Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

δεν ισχύει αυτό που λες .... αν η έκδοση του σποτιφαι αππ ειναι η ενημερωμένη, στην συσκευή απ 'ευθείας ρυθμίζεις μια χαρά την αναπαραγωγή χωρίς απώλειες ... έτσι ακριβώς παίζω με το Α8 ... ξαναβάζω τον οδηγό :

Εγώ είπα τι αντιμετώπιζα με το Spotify στο A6, δεν έχω λόγο να πω ψέματα..
Ούτως ή άλλως το Spotify δεν έχει τόσο καλό ήχο όσο το Tidal ή το Qobuz που έχω, άρα δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα..

Ευχαριστώ για τον οδηγό, αν είχα Spotify θα μου ήταν χρήσιμος..

@vlad66
Όταν πατήσεις την επιλογή "αυτό το τηλέφωνο" ,τι σου βγάζει?
Όταν μπεις από το κινητό και πατήσεις πάνω στα ηχειακια δεν σου βγάζει την επιλογή στις συσκευές rg3655?
Αυτό είναι το Α6 και συνδέεται με connect σε lossless mode.
Βλέπω ότι όταν ανάψω την συσκευή, πάει αυτόματα στο "Αυτό το τηλέφωνο" και εκεί είναι "τικαρισμένο" το "Χωρίς απώλειες"

IMG_20251119_123511.jpg

Η άλλη επιλογή (DMP-A6) , είναι αυτή στο προηγούμενο σχετικό ποστ όπου η επιλογή "Χωρίς απώλειες" είναι γκριζαρισμένη και δεν μπορείς να την επιλέξεις.

IMG_20251119_123732.jpg

Βλέπω ότι έχω την τελευταία έκδοση στο Spotify

IMG_20251119_125336.jpg

Άρα δεν ασχολούμαι περαιτέρω...

Last edited:
Βλέπω ότι όταν ανάψω τη συσκευή, πάει αυτόματα στο "Αυτό το τηλέφωνο" και εκεί είναι "τικαρισμένο" στο "Χωρής Απώλειες"

View attachment 261203

Η άλλη επιλογή (DMP-A6) , είναι αυτή στο προηγούμενο σχετικό ποστ όπου η επιλογή "Χωρίς απώλειες" είναι γκριζαρισμένη και δεν μπορεί να την επιλέξετε.

View attachment 261204

View attachment 261205

Για να παίξετε lossless το A6 πρέπει να κλειδώνει εκεί, δηλαδή να το επιλέγετε..
Στο κινητό σου είτε είναι Android είτε IOS παίζει κανονικά lossless το κινητό, όχι όμως τα A6..
Ο φίλος με το A8 λέει ότι παίζει lossless..
Δεν εχω πια Spotify για να το τεσταρω.

• Like
Reactions: vlad66
Βλέπω ότι όταν ανάψω τη συσκευή, πάει αυτόματα στο "Αυτό το τηλέφωνο" και εκεί είναι "τικαρισμένο" στο "Χωρής Απώλειες"

View attachment 261203

Η άλλη επιλογή (DMP-A6) , είναι αυτή στο προηγούμενο σχετικό ποστ όπου η επιλογή "Χωρίς απώλειες" είναι γκριζαρισμένη και δεν μπορεί να την επιλέξετε.

View attachment 261204

View attachment 261205

Οπως βλέπω στις φωτό σου, στο τηλέφωνο λέει χωρίς απώλειες, δηλαδή lossless, αν πατήσεις από κάτω Dmp A6 σε αφήνει να κλειδώσεις lossless;

Όχι
Στο DMP-A6 το Lossless είναι εκτός επιλογής
Οκ, άρα δεν παίζει lossless το A6 ακόμα..
Απλά ρώτησα γιατί και εγώ όταν είχα Spotify premium δεν με άφηνε να κλειδώσει στο lossless..
Τωρα σιγουρευτηκα ότι είχα δίκιο και σταμάτησα την συνδρομή..

• Sad
Reactions: vlad66
Στο τηλέφωνο σου όταν πατήσεις τα μεγαφωνακια,σου γράφει επιλογή RG 3566?
Ε ,αν δεν πειθεσαι ότι το Α6 με το δικό του Spotify,δεν είναι lossless (που είναι όταν επιλέγουμε ""αυτό το τηλέφωνο"), δούλεψε το από το connect ,μέσω τηλεφώνου.
Αν δεν θες ούτε αυτό,παιξε με Tidal να τελειώνεις.
Είπαμε....
Η Eversolo ακόμα δεν έχει κάνει τελειωτική δουλειά με το Spotify.
Πρέπει να διορθώσει μερικά πράγματα.

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Για όποιον ενδιαφέρεται να του έρθει ο Αγιος Βασίλης νωρίτερα 🤣 , στο Aliexpress Silver A6 Master ed. Gen2 στα 896 ευρώ τελική :

Edit: έψαξα να βρω τι είναι αυτό το adjustment 215 ευρω και είναι η αφαίρεση του φόρου λέει (24%) . Αρα θα έχει τελωνείο κανονικά όταν έρθει. Πόσο; παραγγείλτε το για να μάθετε 🤣

Attachments

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    85.2 KB · Views: 18
  • Capture1.PNG
    Capture1.PNG
    17.9 KB · Views: 15
Last edited:
Για όποιον ενδιαφέρεται να του έρθει ο Αγιος Βασίλης νωρίτερα 🤣 , στο Aliexpress Silver A6 Master ed. Gen2 στα 896 ευρώ τελική :

Edit: έψαξα να βρω τι είναι αυτό το adjustment 215 ευρω και είναι η αφαίρεση του φόρου λέει (24%) . Αρα θα έχει τελωνείο κανονικά όταν έρθει. Πόσο; παραγγείλτε το για να μάθετε 🤣

Είσαι logged in στο Aliexpress ?

Αν όχι είναι λογικό να βλέπεις τέτοια "περίεργα".

Αν κάνεις login θα σου βγάλει σωστές τιμές, με ΦΠΑ και δασμούς μέσα.

Tάσο ο Κινέζος ειναι πολύ μπροστα...τι κανει λοιπον...σου λεει θα πας π θασ τελωνείο κ σίγουρα....οπότε για να σε γλυκάνω κ να αγοράσεις από εμένα θα στο πληρωσω εμμεσα εγώ.,.σπρωχνοντας σου τσεπη μια 200ρούμπα σαν εκπτωση κ καλα και να σε βοηθήσω στην πληρωμή......παθων!!!! Αλλα χωρίς τελωνείο...οποτε βγηκα διπλα κερδισμένος!!!! (δεν ομιλω για αυτη αλλα αλλη αντιστοιχη περιπτωση)

Tάσο ο Κινέζος ειναι πολύ μπροστα...τι κανει λοιπον...σου λεει θα πας π θασ τελωνείο κ σίγουρα....οπότε για να σε γλυκάνω κ να αγοράσεις από εμένα θα στο πληρωσω εμμεσα εγώ.,.σπρωχνοντας σου τσεπη μια 200ρούμπα σαν εκπτωση κ καλα και να σε βοηθήσω στην πληρωμή......παθων!!!! Αλλα χωρίς τελωνείο...οποτε βγηκα διπλα κερδισμένος!!!! (δεν ομιλω για αυτη αλλα αλλη αντιστοιχη περιπτωση)
Εξαρτάται με τι θα έρθει. Αν έρθει με ΕΛΤΑ κάπου τόσο θα σου βγει. Αν έρθει με courier (UPS, Fedex, DHL ) θα βγει πολύ παραπάνω.
Σε μένα βγαίνει έτσι:

View attachment 261346

Το αναμενόμενο δηλαδή, με ΦΠΑ μέσα.
Δεν έβαλες το κουπόνι 70 ευρώ. Για προχώρα στο checkout.

Εμένα αυτό μου έβγαλε
Πρεπει να επιλεξεις το επισυναπτόμενο κουπόνι και να φτασεις στο τελευταιο βήμα που ξυρίζουν κ τον γαμπρό...buy it now και εκει θα δεις οτι δεις εν τέλει .....αλλα προσεξε μην πατησεις καταλαθος το pay now γιατι δεν εχει αλλα βηματα το αλι...πατημασια κ εφυγε η χρεωση σφαίρα!!! :)

• Like
Reactions: mdvq
Ελα κ σε εμενα που ειμαι Golden VIP member κ με προσεχει......τοσο βγαζει σαν του Τάσου.. τωρα μολις φρεσκο screenshot....Και μαλιστα τωρα που το ξαναβλεπω 20 ευρωπουλα κατω απο του Τασου...δεχομαι παραγγελιες😂😂😂

IMG_0467.jpeg