Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Όταν συγκρίνεις ένα μηχάνημα θα πρέπει η σύγκριση να γίνεται με μια αντίστοιχη τιμή κ κατηγορίας και θα πρέπει επίσης η σύγκριση να λαμβάνει υπ' όψη του τον χώρο και το σύστημα.

Δεν έχει κανένα νόημα σύγκρισης ψηφιακών 10.000€ vs 1000€. Όπως δεν έχει νόημα, να βάλεις και ένα ψηφιακό των 10.000€ σε έναν αφρόντιστο ηχητικά καθημερινό σαλόνι. Θα χάσεις το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα δώσεις. Από ένα σημείο κ πάνω, δεν έχει νόημα το μπάσο, οι μεσαίες, τα πρώτα, αλλά αν μπορεί να μετρηθεί η απόσταση του τραγουδιστή και του κιθαρίστα.
Δεν συγκρίνω ένα Streamer/dac σαν το Α6 με πολλαπλάσιας τιμής προϊόντος..
Η σύγκριση γίνεται πάντα με παρόμοια τιμής μηχανήματα..
Απλά για εμένα το Α6 έχει τυπικό ήχο για την κατηγορία τιμής του..
(Αφορά την προσωπική μου γνώμη), όσον αφορά τον χώρο που ακούω και κάνω δοκιμές είναι φροντισμένος με διάφορα, το RT είναι αρκετά ικανοποιητικό..
(Δεν ακούω σε σαλόνι)

• Like
Reactions: Ge0rge
Όταν συγκρίνεις ένα μηχάνημα θα πρέπει η σύγκριση να γίνεται με ένα αντίστοιχης τιμής κ κατηγορίας κ θα πρέπει επίσης η σύγκριση να λαμβάνει υπ όψιν της τον χώρο κ το σύστημα.

Δεν έχει κανένα νόημα σύγκριση ψηφιακών 10.000€ vs 1000€. Όπως δεν έχει νόημα, να βάλεις κ ενα ψηφιακό των 10.000€ σε έναν αφρόντιστο ηχητικά καθημερινό σαλόνι. Θα χάσεις το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που θα δώσεις. Από ένα σημείο κ πάνω, δεν έχει νόημα το μπάσο, οι μεσαίες, τα πριμα, αλλά αν μπορείς να μετρήσεις την απόσταση μεταξυ του τραγουδιστή και του κιθαρίστα.
Έχουν τεράστιο νόημα τα της δεύτερης παραγράφου εκτός φυσικά της συγκρισης.
Τουλαχιστον γι αυτούς που μπορούν να τα πληρώσουν.

Έχουν τεράστιο νόημα τα της δεύτερης παραγράφου εκτός φυσικά της συγκρισης.
Τουλαχιστον γι αυτούς που μπορούν να τα πληρώσουν.

Βασικά εννοούσα ότι από ένα σημείο κ μετά αυτά είναι λυμένα κ ο ακροατής πλέον ακούει μουσική κ όχι το σύστημα.

Από την άλλη, όσα λεφτά κ να δώσει κάποιος για μηχανήματα, ο χώρος είναι αυτός που καθορίζει πώς θα ακουστούν. Βάλε ένα σύστημα 50.000€ στην τουαλέτα κ ένα ηχείο JBL Bluetooth. Σκ@τα θα ακουστούν κ τα δύο ;)

Βασικά εννοούσα ότι από ένα σημείο κ μετά αυτά είναι λυμένα κ ο ακροατής πλέον ακούει μουσική κ όχι το σύστημα.

Από την άλλη, όσα λεφτά κ να δώσει κάποιος για μηχανήματα, ο χώρος είναι αυτός που καθορίζει πώς θα ακουστούν. Βάλε ένα σύστημα 50.000€ στην τουαλέτα κ ένα ηχείο JBL Bluetooth. Σκ@τα θα ακουστούν κ τα δύο ;)
Τίποτα δεν είναι λυμένο όσο υπάρχει το καλύτερο.
Ο χώρος δεν θα καθορίσει αλλά θα συμβάλλει.
Ακραίο παράδειγμα.Ξεκινησες από το σαλόνι και κατέληξες στην τουαλέτα;

Τίποτα δεν είναι λυμένο όσο υπάρχει το καλύτερο.
Ο χώρος δεν θα καθορίσει αλλά θα συμβάλλει.
Ακραίο παράδειγμα.Ξεκινησες από το σαλόνι και κατέληξες στην τουαλέτα;

:ROFLMAO: χρησιμοποίησα ένα ακραίο παράδειγμα....

Σαν Streamer/dac δεν μου αρέσει, σαν Transport η κατάσταση είναι καλύτερη, αν όμως έχει κάποιος ένα πολύ καλό dac δεν έχει νόημα να πάρει κάποιος ένα Α6 από την στιγμή που κυκλοφορούν πιο "καθαρόαιμα" Transport για αυτή την δουλειά..
Το Α6 είναι εισαγωγικό μηχάνημα, δεν είναι Audiophile/Hiend, (πάντα κατά την προσωπική μου γνώμη)

Γιατί το αγόρασες τότε ;;

Και αφού το αγόρασες, γιατί του έβαλες γραμμικό αντί να το πουλήσεις;;

• Like
Reactions: chocbhed
Γιατί το αγόρασες τότε ;;

Και αφού το αγόρασες, γιατί του έβαλες γραμμικό αντί να το πουλήσεις;;
Το αγόρασα για Transport..
Του έβαλα τροφοδοτικό για να το βελτιώσω παντού..
Τότε δεν υπήρχαν πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα που είχε..
Αν αγόραζα τώρα Transport για Streaming θα έπαιρνα το καθαρόαιμο Fosi παρέα με το καλό γραμμικό τροφοδοτικό που έβγαλαν..
Σίγουρα είναι καλύτερος συνδυασμός Transport/power supply από το Α6..
Το Fosi δεν έχει τα "περιττά" που έχει το Α6, είναι πιο καθαρόαιμο transport..
Σε ανώτερης κατηγορίας Transport θα πήγαινα σε άλλες μάρκες..

Τώρα το Α6 όπως το έχω φτιάξει για Transport είναι ικανοποιητικό για την κατηγορία τιμής του, αν θέλω κάτι καλύτερο πάω για αλλά, όμως πρέπει να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη..

Τώρα ψώνισα ένα R2R dac (το περιμένω να έρθει), για να το βάλω παρέα με το Α6..

Και το άλλο μου Dac θα μείνει στο Audioohile PC που φτιάχνω..

Προς το παρόν θα μείνω με αυτά τα 2 ψηφιακά setup..
Και για πολύ καιρό ακόμα..