Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

O mdvq όλες αυτές τις ημέρες...

mr-bean-esperando-mr-bean-waiting.gif

Τι το ήθελα και το άνοιξα ?😵‍💫
Καταρχήν έχω την version.62 και όχι την .60.
Το Spotify στο ενσωματωμένο app ,τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.
Σε πολλά τραγούδια ούτε καν σκρολαρει τον τίτλο και σιγά μην γράφει lossless.
Στο connect έκανε μια και εμφάνισε το rgταδε πάλι και μετά από λίγο το εξαφάνισε.
Τουλαχιστον εκεί γράφει lossless.
Στο δεν Tidal, είναι αδύνατον να εμφανίσει τις playlist μου.
Στο connect τις βλέπω μέσω του κινητού.

Δεν μας χeζεις ρε Μπιθικ@τση 🥴

Πολύ μεγάλη διαφορά το Α6 του Λευτέρη (που έχει after market τροφοδοτικό) με το δικό μου που έχει το εργοστασιακό.

Ήρθε από εδώ το παλικάρι και κάναμε κάποιες δοκιμές και συγκρίσεις σε καλώδια Ethernet και ρεύματος.

Του ζήτησα να φέρει το Α6 του και μου έκανε την χάρη.

Το μηχανάκι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά !!
Τόσο που ήθελα να ρίξω κλωτσιές μετά στο δικό μου....

Κρίμα που ξέχασα να βγάλω καμιά φωτογραφία με το ένα δίπλα στο άλλο..
Καλύτερα όμως γιατί το δικό του είναι μαύρο με τα χρυσαφί πλαίσια αριστερά.....

Πολύ μεγάλη διαφορά το Α6 του Λευτέρη (που έχει after market τροφοδοτικό) με το δικό μου που έχει το εργοστασιακό.

Ήρθε από εδώ το παλικάρι και κάναμε κάποιες δοκιμές και συγκρίσεις σε καλώδια Ethernet και ρεύματος.

Του ζήτησα να φέρει το Α6 του και μου έκανε τη χάρη.

Καλύτερα όμως γιατί το δικό του είναι μαύρο με τα χρυσαφικά πλαίσια αριστερά.....
Πες μου που θες να γράψω, εδώ η στο νήμα σου; (Θύμισε μου και πιο είναι😁)

Του ζήτησα να φέρει το Α6 του και μου έκανε την χάρη.

Καλύτερα όμως γιατί το δικό του είναι μαύρο με τα χρυσαφί πλαίσια αριστερά.....
Πες και για τα καλώδια.

Πες και για τα καλώδια.
Μου αρέσει που δεν ρωτάς εμένα και τον πας στην πλαγια οδό..🤣
Παρεξηγησιαρη..😁
Βλαδίμηρε, μην πεις τίποτα για τα καλώδια, δεν θα πω ούτε εγώ..🤣
(Σιγά μην δεν πω, όταν θα έρθει η ώρα όμως)...😁

• Haha
Reactions: vlad66
Μου αρέσει που δεν ρωτάς εμένα και τον πας στην πλαγια οδό..🤣
Παρεξηγησιαρη..😁
Βλαδίμηρε, μην πεις τίποτα για τα καλώδια, δεν θα πω ούτε εγώ..🤣
(Σιγά μην δεν πω, όταν θα έρθει η ώρα όμως)...😁
Ρωτώ τον Βλαδίμηρο επειδή τα καλώδια όπως και το a6 δοκιμάστηκαν στο σύστημά του.
Δια της πλαγιας οδού θα ρωτούσα εσένα όμως η πάγια θέση μου είναι πως ο καθένας είναι βασιλιάς στο σύστημά του άρα ακολουθώ την ευθεία οδό.

Ρωτώ τον Βλαδίμηρο επειδή τα καλώδια όπως και το a6 δοκιμάστηκαν στο σύστημά του.
Δια της πλαγιας οδού θα ρωτούσα εσένα όμως η πάγια θέση μου είναι πως ο καθένας είναι βασιλιάς στο σύστημά του άρα ακολουθώ την ευθεία οδό.
Ότι άκουσε ο Βλαδίμηρος στο σύστημα του, το ίδιο άκουσα και εγώ στις δοκιμές που έγιναν στα καλώδια..
Τώρα ποιος είναι Βασιλιάς είναι άλλο θέμα..
Τέλος πάντων, ας γράψει ο Βλαδίμηρος και θα το συζητήσουμε...

Σήμερα στον Βλαδιμηρο πήγα το δικό μου Eversolo για να δούμε τι διαφορές έχουν μεταξύ τους..
Του Βλαδίμηρου είναι το Α6 gen2 εντελώς μαμά..
Το δικό μου είναι το Α6 gen1 με αλλαγμένο γραμμικό τροφοδοτικό από την PD Creative και κάποιες αλλαγές από εμένα στον εσωτερικό κόσμο του Α6..

Στην αρχή ακούσαμε το σύστημα του όπως το ακούει καθημερινά ο Βλαδίμηρος..

Στην συνέχεια βάλαμε να ζεσταθεί το δικό μου, με δικά μου καλώδια ρεύματος και Ethernet..

Τα καλώδια ρεύματος που είχα μαζί μου ήταν ένα Eichmann (το απλό χωρίς φίλτρο), τερματισμενο με ακροδέκτες Viborg, 503G σουκο, 503R iec, ένας συνδυασμός που δουλεύει εξαιρετικά , (και ας μην συμφωνεί ο Παναγιώτης που μου είχε βάλει χέρι για αυτή την επιλογή ακροδεκτών), δεν ξέρει, δεν έχει ασχοληθεί, δεν πειράζει...
Το δεύτερο καλώδιο ρεύματος ήταν το Elecaudio 361B, ένα καλώδιο των 21 ευρώ το μέτρο τερματισμενο με τους ίδιους ακροδέκτες που ανέφερα παραπάνω..
Το Eichmann τοποθετήθηκε στο δικό μου Α6, καλώδιο Ethernet στην αρχή έβαλα το Neotech 3008... Στην συνέχεια έβαλα το Neotech 1008...

Για αυτή την κόντρα ας μιλήσει ο Βλαδίμηρος πρώτα..

Στην συνέχεια επειδή ο Βλαδίμηρος μου έλεγε ότι ο τελικός του δεν "ακούει" από καλώδια ρεύματος, (σύμφωνα με αυτά που έχει δοκιμάσει), του λέω κάτσε να βάλουμε και το Elecaudio πάνω στον τελικό να δούμε τι θα γίνει...😁
Το αποτέλεσμα ας το πει πρώτα ο Βλαδίμηρος...

Αφού λοιπόν ακούσαμε κομμάτια που γνωρίζει καλά ο Bλαδιμηρος στο σύστημα του, δεν θα ξεχάσω την χαρά (και αυτό που μου έκανε εντύπωση), το ποσό γουστάρε το άκουσμα η Σία, η γυναίκα του Bλαδιμηρου, την είδα να κλείνει τα μάτια της και να απολαμβάνει παρά πολύ αυτό που άκουγε όσων ώρα ακούγαμε προσεκτικά...
Η Σία είναι σοβαρή Hiendαρου, μπράβο της!!!
Ο Βλαδίμηρος μου ανέφερε ότι το σύστημα του δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ έτσι, το άκουσμα ήταν πραγματικά πολύ καλό για τα δεδομένα της δοκιμής...

Στη συνέχεια μου λέει να βάλουμε το δικό του Eversolo με τα δικά μου καλώδια..
Ας πει πρώτα ο Βλαδίμηρος τι άκουσε...

Τελευταία δοκιμή και αφού είχα ξεστησει το Eversolo μου και τα καλώδια μου, ασχολήθηκαμε με τα καλώδια ρεύματος που είχε ο Βλαδίμηρος...
Καταλήξαμε με το YYaudio στον τελικό του, πολύ καλύτερο παντού από το Belden που είχε πάνω στον τελικό, (και τσάμπα αν αναλογιστεί το κόστος του καλωδίου), και στο Eversolo ένα άλλο καλώδιο που του είχε δώσει ένα μέλος εδώ στο forum, (συγνώμη που ξέχασα το όνομα του)...

Με αυτά τα δύο καλώδια στις συγκεκριμένες θέσεις το σύστημα του Βλαδίμηρου έπαιξε μια χαρά, σε σχέση με τα προηγούμενα καλώδια ρεύματος που είχε...

Τα υπόλοιπα στην συνέχεια, σε ποιο νήμα να γράψω δεν ξέρω...

• Like
Reactions: vlad66
Πες μου που θες να γράψω, εδώ η στο νήμα σου; (Θύμισε μου και πιο είναι😁)
Δικό μου νήμα είναι και αυτό.. αν ψάχνεις να βρεις κάτι στις "παρουσιάσεις.. κλπ" , δεν θα βρεις γιατί δεν υπάρχει... :LOL:

Ότι άκουσε ο Βλαδίμηρος στο σύστημα του, το ίδιο άκουσα και εγώ στις δοκιμές που έγιναν στα καλώδια..
(y)

Τώρα ποιος είναι Βασιλιάς είναι άλλο θέμα..
Εγώ πάντως δεν είμαι, εσύ και ο Λέανδρος φτιάξατε το σύστημα να παίξει όσο καλύτερα γίνεται με τα υπάρχοντα δεδομένα... :LOL:

Τέλος πάντων, ας γράψει ο Βλαδίμηρος και θα το συζητήσουμε...
Δεν γράφω τίποτα άλλο, τι να γράψω άλλωστε στο νήμα για το DMP-A6 ;;;

Το δικό σου με το φουλ γραμμικό τροφοδοτικό είναι μίλια μπροστά από το δικό μου που έχει το εργοστασιακό..

Για τα καλώδια γράψε στο ανάλογο νήμα.