Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Και μια και μιλάμε για lost and found!!
Μπας και έχετε πουθενά ξεχασμένο κανά ethernet nexans "made by Vlad" να μου το δώσετε να δοκιμάσω,γιατί αυτό το έτοιμο που έχω για κλωτσιές;
Αν μου αρέσει,εννοείται ότι θα το πλερώσω.
Έχω γω το δικό μου το 5 μέτρο, αν το θες έλα πάρτο, στο χαρίζω..

• Like
Reactions: mdvq
2 φορές έχω κάνει τακτοποίηση.. πολύ καλή τακτοποίηση !

Όταν όμως πιάσω να φτιάξω κάτι η τακτοποίηση πάει περίπατο...

Και αν μετά πιάσω κάτι άλλο τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα.

Χτες ψάχνοντας κάτι (δεν θυμάμαι τι) , βρήκα σε ένα κουτί τη βάση (RDC) του βραχίονα από το Thorens μου.. ΑΝ έφτιαχνα το Thorens ΔΕΝ υπήρχε περίπτωση να βρω τη βάση εκεί που ήταν το κουτί !

Ξέχασα να σου πω ότι στο εργαστήρι έχω και ανταλλακτικά για το μηχανάκι και το αυτοκίνητο.. και ότι τα εργαλεία χρησιμοποιώ για τις δουλειές που κάνω σε αυτά (ειδικά στο μηχανάκι), είναι σε "καβάτζες" μακριά από τα υπόλοιπα.

Έχω και άλλο ένα "κακό".. σπάνια πετάω χρησιμοποιημένα ανταλλακτικά.. θα βρεις παλιά τακάκια, παλιές καλωδιώσεις, χρησιμοποιημένα μπουζί, τρόμπες φρένων , σωληνώσεις φρένων, μοτέρ από ηλεκτρικά παράθυρα, διακόπτες/μοχλοδιακόπτες , τμήματα ταμπλό και ότι άλλη μ@λ@κί@ μπορείς να φανταστείς.....

Το τελευταίο διάστημα προσπαθώ να κόψω αυτή την «συνήθεια».. στο σέρβις στο τελευταίο μηχανάκι (που εκτός από τα κλασικά) άλλαξα πολλά πράγματα , (από ταμπλό μέχρι φλοτέρ), έκανα την καρδιά μου πέτρα και τα παλιά τα πέταξα στην ανακύκλωση.

Χμ.. από το ταμπλό κράτησα κάποια ανταλλακτικά...
Δεν μου λες; Όταν αλλάζεις λάδι στο μηχανάκι τα φυλάς σε κανένα βαρέλι; 😁
Το έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο..🤣

Μέχρι να γυρίσεις από Κρήτη θα σου έχω φτιάξει.. θες ειδικά nexans ;;;

Έχουμε 2-2,5 μέτρα sommer που περίσσεψε.. έχουμε και πολύ γυαλομέταξο.. να πάω να πάρω καλά βύσματα από Μεϊδάνη πχ ;;;
Βρε somer έχω πάνω.
Αλλά το βρίσκω λίγο ελλειποβαρες στα μπάσα.
Το έτοιμο nexans που έχω εδώ κατω είναι ψιλοχαλια,αλλά όπως μου είχες δείξει και εσύ,το έτοιμο δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που έφτιαχνες εσύ .
Αν περισσεύει κάνα μέτρο,θα το ήθελα ρε φιλαράκι,🍻

• Like
Reactions: vlad66
Δεν μου λες; Όταν αλλάζεις λάδι στο μηχανάκι τα φυλάς σε κανένα βαρέλι; 😁
Το έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο..🤣
Με το παλιό λάδι λιπαίνω την αλυσίδα.

Το υπόλοιπο σε δοχείο που έχω με παλιά/καμμένα λάδια και όταν κάποια στιγμή φτάσει τα 4 λίτρα και δεν χωράει άλλο το πάω στον βενζινά της γειτονιάς και τα ρίχνω στο βαρέλι του.

Αυτό δεν είναι εργαστήριο, ειναι το τσαντάκι του sport Billy. Τρομάζω στην ιδέα του τι μπορεί να κρύβεται εκεί μέσα.
Εχει χαθει κοσμος εκει μεσα!
Καθε φορα που εμφανιζεται σιλβερ αλερτ κοιταω μηπως δω κανα γνωστο.

Ήρθε και το τελευταίο πρόσθετο εξάρτημα για να δέσει το γλυκό...

View attachment 274756

Μέχρι το βράδυ πιστεύω να το έχω τελειώσει.
Ύστερα μπορείς να ζητήσεις πίσω ένα καλώδιο σου το οποίο έχει αραχνιασει στο σπίτι μου.

Ύστερα μπορείς να ζητήσεις πίσω ένα καλώδιο σου το οποίο έχει αραχνιασει στο σπίτι μου.

Το είχα υπόψη μου για χτες αλλά δεν πρόλαβα.

Ίσως σήμερα ;;;;

Κάτσε να τελειώσω το Α6 και θα έρθω να το πάρω για να μην βγάλω το wireworld από το κουτί του πάλι...

Το γλυκό απέτυχε..

Δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες, θα πω ότι φταίω εγώ για τα λάθος μέτρα για τις λάθος μετρήσεις..

IMG_20260720_191459.jpg

Η βάση έπρεπε να είναι "πρόσωπο" με το μπροστινό μέρος της συσκευής.

Τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι, το κομμάτι πάει για σκραπ και θα κοπεί καινούργιο.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται γιατί... :

IMG_20260720_191540.jpg

Από αύριο ξανά λύσιμο γιατί η κάτω βάση της συσκευής είναι στην ουσία το "πατρόν" για την πρόσθετη βάση...

Τα έξοδα ήδη έχουν φύγει από το παράθυρο και ξεκινάω ξανά από το μηδέν....