Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πώς γύρισε το Tidal σε χαμηλότερη ποιότητα; Πρώτη φορά το ακούω αυτό..
Εγω που ακουω πολυ Τάινταλ απο το πι σι, συμβαινει συνεχεια.
Ανεβοκατεβαζει τη ποιοτητα συχνα, οποτε, μπορει και στο εβερσολο να γινεται αλλα δεν φαινεται.

Εγω που ακουω πολυ Ταινταλ απο το πι σι, συμβαινει συνεχεια.
Ανεβοκατεβάζει τη ποιοτητα συχνα, οποτε, μπορει και στο εβερσολο να γινεται αλλα δεν φαινεται.
Πιθανόν, εγώ δεν έχω Tidal στο PC και γι'αυτό δεν το έχω παρατηρήσει..
Στο Eversolo δεν μου έχει συμβεί ποτέ..
Ουτε όταν είχα το Wimm pro plus είχα διαπιστώσει κάτι τέτοιο στο Tidal..

Συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. Δέχεστε να πληρώνετε συνδρομή σε κάτι που ανεβοκατεβάζει την ποιότητα;
Που υποτίθεται ότι πουλάει ότι προσφέρει ποιότητα;
Εγώ προσωπικά αν διαπιστώσω κάτι τέτοιο θα την κόψω την συνδρομή..

Συγνώμη αλλά δεν κρατιέμαι. Δέχεστε να πληρώνετε συνδρομή σε κάτι που ανεβοκατεβάζει την ποιότητα;
Που υποτίθεται ότι πουλάει ότι προσφέρει ποιότητα;

Δεν την ανεβοκατεβάζει επειδή γουστάρει.. την ανεβοκατεβάζει αν διαπιστώσει ότι το δίκτυό σου δεν μπορεί να του δώσει το bandwidth που απαιτείται. Οπότε σου λέει, από να κάνει κοψίματα ο ήχος, καλύτερα να ρίξω λίγο το bitrate.

Είναι ακριβώς ο ίδιος μηχανισμός που έχουν όλα τα streaming services (Youtube, Netflix, Spotify, κτλ κτλ).

• Like
Reactions: superfly and vlad66
Δεν την ανεβοκατεβάζει επειδή γουστάρει.. την ανεβοκατεβάζει αν διαπιστώσει ότι το δίκτυό σου δεν μπορεί να του δώσει το bandwidth που απαιτείται. Οπότε σου λέει, από να κάνει κοψίματα ο ήχος, καλύτερα να ρίξω λίγο το bitrate.

Είναι ακριβώς ο ίδιος μηχανισμός που έχουν όλα τα streaming services (Youtube, Netflix, Spotify, κτλ κτλ).
και εννοείται ότι υπάρχει σχετική ρύθμιση (τουλάχιστον στο Spotify) που απενεργοποιείς την αυξομείωση στην ποιότητα (αλλά πάντα με τον κίνδυνο να έχεις μικροδιακοπές σε κάποιες περιπτώσεις). Εννοείται ότι όταν έχεις ethernet σύνδεση δεν έχεις ποτέ πρόβλημα

• Like
Reactions: mdvq
Επίσης αν κάνετε δοκιμές θα παρατηρήσετε ότι όσο μεγαλύτερο είναι το sampling rate του υλικού σας, τόσο μικρότερες διαφορές κάνει η επιλογή του φίλτρου.

Αυτό είναι επειδή όσο πιο μεγάλο το εισερχόμενο sampling rate, τόσο πιο "εύκολη" γίνεται η δουλειά του ψηφιακού φίλτρου. Επειδή οι διαθέσιμοι υπολογιστικοί πόροι (γιατί για τέτοιους πρόκειται) είναι περιορισμένοι, βοηθάει το να "ξεκινάει από πιο πάνω" το υλικό. Κάνει την δουλειά του αλγόριθμου πιο εύκολη.

Άρα πρέπει να κάνω δοκιμές με χαμηλότερης ποιότητας τρακς ή χαμηλότερης ποιότητας πλατφόρμα, πχ youtube ;;

Πιστεύω ότι ακόμα και με vdsl θα παίζουν με max. ποιότητα ή όχι;

Αν θέλετε να ακούτε μουσική την ώρα που κατεβάζετε το "εμείς οι βλάχοι όπως λάχει" σε χάι ντεφινίσιο και κάνει update το LOL με μόλις σαρανταδώδεκα γιγάμπιτα, όχι.

Συγνώμη τι bandwidth θέλουν τα τραγουδάκια; Τι είναι; remux με 70-80 mbit bitrate; Πιστεύω ότι ακόμα και με vdsl θα παίζουν με max. ποιότητα ή όχι;

Δεν θυμάσαι ότι στην έκθεση δεν μπορούσαμε καθόλου να στριμάρουμε και είχαμε μόνο τοπικά αρχεία σε σκληρό ;;;

Χωρίς ίντερνετ πλατφόρμες γιοκ...

Δεν θυμάσαι ότι στην έκθεση δεν μπορούσαμε καθόλου να στριμάρουμε και είχαμε μόνο τοπικά αρχεία σε σκληρό ;;;

Hotspot από το κινητό είναι μια λύση

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Αυτη η κατασταση γίνεται περιπου οπως ανεφερε πριν ο Δημητρης και στο youtube...ενω έχω 200άρα επιμενει να μ παίζει τα βιντεο by default στα 480p ή 720 και χειροκινητα το βαζω παλι 4Κ. Επίσης καποιες λιγες φορές και για καποιο ανεξηγητο λόγο τα ηδη ρυθμισμένα 4Κ στα γυρναει σε χαμηλότερη ποιοτητα για να παιξει...με 200άρα κοσμοτε μετρημένη....

Δεν εχει καπου να κλειδωνει το ρημαδι ειτε στο youtube ειτε στα services π αναφερετε πιο πάνω ??

Με το κινητό να πρέπει να είναι κοντά.. αν ο κάτοχος το πάρει να πάει σπίτι του, πάλι γιοκ ίντερνετ..

Άσε που το δοκιμάσαμε και δεν "τράβαγε" ούτε έτσι...
εννοώ ότι θα είναι το κινητό κάποιου που θα βρίσκεται εκεί όλη την ωρα

• Like
Reactions: vlad66

Άμα προσπαθούσατε με το WiFi του ξενοδοχείου, ειδικά στο αίθριο, δηλαδή στον χώρο με τους περισσότερους, καληνύχτα... .

Α, τελικά η Cosmote πιάνει μια χαρά κι εκεί, όπως και η Vodafone. Επειδή χρησιμοποίησα δικό μου ρούτερ με sim που ήταν Cosmote το λέω.

• Like
Αυτη η κατασταση γίνεται περιπου οπως ανεφερε πριν ο Δημητρης και στο youtube...ενω έχω 200άρα επιμενει να μ παίζει τα βιντεο by default στα 480p ή 720 και χειροκινητα το βαζω παλι 4Κ. Επίσης καποιες λιγες φορές και για καποιο ανεξηγητο λόγο τα ηδη ρυθμισμένα 4Κ στα γυρναει σε χαμηλότερη ποιοτητα για να παιξει...με 200άρα κοσμοτε μετρημένη....

Δεν εχει καπου να κλειδωνει το ρημαδι ειτε στο youtube ειτε στα services π αναφερετε πιο πάνω ??
Δεν φταίει όμως η γραμμή για αυτό.
Βάλε αυτό το add on που κάνει παπάδες.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το wifi του ξενοδοχείου ήταν απλά ανύπαρκτο. Τα σήματα μορς πάνε πιό γρήγορα. :ROFLMAO:

• Like
  • Haha
Reactions: mdvq and vlad66
Συγνώμη τι bandwidth θέλουν τα τραγουδάκια; Τι είναι; remux με 70-80 mbit bitrate; Πιστεύω ότι ακόμα και με vdsl θα παίζουν με max. ποιότητα ή όχι;

Μικρό bandwidth (για CD quality FLAC κάτω από 1Mbps) αλλά αν δεν μπορεί ούτε αυτό να δώσει ο πάροχος αξιόπιστα, ή αν κάνεις αυτά τα ακατανόμαστα που έγραψε ο Tzimisce, καλό είναι να υπάρχει ένας μηχανισμός να μπορείς να ακούσεις και μουσικούλα παράλληλα.

• Like
Άρα πρέπει να κάνω δοκιμές με χαμηλότερης ποιότητας τρακς ή χαμηλότερης ποιότητας πλατφόρμα, πχ youtube ;;

Αν η γραμμή σου δεν είναι ιδιαίτερα κακή θα έλεγα να "καρφώσεις" το Eversolo στη μέγιστη ποιότητα και βλέπουμε.

Αν δεν φτάσει να κάνει διακοπές, όλα καλά.

Αν κάνει διακοπές θα ψάξουμε να βρούμε ποιος είναι ο "φαταούλας" στο δίκτυό σου ή αν έχει πρόβλημα η γραμμή σου.