Ξανάγραψες; Είδες που το μάντεψα;
Δεν περνάνε σε μένα αυτά. Ό,τι και να κάνεις. Ποιον άλλον και ποιον παράλλον πάλι γράφεις; Μας τσαμπουνάς εδώ και ώρα πόσο ωραίο είναι το φτιαγμένο σου Α6. Πολύ ωραία, με γειά σου με χαρά σου. Το Τ8 από φωτογραφία το έχεις δει μόνο, ενώ θεωρείς κι όλας ότι το φτιαγμένο σου Α6 του ρίχνει κι όλας.
Κανένα πρόβλημα...
Είναι απλά τα πράγματα..
Πάρε αγκαλιά το Τ8 και έλα να τα δοκιμάσουμε..
Η δοκιμή θα είναι τυφλή, δεν θα ξέρει κανένας ποιο παίζει την ώρα που θα ακούς τα Streamer...
Αν είσαι μέσα πες μου..
Τώρα αν έχω δει μόνο από φωτογραφίες τοΤ8 και αν έχουμε κάνει δοκιμές για αυτό με το δικό μου Α6, άσε να το ξέρω εγώ και όσοι ήταν παρών στις δοκιμές που έγιναν...
Γιατί εγώ και οι δικοί μου έχουμε κάνει αυτές τις δοκιμές πριν καν έρθουν τα Eversolo T8 στην Ελλάδα...
Θα βάλουμε και ένα 500ρικο στοίχημα στο τραπέζι έτσι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
Θέλω να τραβάω βίντεο το ύφος σου όταν θα έχεις χάσει το 500ρικο για να το βλέπω και να σε θυμάμαι...
Η δοκιμή θα είναι η εξής:
Τ8 μόνο του σαν Transport..
A6 το δικό μου με τα extra reclock +! τροφοδοτικά σαν Τransport πάλι...
Το dac θα είναι κοινό φυσικά, φέρε εσύ ότι θες, αρκεί να είναι σε καλή κατηγορία..
Το πολύ πολύ να χάσω ένα 500ρικο και να το πίνεις στην υγειά μου, εγώ είμαι σίγουρος, εσύ είσαι για το T8;
Ακόμα και με τον Server μου σαν Transport το T8 δεν έχει ελπίδες...
Έχουμε φάει τα νιάτα μας, έχουμε κάνει πράγματα στα ψηφιακά πολύ πριν βγουν καν στην αγορά, προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς...
Για ηρέμησε λίγο και πρόσεχε τον τόνο όσων γράφεις.
"προσοχή λοιπόν με εμένα, δεν ξέρεις σε ποιους μιλάς..."
Είναι κάποιου είδους απειλή;
Έχεις κάποια πιστοποίηση μεγάλου ειδικού που δεν γνωρίζουμε; Ίσως αυτιά διαφορετικά από των υπολοίπων; Ή μήπως το καλύτερο σύστημα στην Ελλάδα;
Κομπάζεις ασύστολα εδώ και μήνες και γράφεις σαν να είσαι η αρχή και το τέλος του χόμπι.
Δεν απειλω κανέναν επί προσωπικού, αν εσύ το καταλαβαίνεις έτσι, τι να σου πω..
Ξεκαθάρισα την θέση μου πιο πάνω μιλώντας με τον Λεωνίδα ότι δεν έχω κανενα προσωπικό πρόβλημα μαζί του, το διάβασες ή όχι;
Αν σας ενοχλώ εδώ και μήνες έπρεπε να με ενημερώσετε να μην γράφω, απλά τα πράγματα...
Ενημερώστε με παρακαλώ για να ξέρω τι πρέπει να κάνω...
Δέχομαι συνεχές επιθέσεις και πάντα εγώ είμαι το πρόβλημα χωρίς να έχω ξεκινήσει ποτέ πρώτος κάποιον καυγά...
Περιμένω το τελικό σχόλιο σας... Φιλικά πάντα..