Το απλο εχωΕμένα τίποτα ακόμα.
Με τιμωρούν που ημΑνα τσίπης και δεν πήρα το ακριβό μοντέλο![]()
Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατοΤο απλο εχω
Μηπως φταιει το καλωδιο δικτυου;Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατο
Την βρήκα στο φόρουμ την.60 και την κατέβασα, αλλά φοβουμε να μπλέκω με στικάκια.
Μέχρι τοτενες θα ακούω Tidal![]()
Ο αντιπρόσωπος της αμφιλεγόμενης,στο forum,κατασκευάστριας εταιρίας dacs θα ζητήσει T8 για τον "γάμο".
Πες μου που θες να γράψω, εδώ η στο νήμα σου; (Θύμισε μου και πιο είναιΠολύ μεγάλη διαφορά το Α6 του Λευτέρη (που έχει after market τροφοδοτικό) με το δικό μου που έχει το εργοστασιακό.
Ήρθε από εδώ το παλικάρι και κάναμε κάποιες δοκιμές και συγκρίσεις σε καλώδια Ethernet και ρεύματος.
Του ζήτησα να φέρει το Α6 του και μου έκανε τη χάρη.
Το μηχανάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά !!
Τόσο που ήθελα να ρίξω κλωτσιές μετά στο δικό μου....
Κρίμα που ξέχασα να βγάλω καμιά φωτογραφία με το ένα δίπλα στο άλλο..
Καλύτερα όμως γιατί το δικό του είναι μαύρο με τα χρυσαφικά πλαίσια αριστερά.....
Πες και για τα καλώδια.Πολύ μεγάλη διαφορά το Α6 του Λευτέρη (που έχει after market τροφοδοτικό) με το δικό μου που έχει το εργοστασιακό.
Ήρθε από εδώ το παλικάρι και κάναμε κάποιες δοκιμές και συγκρίσεις σε καλώδια Ethernet και ρεύματος.
Του ζήτησα να φέρει το Α6 του και μου έκανε την χάρη.
Το μηχανάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά !!
Τόσο που ήθελα να ρίξω κλωτσιές μετά στο δικό μου....
Κρίμα που ξέχασα να βγάλω καμιά φωτογραφία με το ένα δίπλα στο άλλο..
Καλύτερα όμως γιατί το δικό του είναι μαύρο με τα χρυσαφί πλαίσια αριστερά.....
Μου αρέσει που δεν ρωτάς εμένα και τον πας στην πλαγια οδό..Πες και για τα καλώδια.
Ρωτώ τον Βλαδίμηρο επειδή τα καλώδια όπως και το a6 δοκιμάστηκαν στο σύστημά του.Μου αρέσει που δεν ρωτάς εμένα και τον πας στην πλαγια οδό..
Παρεξηγησιαρη..
Βλαδίμηρε, μην πεις τίποτα για τα καλώδια, δεν θα πω ούτε εγώ..
(Σιγά μην δεν πω, όταν θα έρθει η ώρα όμως)...![]()
Ότι άκουσε ο Βλαδίμηρος στο σύστημα του, το ίδιο άκουσα και εγώ στις δοκιμές που έγιναν στα καλώδια..Ρωτώ τον Βλαδίμηρο επειδή τα καλώδια όπως και το a6 δοκιμάστηκαν στο σύστημά του.
Δια της πλαγιας οδού θα ρωτούσα εσένα όμως η πάγια θέση μου είναι πως ο καθένας είναι βασιλιάς στο σύστημά του άρα ακολουθώ την ευθεία οδό.
Δικό μου νήμα είναι και αυτό.. αν ψάχνεις να βρεις κάτι στις "παρουσιάσεις.. κλπ" , δεν θα βρεις γιατί δεν υπάρχει...Πες μου που θες να γράψω, εδώ η στο νήμα σου; (Θύμισε μου και πιο είναι)
Ότι άκουσε ο Βλαδίμηρος στο σύστημα του, το ίδιο άκουσα και εγώ στις δοκιμές που έγιναν στα καλώδια..
Εγώ πάντως δεν είμαι, εσύ και ο Λέανδρος φτιάξατε το σύστημα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα...Τώρα ποιος είναι Βασιλιάς είναι άλλο θέμα..
Δεν γράφω τίποτα άλλο, τι να γράψω άλλωστε στο νήμα για το DMP-A6 ;;;Τέλος πάντων, ας γράψει ο Βλαδίμηρος και θα το συζητήσουμε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.