Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

Πανεύκολη ξεπανεύκολη δεν έχει καμία σημασία. Σημασία έχει να ξέρεις ποια τροφοδοτικά κάνουν ποια δουλειά. Γιατί μέχρι στιγμής δεν ήξερες τι έχει το Α8 και τι το Τ8 και απ' ό,τι φαίνεται εξακολουθεί να μην το βλέπεις.
Αγαπητέ μου, που ξέρεις τι γνώσεις έχω και μιλάς για μένα;
Που ξέρεις με τι ακούω αλλά κυρίως ΠΩΣ ακούω;
Τα πράγματα είναι απλά..
Αν έχεις το Α8 το παίρνεις ανά χείρας, έρχεσαι σπίτι, κερνάω καφέ ή ποτό, το βάζουμε δίπλα στο A6ME, το ακούμε και σου λύνονται αυτομάτως όλες οι απορίες..
Επίσης τραβάμε κι ένα βίντεο με τα δύο τους και το ανεβάζουμε εδώ να δουν και οι υπόλοιποι οι διαφορές τους..

Δεν σου μιλάω με υφάκι αλλά για υφάκι και συγκεκριμένα το δικό σου. Το οποίο σε εμένα δεν φτουράει.

Το ποιους όρους θα χρησιμοποιώ, ξαναλέω ΕΓΩ θα το αποφασίσω, όχι εσύ. Αυτά να τα προτείνεις στους οικείους σου ή στους υποτακτικούς σου, σε εμένα δεν μπορείς να τα προτείνεις, πολλώ δε μάλλον να τα απαιτήσεις.

Δεν είμαι καθόλου εκτός εαυτού. Είμαι σε ωκεάνεια ηρεμία. Ποιον στρίμωξες; Εμένα; Που και πότε;
Η αντίδραση σου τα δείχνει όλα, μην το γυρνάς εκεί που θες εσύ, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου, ξυπνά και κατάλαβε τι εννοώ...
Το ΕΓΩ σου να το προσέχεις όταν μιλάς σε κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, σου ξανά λέω, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου, και τους όρους σε μια κουβέντα τους βάζουν και οι δύο, όχι Μόνος σου...

Απαίτησα κάτι; Αυτό πως προέκυψε, την γνώμη μου εκφέρω για τα Eversolo, εσύ γιατί στραβωσες μαζί μου;

Τι κάθεστε και λες ότι δεν σε ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στα μηχανάκια μου, δεν θυμάμαι να σε ρώτησα η έπρεπε να πάρω την άδεια σου για στο τίμια γράψω για τα μηχανήματα μου...
Στο ξαναλέω εντελώς φιλικά, άραξε με εμένα, δεν είμαι εδώ για να τσακώνομαι με τον κάθε τύπο που έχει το Εγώ του πάνω απ' όλους... Χαλάρωσε, εγώ το κόβω εδώ μαζί σου, σοβαρεψου..

Αγαπητέ μου, που ξέρεις τι γνώσεις έχω και μιλάς για μένα;
Που ξέρεις με τι ακούω αλλά κυρίως ΠΩΣ ακούω;
Τα πράγματα είναι απλά..
Αν έχεις το Α8 το παίρνεις ανά χείρας, έρχεσαι σπίτι, κερνάω καφέ ή ποτό, το βάζουμε δίπλα στο A6ME, το ακούμε και σου λύνονται αυτομάτως όλες οι απορίες..
Επίσης τραβάμε κι ένα βίντεο με τα δύο τους και το ανεβάζουμε εδώ να δουν και οι υπόλοιποι οι διαφορές τους..

Ξέρω και τι γνώσεις έχεις, ξέρω και τι έγραψες. Ναι, δεν ξέρω τι ακούς, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία.

Σημασία έχει να ξέρεις για ποιο λόγο είναι καλύτερο transport το Τ8 από το Α8 αλλά και τα δύο από το Α6, master edition ή απλό. Ξαναλέω από το εργοστάσιο.

Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας ανοίγοντας ένα μηχάνημα, είναι άλλο πράγμα από το αν είναι ή όχι κάποιο καλύτερο transport και για την ακρίβεια, ποιο είναι καλύτερη πλατφόρμα, ακόμα και για βελτιώσεις.
Μην τα μπερδεύουμε.

Η αντίδραση σου τα δείχνει όλα, μην το γυρνάς εκεί που θες εσύ, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου, ξυπνά και κατάλαβε τι εννοώ...
Το ΕΓΩ σου να το προσέχεις όταν μιλάς σε κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, σου ξανά λέω, δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα μαζί σου, και τους όρους σε μια κουβέντα τους βάζουν και οι δύο, όχι Μόνος σου...

Απαίτησα κάτι; Αυτό πως προέκυψε, την γνώμη μου εκφέρω για τα Eversolo, εσύ γιατί στραβωσες μαζί μου;

Τι κάθεστε και λες ότι δεν σε ενδιαφέρει τι κάνω εγώ στα μηχανάκια μου, δεν θυμάμαι να σε ρώτησα η έπρεπε να πάρω την άδεια σου για στο τίμια γράψω για τα μηχανήματα μου...
Στο ξαναλέω εντελώς φιλικά, άραξε με εμένα, δεν είμαι εδώ για να τσακώνομαι με τον κάθε τύπο που έχει το Εγώ του πάνω απ' όλους... Χαλάρωσε, εγώ το κόβω εδώ μαζί σου, σοβαρεψου..

Τι λες καημένε; Θα μας νουθετήσεις κι από πάνω ενώ την ίδια στιγμή γράφεις όλα αυτά;

Κόψε όσο θες, είσαι γνωστός καληνυχτάκιας, πάλι θα ξαναγράψεις.

Τι λες καημένε; Θα μας νουθετήσεις κι από πάνω ενώ την ίδια στιγμή γράφεις όλα αυτά;

Κόψε όσο θες, είσαι γνωστός καληνυχτάκιας, πάλι θα ξαναγράψεις.
Τι εννοείς ρε φίλε; Για πες τώρα ποιο είναι το θέμα σου μαζί μου; Λες και τον άλλον καημένο...
Για λέγε, επειδή σου είπα ότι δεν γουστάρω τσακωμό εδώ στο φόρουμ αμέσως πήρες θάρρος να με προσβάλεις;
Για παίξε παιχνίδι..

• Haha
Reactions: Pleo
Τι εννοείς ρε φίλε; Για πες τώρα ποιο είναι το θέμα σου μαζί μου; Λες και τον άλλον καημένο...
Για λέγε, επειδή σου είπα ότι δεν γουστάρω τσακωμό εδώ στο φόρουμ αμέσως πήρες θάρρος να με προσβάλεις;
Για παίξε παιχνίδι..

Ξανάγραψες; Είδες που το μάντεψα;

Δεν περνάνε σε μένα αυτά. Ό,τι και να κάνεις. Ποιον άλλον και ποιον παράλλον πάλι γράφεις; Μας τσαμπουνάς εδώ και ώρα πόσο ωραίο είναι το φτιαγμένο σου Α6. Πολύ ωραία, με γειά σου με χαρά σου. Το Τ8 από φωτογραφία το έχεις δει μόνο, ενώ θεωρείς κι όλας ότι το φτιαγμένο σου Α6 του ρίχνει κι όλας.
Κανένα πρόβλημα... :ROFLMAO:

Ξέρω και τι γνώσεις έχεις, ξέρω και τι έγραψες. Ναι, δεν ξέρω τι ακούς, αλλά αυτό δεν έχει και πολύ σημασία.

Σημασία έχει να ξέρεις για ποιο λόγο είναι καλύτερο transport το Τ8 από το Α8 αλλά και τα δύο από το Α6, master edition ή απλό. Ξαναλέω από το εργοστάσιο.

Το τι μπορεί να κάνει ο καθένας ανοίγοντας ένα μηχάνημα, είναι άλλο πράγμα από το αν είναι ή όχι κάποιο καλύτερο transport και για την ακρίβεια, ποιο είναι καλύτερη πλατφόρμα, ακόμα και για βελτιώσεις.
Μην τα μπερδεύουμε.
Όταν μιλάμε για Α6 και Α8 και ξαφνικά τσουπ πετάτε το Τ8 που ποτέ δεν αναφερθηκα χρήζει περαιτέρω ανάλυσης..
1)Ας μείνουμε λοιπόν ότι ξέρετε τι γνώσεις έχω..
Μπορείτε σας παρακαλώ τότε να τις αναφέρεται κι εδώ για να μη μπαίνω εγώ στο κόπο να τις εξηγώ στους διαδικτυακούς μας φίλους?
2) πείτε μου σας παρακαλώ, για ποια άλλη εταιρεία εκτός της eversolo έχουν βγει aftermarket τροφοδοτικά??
Αν θέλετε για να μη χάνεται το χρόνο σας αφήστε με να σας απαντήσω..
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Η απάντηση είναι απλή:
Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει φτιάξει τόσο αξιόλογα μηχανήματα με τόσο άθλια τροφοδοτικά!
Το ότι υπάρχουν λοιπόν έτοιμα tailor-made τροφοδοτικά aftermarket για τα συγκεκριμένα δεν τα κατατάσσει στα DIY αλλά ως βελτιώσεις.
3) απαντήστε μου λοιπόν για τη συγκεκριμένη σύγκριση του A6 master edition beatechnik vs A8, καθότι για το Τ8 ποτέ δεν το ανέφερα.
4)δε μου απαντήσατε στη πρόσκληση για καφέ ή ποτό με τη συγκριτική ακρόαση -αξιολογηση αν θέλετε να έρθετε.
Ευχαριστώ πολύ Λέανδρος

Όταν μιλάμε για Α6 και Α8 και ξαφνικά τσουπ πετάτε το Τ8 που ποτέ δεν αναφερθηκα χρήζει περαιτέρω ανάλυσης..
1)Ας μείνουμε λοιπόν ότι ξέρετε τι γνώσεις έχω..
Μπορείτε σας παρακαλώ τότε να τις αναφέρεται κι εδώ για να μη μπαίνω εγώ στο κόπο να τις εξηγώ στους διαδικτυακούς μας φίλους?
2) πείτε μου σας παρακαλώ, για ποια άλλη εταιρεία εκτός της eversolo έχουν βγει aftermarket τροφοδοτικά??
Αν θέλετε για να μη χάνεται το χρόνο σας αφήστε με να σας απαντήσω..
ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!
Η απάντηση είναι απλή:
Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει φτιάξει τόσο αξιόλογα μηχανήματα με τόσο άθλια τροφοδοτικά!
Το ότι υπάρχουν λοιπόν έτοιμα tailor-made τροφοδοτικά aftermarket για τα συγκεκριμένα δεν τα κατατάσσει στα DIY αλλά ως βελτιώσεις.
3) απαντήστε μου λοιπόν για τη συγκεκριμένη σύγκριση του A6 master edition beatechnik vs A8, καθότι για το Τ8 ποτέ δεν το ανέφερα.
4)δε μου απαντήσατε στη πρόσκληση για καφέ ή ποτό με τη συγκριτική ακρόαση -αξιολογηση αν θέλετε να έρθετε.
Ευχαριστώ πολύ Λέανδρος

Βασικά έχω απαντήσει για ποιον λόγο έχουν πέσει όλοι επάνω στο Α6 (αλλά όχι στα υπόλοιπα) για να αλλάζουν τροφοδοτικά. Είναι λίγες σελίδες πίσω, είμαι σίγουρος ότι θα την βρεις την απάντηση, και μάλιστα θα δεις ότι έκαναν και like κάποιοι που ίσως δεν θα περίμενες. μεταξύ αυτών κι εσύ.
Ο λόγος είναι πολύ απλός, τον ξαναγράφω αν και δεν θα έπρεπε (γιατί σε συμπαθώ) γιατί το Α6 ακόμα και από την πρώτη του γενιά, άνοιξε το καλό streaming σε όλους, το έκανε προσιτό και ταυτόχρονα ήταν και είναι και ελβετικός σουγιάς.
Όταν κάτι είναι τόσο δημοφιλές, είναι λογικό να πέφτουν όλοι επάνω και να ξεκινάνε ο καθένας τις βελτιώσεις του. Ούτε το πρώτο προϊόν είναι που συμβαίνει αυτό, ούτε το τελευταίο. Συμβαίνει γενικώς σε όσα προϊόντα εμφανίζονται κάποια στιγμή και τα κάνουν όλα αυτά. Είναι θέμα timing.

Εγώ να κάτσω να γράψω τι γνώσεις έχεις, για να ενημερώσω τους υπόλοιπους δεν θα το κάνω. Δεν το έγραψα πάντως υποτιμητικά για τις γνώσεις σου, αντιθέτως. Εμπειρία περισσότερο θα έλεγα, αλλά ας το βάλουμε στο γενικό πλαίσιο των γνώσεων κι αυτό.

Βασικά έχω απαντήσει για ποιον λόγο έχουν πέσει όλοι επάνω στο Α6 (αλλά όχι στα υπόλοιπα) για να αλλάξουν τροφοδοτικά. Είναι λίγες σελίδες πίσω, είμαι σίγουρος ότι θα βρεις την απάντηση, και μάλιστα ότι ίσως και σαν κάποιοι που δεν θα περίμενες. μεταξύ αυτών κι εσύ.
Ο λόγος είναι πολύ απλός, τον ξαναγράφω αν και δεν έπρεπε (γιατί σε συμπαθώ) γιατί το Α6 ακόμα και από την πρώτη της γενιά, άνοιξε το καλό streaming σε όλους, το έκανε προσιτό και ταυτόχρονα ήταν και ελβετικός σουγιάς.
Όταν κάτι είναι τόσο δημοφιλείς, είναι λογικό να πέφτουν όλοι επάνω και να ξεκινάνε ο καθένας τις βελτιώσεις του. Ούτε το πρώτο προϊόν είναι που συμβαίνει αυτό, ούτε το τελευταίο. Συμβαίνει γενικώς σε όσα προϊόντα παρουσιάζονται κάποια στιγμή και τα κάνουν όλα αυτά. Είναι θέμα χρονισμού.

Εγώ να κάτσω να γράψω τι γνώσεις έχεις, για να ενημερώσω τους υπόλοιπους δεν θα κάνω. Δεν το έγραψα πάντως υποτιμητικά για τις γνώσεις σου, αντιθέτως. Εμπειρία περισσότερο θα έλεγα, αλλά ως το βάλουμε στο γενικό πλαίσιο των γνώσεων κι αυτό.
Να τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά,
1)αν ήταν μόνο για το λόγο ότι ήταν ελβετικός σουγιάς τότε η eversolo στη gen2 έκδοση δε θα διορθώσει το τροφοδοτικό έστω κατά το ήμισυ αντιγράφοντας στην ουσία κατά το ήμισυ τις τουλάχιστον 4 εταιρείες που φτιάχνουν τροφοδοτικά αντικατάστασης για τα eversolo.
2)κι όμως γράψατε για τις γνώσεις μου θεωρώ υποτιμητικά, όπως άλλωστε κάνατε και για τον Λευτέρη τον Κατεμάκη τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, όχι μόνο εγώ αλλά και τουλάχιστον 30 άτομα στο χώρο που έχει βοηθήσει μιας και έχει φοβερές γνώσεις και εμπειρίες στο χώρο..
Αυτό νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσετε και να σέβεστε περισσότερο τη συνομιλητή σας.
4) τα βίντεο που ανέβασα τα παρακολουθήσατε; Σε περίπτωση που δε το γνωρίζετε ο δημιουργός τους είναι ο κατασκευαστής των qualio speakers, λέτε κι αυτός να μην έχει γνώσεις??
Σημειωτέον δε ότι το master edition gen1 beatechnik το χρησιμοποιούσε απ' τη συγκεκριμένη δοκιμή το αγόρασε και μετά το είχε ως streamer αναφοράς(δε ξέρω αν το κάνει ακόμα)για τα συγκριτικά τεστ που ανεβάζει..

5) εξακολουθείτε να μην μου απαντάτε για την πρόσκληση σε ακρόαση.
Αν όντως παίξει το Α8 καλύτερα από το βελτιωμένο A6 master edition να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι ο πρώτος που θα ανεβάσω το αντίστοιχο βίντεο και θα το παραδεχτώ.

Περιμένω την απάντησή σας

Last edited:
Κρατήστε τους τόνους χαμηλά γιατί δεν βλέπω θετικές εξελίξεις.

Πάντως σε γενικές γραμμές το υπερεγώ και ο ξερολισμός φτάνουν και περισσεύουν εδώ μέσα.

Γεμίσαμε χρυσαυτιάδες και γκουρού που τα ξέρουν όλα και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους.

• Like
Reactions: leandros1967

Δεν περνάνε σε μένα αυτά. Ό,τι και να κάνεις. Ποιον άλλον και ποιον παράλλον πάλι γράφεις; Μας τσαμπουνάς εδώ και ώρα πόσο ωραίο είναι το φτιαγμένο σου Α6. Πολύ ωραία, με γειά σου με χαρά σου. Το Τ8 από φωτογραφία το έχεις δει μόνο, ενώ θεωρείς κι όλας ότι το φτιαγμένο σου Α6 του ρίχνει κι όλας.
Είναι απλά τα πράγματα..
Πάρε αγκαλιά το Τ8 και έλα να τα δοκιμάσουμε..
Η δοκιμή θα είναι τυφλή, δεν θα ξέρει κανένας ποιο παίζει την ώρα που θα ακούς τα Streamer...
Αν είσαι μέσα πες μου..

Τώρα αν έχω δει μόνο από φωτογραφίες τοΤ8 και αν έχουμε κάνει δοκιμές για αυτό με το δικό μου Α6, άσε να το ξέρω εγώ και όσοι ήταν παρών στις δοκιμές που έγιναν...
Γιατί εγώ και οι δικοί μου έχουμε κάνει αυτές τις δοκιμές πριν καν έρθουν τα Eversolo T8 στην Ελλάδα...

Θα βάλουμε και ένα 500ρικο στοίχημα στο τραπέζι έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.😁

Θέλω να τραβάω βίντεο το ύφος σου όταν θα έχεις χάσει το 500ρικο για να το βλέπω και να σε θυμάμαι...

Η δοκιμή θα είναι η εξής:
Τ8 μόνο του σαν Transport..
A6 το δικό μου με τα extra reclock +! τροφοδοτικά σαν Τransport πάλι...
Το dac θα είναι κοινό φυσικά, φέρε εσύ ότι θες, αρκεί να είναι σε καλή κατηγορία..

Το πολύ πολύ να χάσω ένα 500ρικο και να το πίνεις στην υγειά μου, εγώ είμαι σίγουρος, εσύ είσαι για το T8;😁
Ακόμα και με τον Server μου σαν Transport το T8 δεν έχει ελπίδες...

Έχουμε φάει τα νιάτα μας, έχουμε κάνει πράγματα στα ψηφιακά πολύ πριν βγουν καν στην αγορά, προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς...

Για ηρέμησε λίγο και πρόσεχε τον τόνο όσων γράφεις.

"προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς..."

Είναι κάποιου είδους απειλή;

Έχεις κάποια πιστοποίηση μεγάλου ειδικού που δεν γνωρίζουμε; Ίσως αυτιά διαφορετικά από των υπολοίπων; Ή μήπως το καλύτερο σύστημα στην Ελλάδα;

Κομπάζεις ασύστολα εδώ και μήνες και γράφεις σαν να είσαι η αρχή και το τέλος του χόμπι.

Είναι απλά τα πράγματα..
Πάρε αγκαλιά το Τ8 και έλα να τα δοκιμάσουμε..
Η δοκιμή θα είναι τυφλή, δεν θα ξέρει κανένας ποιο παίζει την ώρα που θα ακούς τα Streamer...
Αν είσαι μέσα πες μου..

Τώρα αν έχω δει μόνο από φωτογραφίες τοΤ8 και αν έχουμε κάνει δοκιμές για αυτό με το δικό μου Α6, άσε να το ξέρω εγώ και όσοι ήταν παρών στις δοκιμές που έγιναν...
Γιατί εγώ και οι δικοί μου έχουμε κάνει αυτές τις δοκιμές πριν καν έρθουν τα Eversolo T8 στην Ελλάδα...

Θα βάλουμε και ένα 500ρικο στοίχημα στο τραπέζι έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.😁

Θέλω να τραβάω βίντεο το ύφος σου όταν θα έχεις χάσει το 500ρικο για να το βλέπω και να σε θυμάμαι...

Η δοκιμή θα είναι η εξής:
Τ8 μόνο του σαν Transport..
A6 το δικό μου με τα extra reclock +! τροφοδοτικά σαν Τransport πάλι...
Το dac θα είναι κοινό φυσικά, φέρε εσύ ότι θες, αρκεί να είναι σε καλή κατηγορία..

Το πολύ πολύ να χάσω ένα 500ρικο και να το πίνεις στην υγειά μου, εγώ είμαι σίγουρος, εσύ είσαι για το T8;
Ακόμα και με τον Server μου σαν Transport το T8 δεν έχει ελπίδες...

Έχουμε φάει τα νιάτα μας, έχουμε κάνει πράγματα στα ψηφιακά πολύ πριν βγουν καν στην αγορά, προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς...
Για ηρέμησε λίγο και πρόσεχε τον τόνο όσων γράφεις.

"προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς..."

Είναι κάποιου είδους απειλή;

Έχεις κάποια πιστοποίηση μεγάλου ειδικού που δεν γνωρίζουμε; Ίσως αυτιά διαφορετικά από των υπολοίπων; Ή μήπως το καλύτερο σύστημα στην Ελλάδα;

Κομπάζεις ασύστολα εδώ και μήνες και γράφεις σαν να είσαι η αρχή και το τέλος του χόμπι.
Δεν απειλω κανέναν επί προσωπικού, αν εσύ το καταλαβαίνεις έτσι, τι να σου πω..
Ξεκαθάρισα την θέση μου πιο πάνω μιλώντας με τον Λεωνίδα ότι δεν έχω κανενα προσωπικό πρόβλημα μαζί του, το διάβασες ή όχι;

Αν σας ενοχλώ εδώ και μήνες έπρεπε να με ενημερώσετε να μην γράφω, απλά τα πράγματα...
Ενημερώστε με παρακαλώ για να ξέρω τι πρέπει να κάνω...

Δέχομαι συνεχές επιθέσεις και πάντα εγώ είμαι το πρόβλημα χωρίς να έχω ξεκινήσει ποτέ πρώτος κάποιον καυγά...

Περιμένω το τελικό σχόλιο σας... Φιλικά πάντα..

Να τα πάρουμε λοιπόν με τη σειρά,
1)αν ήταν μόνο για το λόγο ότι ήταν ελβετικός σουγιάς τότε η eversolo στη gen2 έκδοση δε θα διορθώσει το τροφοδοτικό έστω κατά το ήμισυ αντιγράφοντας στην ουσία κατά το ήμισυ τις τουλάχιστον 4 εταιρείες που φτιάχνουν τροφοδοτικά αντικατάστασης για τα eversolo.
2)κι όμως γράψατε για τις γνώσεις μου θεωρώ υποτιμητικά, όπως άλλωστε κάνατε και για τον Λευτέρη τον Κατεμάκη τον οποίο γνωρίζω προσωπικά, όχι μόνο εγώ αλλά και τουλάχιστον 30 άτομα στο χώρο που έχει βοηθήσει μιας και έχει φοβερές γνώσεις και εμπειρίες στο χώρο..
Αυτό νομίζω ότι πρέπει να βελτιώσετε και να σέβεστε περισσότερο τη συνομιλητή σας.
4) τα βίντεο που ανέβασα τα παρακολουθήσατε; Σε περίπτωση που δε το γνωρίζετε ο δημιουργός τους είναι ο κατασκευαστής των qualio speakers, λέτε κι αυτός να μην έχει γνώσεις??

5) εξακολουθείτε να μην μου απαντάτε για την πρόσκληση σε ακρόαση.
Αν όντως παίξει το Α8 καλύτερα από το βελτιωμένο A6 master edition να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι ο πρώτος που θα ανεβάσω το αντίστοιχο βίντεο και θα το παραδεχτώ.

Περιμένω την απάντησή σας

Να το ξαναγράψω. Δεν είπα πουθενά πως παίζει το όποιο βελτιωμένο μηχάνημα σε σχέση με όποιο στοκ. Εγώ είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και λέω ότι το Τ8 είναι καλύτερο transport από το Α8 και Α6 ανεξαρτήτως έκδοσης, εφόσον μιλάμε για τα μηχανήματα όπως είναι από το εργοστάσιο.
Το τι κάνει ο καθένας με το μηχάνημά του, δεν με αφορά. Με αφορά όμως να μην λέγονται ανακρίβειεςς για τα τροφοδοτικά που έχουν από τον κατασκευαστή.

Δεν την κατάλαβες την παρατήρησή μου περί των γνώσεών σου. Ειλικρινά δεν μπορώ να το γράψω πιο καθαρά. Θεωρώ ότι έχεις εμπειρία. Φτάνει αυτό ή θα μου ζητήσεις να το ξαναγράψω μην τυχόν και θεωρήσεις ότι υπονόησα κάτι άλλο.
Θα σε παρακαλέσω να απαντάς για τον εαυτό σου και όχι για άλλον. Τον άλλον... άστον. Γνωστό είναι τι κάνει.

Σε ακρόαση ευχαρίστως να έρθω. Δεν φέρνω μηχανήματα σε ακροάσεις. Αν θέλεεις εσύ να μου βάλεις να ακούσω κάτι, ευχαρίστως και πάλι.

προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς...

Έλα που ξέρω όμως.

Πρόσεχε και μην παίρνεις πολύ φόρα, γιατί μπορεί να σε γράψουνε για υπερβολική ταχύτητα. Ψυχολογική προβολή θα κάνεις εκεί που περνάει, σε εμένα δεν περνάει. Συγνώμη αν σε απογοητεύει αυτό, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δέξου το ή μείνε να ξύνεσαι με αυτό.

Έλα που ξέρω όμως.

Πρόσεχε και μην παίρνεις πολύ φόρα, γιατί μπορεί να σε γράψουνε για υπερβολική ταχύτητα. Ψυχολογική προβολή θα κάνεις εκεί που περνάει, σε εμένα δεν περνάει. Συγνώμη αν σε απογοητεύει αυτό, αλλά δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Δέξου το ή μείνε να ξύνεσαι με αυτό.
Δυστυχώς δεν ξέρεις τίποτα...
Με απογοήτευσε κάτι και δεν το ξέρω;
Πάλι σενάρια, σενάρια, σενάρια...
Συνέχισε..

Ηρεμία βρε!
Ο ένας μιλάει για το μαμίσιο Τ8 κόντρα με το μαμίσιο Α6 super duper master edition και ο άλλος για "χεριασμένο" Α6 vs του Τ8.
Πιστεύω ότι και οι δύο έχετε δίκιο. Ποιο το νόημα να τσακώνεστε;
Τα ψωμιά μου είναι λίγα εδώ μέσα, έχει φανεί αυτό, Πάντως να ξέρεις χάρηκα για την γνωριμία με εσένα έστω και από δω στο φόρουμ, γελάσαμε μαζί και αυτό το εκτιμώ, αν θες τα λέμε και από κοντά..
Όπως και με τον Βλαδιμηρο και με τον Μιχάλη που τους γνώρισα από κοντά..
Καλή συνέχεια σε όλους, με πολλές ακροάσεις..😉🙂😁
Φιλιά στα Μουτρά, θα ξαλαφρώσει το φόρουμ τώρα χωρίς εμενα, τυχεροί...
Τα λέμε ρε...😍

• Haha
Reactions: Tzimisce
@lefterakis katemakis

Όπως σου έχω γράψει ξανά εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να σέβεται τον κανονισμό.

Όσο αφορά το τελευταίο, εσύ είσαι στα όρια της νομιμότητας.

Από εκεί και πέρα, έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια από "ειδικούς" στον χώρο, που ξέρουν τα πάντα, ακούνε καλύτερα από όλους και έχουν το καλύτερο σύστημα στον πλανήτη.

Ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του.

Ηρεμία βρε!
Ο ένας μιλάει για το μαμίσιο Τ8 κόντρα με το μαμίσιο Α6 super duper master edition και ο άλλος για "χεριασμένο" Α6 vs του Τ8.
Πιστεύω ότι και οι δύο έχετε δίκιο. Ποιο το νόημα να τσακώνεστε;

To T8 είναι πιο διάφανο ως transport από τα άλλα τρία, δηλ. Α6, Α6 Μ.Ε. και Α8. Αυτό να θυμάσαι. Η δουλειά του αυτή είναι. Αν εσύ θέλεις να το χειρουργήσεις, που είμαι σίγουρος ότι έχεις τον τρόπο (σιγά μη δεν τον είχες) είναι διαφορετικό πράγμα.
Αυτό δεν αναιρεί ότι ακόμα κι έτσι, ως πλατφόρμα να ξεκινήσεις (να χειρουργείς) ότι δεν είναι και πάλι καλύτερο το Τ8. Εμένα εκεί έγκειται η διαφωνία μου. Δεν θα βγάλουμε όπως όπως συμπέρασμα βάζοντάς τα στο ίδιο τσουβάλι όλα.
Το Α6 (το απλό) είναι πολύ δημοφιλές, το ίδιο είναι και το Τ8, περισσότερο από το Α6 Μ.Ε. Δεν είναι τυχαίο. Επίτρεψέ μου να το ξέρω πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε αυτό.

Τώρα για το ποιος είναι ποιος και ποιος ξέρει σε ποιον μιλάει.... απλά γελάω ρε συ... . :sneaky::p