Μη μου πεις ότι θα το επενδύσεις εσωτερικά με φύλλα χαλκού;Και αυτή την φορά "φύλλο και φτερό" ;;;
View attachment 274421
Όχι, δεν αλλάζω τροφοδοτικό.. άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει φύλλο και φτερό για κάτι τέτοιο.
Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες μέρες θα δείτε το γιατί...
Για να βαζεις μεσα πραγματα και μετα να ξεχνας που τα εβαλες ?ΥΣ..
Γιατί κρατάω τόσα πολλά κουτιά από το οτιδήποτε ;;;;
Ο Βλαδιμηρος ειναι των .............. LED zeppelinΜη μου πεις ότι θα το επενδύσεις εσωτερικά με φύλλα χαλκού;
Μη μου πεις ότι θα το επενδύσεις εσωτερικά με φύλλα χαλκού;
Για να βαζεις μεσα πραγματα και μετα να ξεχνας που τα εβαλες ?
![]()
Δηλαδή θα το ξεπατωσεις..Και αυτή την φορά "φύλλο και φτερό" ;;;
View attachment 274421
Όχι, δεν αλλάζω τροφοδοτικό.. άλλωστε δεν χρειάζεται να γίνει φύλλο και φτερό για κάτι τέτοιο.
Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγες μέρες θα δείτε το γιατί...
Σε αυτό , είμαστε ίδιοιΥΣ..
Γιατί κρατάω τόσα πολλά κουτιά από το οτιδήποτε ;;;;
Βρε αντί να του αλλάξεις ένα τροφοδοτικό που σίγουρα αξίζει τον κόπο, κάθεσαι και παίζεις με το κουτάκι που θα είναι αμφίβολη η διαφορά;
Αλλά ναι, Πόντιος είσαι είπαμε...![]()
Γιατι δεν βελτιωνεις εσυ το τροφοδοτικο του;Τροφοδοτικό μόνο όταν βγάλει ο Πολωνός.
Αυτό που θα κάνω στο κουτάκι δεν έχει σκοπό την αναβάθμιση στην ποιότητα του ήχου.. αλλά αν έρθει, καλοδεχούμενη.
Πως θα γίνει το παλμικό του τμήμα γραμμικό;;;Γιατι δεν βελτιωνεις εσυ το τροφοδοτικο του;
Για να κάνεις το παλμικό τμήμα του τροφοδοτικού σου πρέπει να σχεδιαστεί και να σχεδιαστεί από νέο γραμμικό για να κάνει αυτή τη δουλειά..Πως θα γίνει το παλμικό του τμήματος γραμμικό;;;
Δεν νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο..
Ας πουν οι γνώστες την γνώμη/άποψη τους...
Το δικό του δεν βελτιώνεται μόνον αλλαγή με γραμμικοΓιατι δεν βελτιωνεις εσυ το τροφοδοτικο του;
Δεν το βλέπω να βγάζει ο Πολωνός γι'αυτό..Θα αγοράσω έτοιμο όταν βγάλει ο Πολωνός.
Δεν είμαι τόσο φανατικός με το diy...
Ότι κάνω το κάνω γιατί "πρέπει" να γίνει..
Ένταξει, δεν είναι και άσχημο το τροφοδοτικό που φοράει μέσα, το Gen1 ήταν μάπα..Κρίμα το εργαλείο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.