Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Και αυτή την φορά "φύλλο και φτερό" ;;;

View attachment 274421

Όχι, δεν αλλάζω τροφοδοτικό.. άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει φύλλο και φτερό για κάτι τέτοιο.

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες μέρες θα δείτε το γιατί...
Μη μου πεις ότι θα το επενδύσεις εσωτερικά με φύλλα χαλκού;

Μη μου πεις ότι θα το επενδύσεις εσωτερικά με φύλλα χαλκού;

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.. χμ...

Το σκέφτομαι ήδη.. ωραία η ιδέα σου Κώστα !!!

Θα πάει το μαλλί αρκετά πιο πάνω, αλλά χαλάλι....

Για να βαζεις μεσα πραγματα και μετα να ξεχνας που τα εβαλες ?

:LOL::LOL::LOL::LOL:

Γι΄αυτό ανέβασα το ποστ με τις φωτογραφίες , για να δω σε ποιο κουτί μπήκε το κάθε τι και να μην ψάχνω άσκοπα... :LOL:

Άσε που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα το έχω τελειώσει.. μέχρι τότε έχω μνήμη.. αν περάσει μήνας και πάνω έχω πρόβλημα, όπως στην περίπτωση της κεφαλής του Δημήτρη...

Εκ του Θρησκευτικού Πρακτορείου Ειδήσεων:
Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στα Δυτικά Προάστια,πολυμελής συμμορία η οποία έκλεβε μετασχηματιστές.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Οι αστυνομικοί κατέθεσαν πως υπήρξε καυγάς μεταξύ των μελών για την μοιρασια.Ο αρχηγός επέμεινε να κρατήσει για τον εαυτό του όλα τα φύλλα χαλκού ενώ οι υπόλοιποι διαμαρτύρονταν και φώναζαν πως είναι κι αυτοί χαιενταδες.

• Haha
Reactions: vlad66
Και αυτή την φορά "φύλλο και φτερό" ;;;

View attachment 274421

Όχι, δεν αλλάζω τροφοδοτικό.. άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει φύλλο και φτερό για κάτι τέτοιο.

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες μέρες θα δείτε το γιατί...
Δηλαδή θα το ξεπατωσεις..😁🤣

Βρε αντί να του αλλάξεις ένα τροφοδοτικό που σίγουρα αξίζει τον κόπο, κάθεσαι και παίζεις με το κουτάκι που θα είναι αμφίβολη η διαφορά;
Αλλά ναι, Πόντιος είσαι είπαμε... 😂

ΥΣ..

Γιατί κρατάω τόσα πολλά κουτιά από το οτιδήποτε ;;;;
Σε αυτό , είμαστε ίδιοι 😝😄

(δεν έχω κρατήσει ποτέ στην ζωή μου συσκευασία, εκτός από δύο συγκεκριμένα κουτιά στο εξοχικό, που βάζω μέσα το Chromecast και το ARYLIC για να τα φυλάξω για του χρόνου )

• Like
Βρε αντί να του αλλάξεις ένα τροφοδοτικό που σίγουρα αξίζει τον κόπο, κάθεσαι και παίζεις με το κουτάκι που θα είναι αμφίβολη η διαφορά;
Αλλά ναι, Πόντιος είσαι είπαμε... 😂

Τροφοδοτικό μόνο όταν βγάλει ο Πολωνός.

Αυτό που θα κάνω στο κουτάκι δεν έχει σκοπό την αναβάθμιση στην ποιότητα του ήχου.. αλλά αν έρθει, καλοδεχούμενη.

• Like
Reactions: Θρησκος
Τροφοδοτικό μόνο όταν βγάλει ο Πολωνός.

Αυτό που θα κάνω στο κουτάκι δεν έχει σκοπό την αναβάθμιση στην ποιότητα του ήχου.. αλλά αν έρθει, καλοδεχούμενη.
Γιατι δεν βελτιωνεις εσυ το τροφοδοτικο του;

• Wow
Πως θα γίνει το παλμικό του τμήματος γραμμικό;;;

Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο..

Ας πουν οι γνώστες την γνώμη/άποψη τους...
Για να κάνεις το παλμικό τμήμα του τροφοδοτικού σου πρέπει να σχεδιαστεί και να σχεδιαστεί από νέο γραμμικό για να κάνει αυτή τη δουλειά..
Όπως φαντάζεσαι ένα τέτοιο γραμμικό δεν χωράει μέσα στο μηχάνημα, πρέπει να γίνει εξωτερικό.
Πιο το νόημα να έχεις δύο ανεξάρτητα τροφοδοτικά, (εκτός αν είσαι παλαβός όπως εγώ😁)...
Αν θες να ασχοληθείς και σου αρέσει το Diy σχεδιάζει ένα κοινό γραμμικό τροφοδοτικό και για τα δύο τμήματα του Eversolo και τέλος..
Η αγοράζεις κάποιο έτοιμο Aftermarket το οποίο θα μπαίνει μέσα κανονικά χωρίς κανένα θέμα...

Θα αγοράσω έτοιμο όταν βγάλει ο Πολωνός.

Δεν είμαι τόσο φανατικός με το diy...

Ότι κάνω το κάνω γιατί "πρέπει" να γίνει..
Δεν το βλέπω να βγάζει ο Πολωνός γι'αυτό..
Αν ήταν που είχε βγάλει τόσο καιρό..
Πιστεύω..