν κανά περίεργο τελωνείο θα το έστελνα πίσω. Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.
To T8Να κάνουμε ένα powebuy? Εαν λεω εγω βγουμε 20 νοματαιοι μπορει να μας κανουν καλυτερη τιμη
Τι θες; 20 ;;;;;Να κάνουμε ένα powebuy? Εαν λεω εγω βγουμε 20 νοματαιοι μπορει να μας κανουν καλυτερη τιμη
Καλη φαση να κανουμε για το Τ8, αλλα απο τον δικο μας τον αντιπροσωπο.

Αναγκαστικα στην αρχη και μετα θα βγω στη γυρα για ντακ/προ.Θα κρατήσεις το Α8 για dac & preamp ;;
Αναγκαστικα στην αρχη και μετα θα βγω στη γυρα για ντακ/προ.
Πιο φτηνα θα μου εβγαινε να παρω και το Ζ10.Πολύ πιθανό να σου βγει πιο φτηνά η ναυαρχίδα
![]()
Eversolo DMP-A10
Eversolo DMP-A10: Μοναδική ακουστική εμπειρία σε κάθε λεπτομέρειαΤο Eversolo DMP-A10 είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν ένα high-end streamer, DAC, και προενισχυτή σε μια εντυπωσιακή συσκευή. Με κομψό σχεδιασμό, εξαιρετικές επιλογές υλικών, και σχολαστική ποιότητα κατασκευής, το DMP-A10...www.heavenaudio.gr
Πιο φτηνα θα μου εβγαινε να παρω και το Ζ10.
Ναι, ψαχνω τις επιλογες μου.Και το σκέφτεσαι ;;
Ποιες οι διαφορες χοντρικα Α10 vs Z10 ?? Γιατι έχω μπερδευτεί...εκτος απο τα specs / dacs....εαν το Z10 ειναι κ streamer εκτος απο pre amp and dac player ειναι καλή φάση!! Δηλαδή να λειτουργεί ακριβώς οπως το Α8 κ Α6...
Ωραία κόντρα το T8/Z10 vs A10Το Α10 είναι τα πάντα εκτός από τελικός ενισχτής (Streamer, DAC & preamp)
Το Ζ10 είναι DAC & preamp, αλλά όχι streamer (θέλει ένα Τ8 από κοντά)
Επισης, φορανε διαφορετικο ντακ/τσιπ.Ποιες οι διαφορες χοντρικα Α10 vs Z10 ?? Γιατι έχω μπερδευτεί...εκτος απο τα specs / dacs....εαν το Z10 ειναι κ streamer εκτος απο pre amp and dac player ειναι καλή φάση!! Δηλαδή να λειτουργεί ακριβώς οπως το Α8 κ Α6...
Ευχαριστω όλους!!! Αρα Λάκη γιατι να το σπρώξεις το Α8 κ να μην το κρατησεις σαν streamer μονο για το Ζ10...κατι τετοιο θα εκανα εγω με το Α6 μαστερ .. Αλλιως τi θα σκεφτόσουν για streamer...??Επισης, φορανε διαφορετικο ντακ/τσιπ.
Ωραία κόντρα το T8/Z10 vs A10
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.