Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Τα εχεις δει , χαιδέψει κ ακουσει κ τα 3...οποτε μετραει η αποψη αυτή!! Εγω δεν εχω δει ακουσει πιασει τιποτες...ενα εβερσολο χαιδευω για 2 χρονια περιπου και οτι αναφερει το cyborg τo AI !! 😁

Δεν είχα χρόνο στην έκθεση να ακούσω.. τα είδα μόνο και ήταν η μία από τις 2 -3 αίθουσες που μπήκα μέσα..

• Like
Reactions: djmnv81
Οκ τότε κατάλαβα λάθος

Φυσικά αυτή η εκπληκτική κατασκευή έχει σαν αποτέλεσμα και την φανταστική εμφάνιση.. το κερασάκι , η 2η οθόνη στο multi-control....

Δεν αντιλέγω ότι ηχητικά το ζεύγος Ζ10/Τ8 (μπορεί) να είναι καλύτερο.. αλλά πόσο καλύτερο ;;

Μέρα με την νύχτα αποκλείεται !

Για να μην κουράζεστε με υπολογισμούς , το συγκεκριμένο στα 1.099€ Black Friday / South Sounds και 10 Άτοκες

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ

Ελα κ σε εμενα που ειμαι Golden VIP member κ με προσεχει......τοσο βγαζει σαν του Τάσου.. τωρα μολις φρεσκο screenshot....Και μαλιστα τωρα που το ξαναβλεπω 20 ευρωπουλα κατω απο του Τασου...δεχομαι παραγγελιες😂😂😂

View attachment 261350

Για να μην κουράζεστε με υπολογισμούς , το συγκεκριμένο στα 1.099€ Black Friday / South Sounds και 10 Άτοκες

@ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Πολύ καλη προσφορά και μπράβο!! Ο πεθερος μου ψηνεται ολοενα κ περισσότερο!!! Εκμηδένισες τους κινεζομπιτς και τα ενδεχομενα τιμωρητικών τελωνείων προσφεροντας επισης την εγγυηση και ασφαλεια π δίνει ενα ελληνικο κατάστημα....ξανα μπράβο!!!

Last edited:
Εγώ θα ήμουν 60-40 υπέρ του Α10

Απίστευτη κατασκευή !

Τα Ζ10 και Τ8 μπροστά του είναι φτηνές κινεζιές... (μέχρι και το Α6 τα κοντράρει εύκολα στον τομέα)

To Z10 που το είδες;

Τ8 μόνο είδα ;;

Στην έκθεση από τη σειρά 10 ήταν ένα Α10 που έπαιζε με τον ενισχυτή F10 και ένα Α10 επίσης πάλι στατικό. Το Τ8 εκεί ήταν και ήταν επίσης στατικό.

Ζ10 δεν είχε έρθει μέχρι τότε και γι' αυτό δεν ήταν εκεί. Έρχεται πάντως... .

Στην έκθεση από τη σειρά 10 ήταν ένα Α10 που έπαιζε με τον ενισχυτή F10 και ένα Α10 επίσης πάλι στατικό. Το Τ8 εκεί ήταν και ήταν επίσης στατικό.

Ζ10 δεν είχε έρθει μέχρι τότε και γι' αυτό δεν ήταν εκεί. Έρχεται πάντως... .
Ακρυλική μούρη θα έχει και αυτό ;;

Και από πίσω αλουμίνιο στην οθόνη και την πρόσοψη. Και το σασί επίσης από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου.

Δεν κάνει όσο το Α10 πάντως. Είναι πιο οικονομική τιμή.
Οχι απλα δεν κανει οσο το Α10..ακομα και μαζί μετο Τ8 δεν το φτανει..απ οτι ειδαν κ καποια μελη εδω...

Γι αυτο κ θα ηταν ενα ωραίο συγκριτικό Τ8 and Z10 πακέτο or A10 οπως αναφερθηκε πιο πανω;; 🤔

Και από πίσω αλουμίνιο στην οθόνη και την πρόσοψη. Και το σασί επίσης από αλουμίνιο αεροπορικού τύπου.

Δεν κάνει όσο το Α10 πάντως. Είναι πιο οικονομική τιμή.
Έχω ένα παράπονο.Το T8 δεν κυκλοφορεί σε έκδοση silver όπως και κανένα Eversolo πλην του A6 gen 2 το οποίο είχα.
Αναγκαστικά,πήρα μαύρο T8.Πιστευω πως δεν είμαι ο μόνος παραπονιάρης.Καποια στιγμή θα πάρω το dac z-10.Μπορει να γίνει η σχετικη αίτηση προς την Eversolo;

Έχω ένα παράπονο.Το T8 δεν κυκλοφορεί σε έκδοση silver όπως και κανένα Eversolo πλην του A6 gen 2 το οποίο είχα.
Αναγκαστικά,πήρα μαύρο T8.Πιστευω πως δεν είμαι ο μόνος παραπονιάρης.Καποια στιγμή θα πάρω το dac z-10.Μπορει να γίνει η σχετικη αίτηση προς την Eversolo;

Στην πράξη μόνο το Α6 Master Edition Gen 2 βγαίνει και σε ασημένιο, πέρα από μαυρο-γκρι. Εν τω μεταξύ στο μαύρο γκρι τα ένθετα είναι σε χρυσό, κάτι που το κάνει πιο πολυτελές σε look σε σχέση με το ασημένιο, ως αντίθεση.

Μόνο που τα πιο ακριβά μηχανήματα είναι ασημένια. Δείτε οποια μάρκα θέλετε (οχι τις consumerάδικες μάρκες).
Έπρεπε να έδινε και την επιλογή σε ασημένια η eversolo εφόσον το παίζει hi-end και καλά.

Εαν πιανουν τα χερια σου Παναγιώτη , π θα πιανουν εκτιμώ , λυσιμο κ βιδες το Τ8 και Z10 κ βαψιμο καπακια με αερογραφο για το ακριβες ασημι του Α6 !! Θα εισαι κ ο πρωτος παγκοσμίως με ασημενια εβερσολο!! 😁

Και μην μ πεις τις κλασικες ατακες "χαιρω πολύ αυτο το ειχα σκεφτει κ εγω" κτλ...

Απλά παρακαλάς μετά να μην σ πάθει τίποτα!!!:ROFLMAO:

Στην πράξη μόνο το Α6 Master Edition Gen 2 βγαίνει και σε ασημένιο, πέρα από μαυρο-γκρι. Εν τω μεταξύ στο μαύρο γκρι τα ένθετα είναι σε χρυσό, κάτι που το κάνει πιο πολυτελές σε look σε σχέση με το ασημένιο, ως αντίθεση.

Έχεις πολύ δίκιο για τα χρυσά ένθετα στο μαύρο χρώμα.

Όμως δεν γίνεται χρυσά ένθετα σε "ασημί" αλουμίνιο.. θα ήταν κραυγαλέο.

Σαν πολυτέλεια το ασημί είναι πιο κομψό, ειδικά όταν η οθόνη είναι σβηστή με το περίγραμμα δεξιά της να ανάβει απαλά...

Αυτό θα το καταλάβει κάποιος όταν περάσει λίγες ώρες με το μηχάνημα στο σπίτι του.. στην αρχή ήμουν με βαριά καρδιά.. τώρα δεν το αλλάζω με το μαύρο , που και αυτό πάντα μου άρεσε και μου αρέσει...

Περί ορέξεως φυσικά....

Πως θα βγάλει ασημί πρόσοψη αφού είναι ακρυλική ;;

Αυτό ήταν μου με χάλασε στο Τ8 και βλέπω να το κάνουν και στο Ζ10
(μακάρι να είναι αλουμίνιο όπως λέει ο Pleo)

Έτσι τα έκανε και η PARIS (advance) για μείωση του κόστους και σχεδόν δεν βλέπονται τα μηχανάκια της.

• Like
Reactions: lakiss51
Εαν πιανουν τα χερια σου Παναγιώτη , π θα πιανουν εκτιμώ , λυσιμο κ βιδες το Τ8 και Z10 κ βαψιμο καπακια με αερογραφο για το ακριβες ασημι του Α6 !! Θα εισαι κ ο πρωτος παγκοσμίως με ασημενια εβερσολο!! 😁

Και μην μ πεις τις κλασικες ατακες "χαιρω πολύ αυτο το ειχα σκεφτει κ εγω" κτλ...

Απλά παρακαλάς μετά να μην σ πάθει τίποτα!!!:ROFLMAO:

Δεν γίνεται αυτό γιατί πίσω από το ακρυλικό έχει οθόνη χωρίς περίγραμμα.

Άσε που για να πιάσει χρώμα στο πλαστικό πρέπει να πέσει plastic primer πρώτα.. δλδ καταστροφή..!

• Like
Reactions: djmnv81