Έχω δει και 32 bit στο Tidal .Οχι σε εγγραφές αναφοράς.
Πλέον θα πρέπει να κάνεις logout και login και να βρεις το eversolo dmp a6 πιστεύω . Αφού το υποστηρίζει επίσημαΣύμπτωση;;;
Έκανε update και το iPhone.
Τώρα βλέπω ξανά το "rk3566" και δεν το πειράζω
View attachment 265747
@mdvq
Μιχάλη βλέπεις;;;
Έκανες update ;;;
Είχες δίκιο !Πλέον θα πρέπει να κάνεις logout και login και να βρεις το eversolo dmp a6 πιστεύω . Αφού το υποστηρίζει επίσημα
Μπερδεύτηκα....που να κάνω logout και μετά login???Πλέον θα πρέπει να κάνεις logout και login και να βρεις το eversolo dmp a6 πιστεύω . Αφού το υποστηρίζει επίσημα
Μπερδεύτηκα....που να κάνω logout και μετά login???
Εγώ εννοούσα αφού κάνεις update το Eversolo με το τελευταίο firmware και restart και αφού έχεις αναβαθμίσει την εφαρμογή του Spotify στο κινητό στην τελευταία έκδοση , τότε αν ακόμα σου βγάζει rk3566 τότε να κάνεις logout από την εφαρμογή του Spotify και μετά πάλι login με τα στοιχεία σου ώστε όταν μετά πατήσεις το μεγαφωνακι να βγάλει dmp a6 losslessΜπερδεύτηκα....που να κάνω logout και μετά login???
Ρε παιδια μετα απο την τελευταία αναβάθμιση εσας το spotify εκτος απο lossless στα τραγουδια σας γραφει 24bit η 16bit;
Το εχει παρατηρήσει καποιος;
Εγώ εννοούσα αφού κάνεις update το Eversolo με το τελευταίο firmware και restart και αφού έχεις αναβαθμίσει την εφαρμογή του Spotify στο κινητό στην τελευταία έκδοση , τότε αν ακόμα σου βγάζει rk3566 τότε να κάνεις logout από την εφαρμογή του Spotify και μετά πάλι login με τα στοιχεία σου ώστε όταν μετά πατήσεις το μεγαφωνακι να βγάλει dmp a6 lossless
Καλό βέβαια ….! Αλλά το tidal συνεχίζει να ακούγεται με μεγαλύτερο βάθος , πιο πολύ σώμα και πιο refined και με πολύ καλύτερο διαχωρισμό . Το Qobuz τα δίνει όλα στο διαχωρισμό αλλά χάνει σε σώμα . Ομως είναι λίγο πιο καθαρό από το tidal .Πάει το rk3566... κακό ή καλό αυτό ;;;
Μάλλον καλό θα έλεγα,με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει πλήρης αναβάθμιση του Spotify στο Eversolo.Πάει το rk3566... κακό ή καλό αυτό ;;;
Σωστη περιγραφη και των τριων.Καλό βέβαια ….! Αλλά το tidal συνεχίζει να ακούγεται με μεγαλύτερο βάθος , πιο πολύ σώμα και πιο refined και με πολύ καλύτερο διαχωρισμό . Το Qobuz τα δίνει όλα στο διαχωρισμό αλλά χάνει σε σώμα . Ομως είναι λίγο πιο καθαρό από το tidal .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.