Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Ειναι ειδικη εκδοση του Τασου με εξτρα εκπτώσεις μπας κ γλυκαθει καθολου κ αρχιζει να αγοράζει απο ανατολάς!!! :ROFLMAO:
Αν είχα τέτοιες ανησυχίες θα το "χτύπαγα" και αν ερχόταν κανά περίεργο τελωνείο θα το έστελνα πίσω. Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.

• Like
Reactions: djmnv81
Αν είχα τέτοιες ανησυχίες θα το "χτύπαγα" και αν ερχόταν κανά περίεργο τελωνείο θα το έστελνα πίσω. Αλλά δεν έχω τέτοιες ανησυχίες.
Τετοιες μπορεί να μην έχεις αλλα για αλλες να ριχνεις κ κανα βλεφαρο προς Ανατολή...ειναι γεματη εκπλήξεις !!!😂.

Να κάνουμε ένα powebuy? Εαν λεω εγω βγουμε 20 νοματαιοι μπορει να μας κανουν καλυτερη τιμη

• Like
Reactions: petronik
Πιο καλα σε συμφερει να το αγοράσεις μονος σου με τον Κινέζο π κανει πραγματικα τον Κινέζο οταν βαλεις στο καλαθι 20 και σου βγαινει το εβερσολο μαστερ από 879€ ανα person στα 942€ ανα person......🤣😂

Πως μας πετσόκοψε ετσι!!!!😂😂😂

Αρχική : 26.040 €
- 2.206 εκπτωση
- 80 απο δωροκαρτα ( ο π....εδω επρεπε να δωσει πονο)
- 4500 δωρο για τελωνειο (εδώ ξανοιχτηκε κάπως)

IMG_0471.jpeg

Αναγκαστικα στην αρχη και μετα θα βγω στη γυρα για ντακ/προ.

Πολύ πιθανό να σου βγει πιο φτηνά η ναυαρχίδα

Πολύ πιθανό να σου βγει πιο φτηνά η ναυαρχίδα

Πιο φτηνα θα μου εβγαινε να παρω και το Ζ10.

Ποιες οι διαφορες χοντρικα Α10 vs Z10 ?? Γιατι έχω μπερδευτεί...εκτος απο τα specs / dacs....εαν το Z10 ειναι κ streamer εκτος απο pre amp and dac player ειναι καλή φάση!! Δηλαδή να λειτουργεί ακριβώς οπως το Α8 κ Α6...

Ποιες οι διαφορες χοντρικα Α10 vs Z10 ?? Γιατι έχω μπερδευτεί...εκτος απο τα specs / dacs....εαν το Z10 ειναι κ streamer εκτος απο pre amp and dac player ειναι καλή φάση!! Δηλαδή να λειτουργεί ακριβώς οπως το Α8 κ Α6...

Το Α10 είναι τα πάντα εκτός από τελικός ενισχτής (Streamer, DAC & preamp)

Το Ζ10 είναι DAC & preamp, αλλά όχι streamer (θέλει ένα Τ8 από κοντά)

Επισης, φορανε διαφορετικο ντακ/τσιπ.

• Like
Reactions: vlad66 and djmnv81
Επισης, φορανε διαφορετικο ντακ/τσιπ.
Ευχαριστω όλους!!! Αρα Λάκη γιατι να το σπρώξεις το Α8 κ να μην το κρατησεις σαν streamer μονο για το Ζ10...κατι τετοιο θα εκανα εγω με το Α6 μαστερ .. Αλλιως τi θα σκεφτόσουν για streamer...??