lakiss51 Supreme Member 8 December 2006 5,091 Tuesday at 22:51 #1,062 mdvq said: Εμένα τίποτα ακόμα. Με τιμωρούν που ημΑνα τσίπης και δεν πήρα το ακριβό μοντέλο Click to expand... Το απλο εχω
mdvq said: Εμένα τίποτα ακόμα. Με τιμωρούν που ημΑνα τσίπης και δεν πήρα το ακριβό μοντέλο Click to expand... Το απλο εχω
mdvq Μέλος Σωματείου 20 June 2006 10,910 Πειραιας Tuesday at 23:16 #1,063 lakiss51 said: Το απλο εχω Click to expand... Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατο Την βρήκα στο φόρουμ την.60 και την κατέβασα, αλλά φοβουμε να μπλέκω με στικάκια. Μέχρι τοτενες θα ακούω Tidal
lakiss51 said: Το απλο εχω Click to expand... Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατο Την βρήκα στο φόρουμ την.60 και την κατέβασα, αλλά φοβουμε να μπλέκω με στικάκια. Μέχρι τοτενες θα ακούω Tidal
Λάκης AVClub Fanatic 26 September 2007 14,831 Είμαι παντού Yesterday at 14:42 #1,064 mdvq said: Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατο Την βρήκα στο φόρουμ την.60 και την κατέβασα, αλλά φοβουμε να μπλέκω με στικάκια. Μέχρι τοτενες θα ακούω Tidal Click to expand... Μηπως φταιει το καλωδιο δικτυου; Reactions: mdvq
mdvq said: Μάλλον το δικό μου είναι το απλούστατο Την βρήκα στο φόρουμ την.60 και την κατέβασα, αλλά φοβουμε να μπλέκω με στικάκια. Μέχρι τοτενες θα ακούω Tidal Click to expand... Μηπως φταιει το καλωδιο δικτυου;