Θρησκος
Supreme Member
Το πρόβλημα των κραδασμών-μεγαλυτερο η μικροτερο- υπάρχει σε κάθε συσκευή ανεξαρτήτως κόστους.Με διαολίζετε πρωί πρωί, έχω παρατήσει την δουλειά και θα φωνάζουν οι πελάτες....
Λοιπόν
Ένα φτηνό πικαπ υποφέρει από κραδασμούς, θόρυβο σε όλα τα στάδια και άλλα πολλά που γνωρίζετε καλύτερα από εμένα και τα οποία "σκοτώνουν" τον ήχο.
Ένα φτηνό ψηφιακό υποφέρει από jitter, κακό αναλογικό στάδιο, κακή τροφοδοσία, θόρυβο, τα οποία "σκοτώνουν" τον ήχο επίσης
Η διαφορά είναι ότι στο ψηφιακό δεν χρειάζεσαι ένα νεφρό για να τα λύσεις αυτά. Ένα σωστά υλοποιημένο ψηφιακό μπορεί να ανασύρει το 100% της πληροφορίας που υπάρχει στην ηχογράφηση (1, 1, 0, 1...), ενώ στο πικαπ επειδή η κίνηση και η ανάγνωση της πληροφορίας είναι μηχανική.... καληνύχτα.
Από κει και πέρα, ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις του καθ' ενός, οι νόμοι της φυσικής και της βιολογίας ισχύουν μέχρι την επόμενη μεγάλη ανακάλυψη που θα κάνει η ανθρωπότητα.
Εγώ ερωτώ αν το Eversolo η οποιοδήποτε άλλο σ' αυτήν την κατηγορία τιμής είναι σωστά υλοποιημένο ώστε να ανασύρει το 100% της πληροφορίας.
Συγκριση με Πικάπ και Cd έχει γινει-αν ναι,με ποιο;-η η καλωδιακή θεωρία επαναλαμβάνεται;