Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πως θα βγάλει ασημί πρόσοψη αφού είναι ακρυλική ;;

Αυτό ήταν μου με χάλασε στο Τ8 και βλέπω να το κάνουν και στο Ζ10
(μακάρι να είναι αλουμίνιο όπως λέει ο Pleo)

Έτσι τα έκανε και η PARIS (advance) για μείωση του κόστους και σχεδόν δεν βλέπονται τα μηχανάκια της.
Εννοώ το υπόλοιπο κουτί.Για μένα όμως,κακώς η πρόσοψη του T8 δεν είναι ίδια με αυτές των υπολοιπων Eversolo.Υποθετω όμως πως σχεδιάστηκε έτσι ώστε να ξεγελά το μάτι για να νομίζει πως η οθόνη έχει μεγαλύτερο πλάτος.

• Like
Reactions: vlad66
Οχι απλα δεν κανει οσο το Α10..ακομα και μαζι μετο Τ8 δεν το φτανει..απ οτι ειδαν κ καποια μελη εδω...

Γι αυτό κ θα ήταν ένα ωραίο συγκριτικό Τ8 and Z10 πακέτο or A10 οπως αναφέρεται πιο πανω;;🤔
Τ8 μαζί με Ζ10 έχουν 400 ευρώ φθηνότερα από το Α10..
Ο συνδυασμός Τ8/Ζ10 πιστεύω ότι είναι καλύτερος τεχνικά/ηχητικά..
Απλα το Α10 ειναι πιο ομορφο οπτικα..
Η Eversolo έχει δώσει μεγάλη βάση στα Τ8/Ζ10...
Ισως να έκανε και λάθος που έβγαλε τέτοιου επιπέδου συσκευές οι οποίες πάρουν μεγάλο μερίδιο αγοράς από το Α10..
Επισης πιστεύω ότι το Τ8 που κάνει τρέλες πωλήσεις λόγο του ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ακριβή dac και ψάχνει ένα καλό Transport..
Θα δούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές που θα βγάλουν τέτοιου είδους συσκευές από την στιγμή που η Eversolo άνοιξε τον δρόμο αυτών των συσκευών..

• Like
Reactions: djmnv81
Τ8 μαζί με Ζ10 έχουν 400 ευρώ φθηνότερα από το Α10..
Ο συνδυασμός Τ8/Ζ10 πιστεύω ότι είναι καλύτερος τεχνικά/ηχητικά..
Απλα το Α10 ειναι πιο ομορφο οπτικα..
Η Eversolo έχει δώσει μεγάλη βάση στα Τ8/Ζ10...
Ισως να έκανε και λάθος που έβγαλε τέτοιου επιπέδου συσκευές οι οποίες πάρουν μεγάλο μερίδιο αγοράς από το Α10..
Επισης πιστεύω ότι το Τ8 που κάνει τρέλες πωλήσεις λόγο του ότι υπάρχει πολύς κόσμος που έχει ακριβή dac και ψάχνει ένα καλό Transport..
Θα δούμε ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι κατασκευαστές που θα βγάλουν τέτοιου είδους συσκευές από την στιγμή που η Eversolo άνοιξε τον δρόμο αυτών των συσκευών..
Thanks για την τοποθετηση φίλε!

Εαν δεν είχα τιποτα θα έπαιρνα τον συνδυασμό μάλλον...

Τώρα με το Α6 και έτσι οπως το έχω , μ φαινεται δεν ξερω αν θα ξανα ασχοληθω με τετοιου τυπου devices καθοτι δεν υπάρχει κάτι π να μ λείπει...σε ηχο , χαρακτηριστικά , ευκολιες.

Παρότι πορώνομαι οταν βγαίνει κάτι καινούργιο κ με καλυτερα specs και dacs , δεν θα μ καθόταν καθόλου καλα να δώσω 2000 για το Z10 κρατώντας το Α6 ως τρανσπορτ και να μην άκουγα διαφορά...😌

Τώρα με το Α6 και έτσι οπως το έχω , μ φαινεται δεν ξερω αν θα ξανα ασχοληθω με τετοιου τυπου devices καθοτι δεν υπάρχει κάτι π να μ λείπει...σε ηχο , χαρακτηριστικά , ευκολιες.

Παρότι πορώνομαι οταν βγαίνει κάτι καινούργιο κ με καλυτερα specs και dacs , δεν θα μ καθόταν καθόλου καλα να δώσω 2000 για το Z10 κρατώντας το Α6 ως τρανσπορτ και να μην άκουγα διαφορά...😌
Και εγώ με το Α6 που το έχω σκαλίσει και το χρησιμοποιώ μόνο ως Τransport διότι έχω καλύτερο dac, είμαι πολύ ευχαριστημένος..
Δεν σου κρύβω ότι ίσως σκεφτόμουν την αγορά του T8 αλλά όχι με τόσο σιγουριά..
Το λέω αυτό διότι το Α6 το δουλεύω με εξωτερικό ρολόι με ανεξάρτητη δική του τροφοδοσία και κάποια άλλα πράγματα και δεν ξέρω αν θα είχα ηχητική βελτίωση ώστε να προβώ στην αγορά του T8..
Το Z10 dac σύμφωνα με αυτό που βλέπω + τα specs αυτού πρέπει να είναι ένα πάρα πολύ καλό dac και είναι σίγουρα καλύτερο dac από αυτό του Α6..
Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό..

• Like
Reactions: djmnv81

Εννοείται από την στιγμή που σου αρέσει το Α6 και σου φτάνει το άκουσμα του δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθείς με κάτι άλλο..

Γνωριζει καποιος ποια ειναι η διαφορά, οσον αφορα το streaming, μεταξύ Τ8 και Α6 master? Γιατί απο τις προδιαγραφες δεν φαινεται κατι..π.χ την ιδια τροφοδοσα εχουν και προφανως την ιδια πλατφορμα streaming. Δηλαδη γιατί να παρει καποιος το Τ8 και οχι το Α6 master που στοιχιζει το ιδιο;

Γνωριζει καποιος ποια ειναι η διαφορά, οσον αφορα το streaming, μεταξύ Τ8 και Α6 master? Γιατί απο τις προδιαγραφες δεν φαινεται κατι..π.χ την ιδια τροφοδοσα εχουν και προφανως την ιδια πλατφορμα streaming. Δηλαδη γιατί να παρει καποιος το Τ8 και οχι το Α6 master που στοιχιζει το ιδιο;
Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τροφοδοσία η οποία "βγάζει μάτι".

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τροφοδοσία η οποία "βγάζει μάτι".
Εννοώ, τι τροφοδοσία να χρειάζεται ένα streamer; Αφού δεν καταναλώνει ισχύ καθόλου σχεδόν! 20W σύμφωνα με τις προδιαγραφές του! Για αυτό λέω ότι δεν βλέπω διαφορές σε σχέση με το Α6. Γραμμικό τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου έχουν και τα δύο

Εννοώ, τι τροφοδοσία να χρειάζεται ένα streamer; Αφού δεν καταναλώνει ισχύ καθόλου σχεδόν! 20W σύμφωνα με τις προδιαγραφές του! Για αυτό λέω ότι δεν βλέπω διαφορές σε σχέση με το Α6. Γραμμικό τροφοδοτικό χαμηλού θορύβου έχουν και τα δύο
Το γεγονός είναι πως το a6 me gen2 το οποίο είχα ως πρόσφατα,υπολείπεται σε σώμα και δυναμικά του T8 που έχω τώρα.Αυτο μπορώ να το αποδώσω στην τροφοδοσία.
Αν θυμάμαι καλα,το T8 εχει μετασχηματιστη 40va.

@Θρησκος
Υπενθύμισε μας σε παρακαλώ συνοπτικά τη σύνθεση και σύνδεση των μηχανημάτων σου, για να μην ψάχνουμε...
Δυστυχώς δεν γίνεται συνοπτικά παρά μόνο ως "σεντόνι" το οποίο δεν έχω τον απαιτούμενο χρόνο να "απλώσω" επειδή δεν έχω καλή σχέση με το πληκτρολόγιο.
Υπαρχουν όμως καταγεγραμμένα στο νήμα Το σύστημα μου.