Eversolo DMP-A6 Master Edition Gen 2

@lefterakis katemakis

Όπως σου έχω γράψει ξανά εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία. Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να σέβεται τον κανονισμό.

Όσο αφορά το τελευταίο, εσύ είσαι στα όρια της νομιμότητας.

Από εκεί και πέρα, έχουμε χορτάσει τόσα χρόνια από "ειδικούς" στον χώρο, που ξέρουν τα πάντα, ακούνε καλύτερα από όλους και έχουν το καλύτερο σύστημα στον πλανήτη.

Ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του.
Οκ, φιλια πολλά, να περνάτε καλά..
Να έχετε αγάπη μέσα σας πριν κρίνετε κάποιον με 5 γνώσεις..
Τα λέμε 😍

Το Α8 είναι καλύτερο του Α6 gen 1 κυρίως λόγω ντακ κλπ βελτιώσεων
Το Α6 ως στρημερ με Beatechnik, είναι ίσο η καλύτερο του Α8 ( ως στρημερ).
Αυτά...

Να το ξαναγράψω. Δεν είπα πουθενά πως παίζει το όποιο βελτιωμένο μηχάνημα σε σχέση με όποιο στοκ. Εγώ είμαι απόλυτα ξεκάθαρος και λέω ότι το Τ8 είναι καλύτερο transport από το Α8 και Α6 ανεξαρτήτως έκδοσης, εφόσον μιλάμε για τα μηχανήματα όπως είναι από το εργοστάσιο.
Το τι κάνει ο καθένας με το μηχάνημά του, δεν με αφορά. Με αφορά όμως να μην λέγονται ανακρίβειεςς για τα τροφοδοτικά που έχουν από τον κατασκευαστή.

Δεν την κατάλαβες την παρατήρησή μου περί των γνώσεών σου. Ειλικρινά δεν μπορώ να το γράψω πιο καθαρά. Θεωρώ ότι έχεις εμπειρία. Φτάνει αυτό ή θα μου ζητήσεις να το ξαναγράψω μην τυχόν και θεωρήσεις ότι υπονόησα κάτι άλλο.
Θα σε παρακαλέσω να απαντάς για τον εαυτό σου και όχι για άλλον. Τον άλλον... άστον. Γνωστό είναι τι κάνει.

Σε ακρόαση ευχαρίστως να έρθω. Δεν φέρνω μηχανήματα σε ακροάσεις. Αν θέλεεις εσύ να μου βάλεις να ακούσω κάτι, ευχαρίστως και πάλι.
Αγαπητέ μου, πάλι μου λες για το Τ8 , ενώ μιλάμε για το Α6, Α6ΜΕ και το Α8.
Κάτι λοιπόν για τα συγκεκριμένα δύο μηχανήματα μπορούμε να πούμε?
Τώρα τα τροφοδοτικά των eversolo απλά είναι τόσο υποδεέστερα που χαντακωνουν τα κατά τ αλλά εξαιρετικά μηχανάκια της.
Σε λάθος τομέα προσπάθησαν να κάνουν οικονομία υλικών.

Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για ακροάσεις αλλά χωρίς να έχουμε δίπλα και ένα Α8 δε θα μπορέσετε να διαπιστώσετε πόσο υποδεέστερο είναι ηχητικά ενός βελτιωμένου Α6ΜΕ..

Τώρα τα τροφοδοτικά των eversolo απλά είναι τόσο υποδεέστερα που χαντακωνουν τα κατά τ αλλά εξαιρετικά μηχανάκια της.

Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για ακροάσεις αλλά χωρίς να έχουμε δίπλα και ένα Α8 δε θα μπορέσετε να διαπιστώσετε πόσο υποδεέστερο είναι ηχητικά ενός βελτιωμένου Α6ΜΕ..

Η σύγκριση είναι μήλα με πορτοκάλια και εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι μιλάω για πράγματα που είναι όπως είναι από το εργοστάσιο.

Το να πάρει κάποιος κάτι και να το βελτιώσει και μετά να το συγκρίνει με κάτι άλλο στο οποίο δεν έχει γίνει το ίδιο, δεν μου λέει απολύτως τίποτε. Νόημα θα είχε ένα χεριασμένο Α6 με ένα χεριασμένο Α8. Και πάλι αυτό χωρίς να λέει τίποτε περισσότερο από το ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη (που είναι εκείνη του Α8).

Το έγραψα κάτι σελίδες πίσω αυτό.

Ο ίδιος έγραψες ότι το Α8 έχει και καλύτερο Volume και καλύτερο ρολόι και εγώ συμπλήρωσα ότι έχει και καλύτερο DAC και έχει και περισσότερες ευκολίες. Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμύδια δηλαδή. Ε, τι να κάνει; Να κάτσει να συγκριθεί με το όποιο boost θα κάνει οποιοσδήποτε στο Α6; Δεν υπάρχει και λόγος... . Δεν έχει να πείσει το Α8 κανέναν, όλα αυτά τα έχει και γι' αυτό και είναι ανώτερης κατηγορίας μηχάνημα από το Α6.

Η σύγκριση είναι μήλα με πορτοκάλια και εγώ έχω ξεκαθαρίσει ότι μιλάω για πράγματα που είναι όπως είναι από το εργοστάσιο.

Το να πάρει κάποιος κάτι και να το βελτιώσει και μετά να το συγκρίνει με κάτι άλλο στο οποίο δεν έχει γίνει το ίδιο, δεν μου λέει απολύτως τίποτε. Νόημα θα είχε ένα χεριασμένο Α6 με ένα χεριασμένο Α8. Και πάλι αυτό χωρίς να λέει τίποτε περισσότερο από το ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη (που είναι εκείνη του Α8).

Το έγραψα κάτι σελίδες πίσω αυτό.

Ο ίδιος έγραψες ότι το Α8 έχει και καλύτερο Volume και καλύτερο ρολόι και εγώ συμπλήρωσα ότι έχει και καλύτερο DAC και έχει και περισσότερες ευκολίες. Τι κάνει νιάου, νιάου στα κεραμύδια δηλαδή. Ε, τι να κάνει; Να κάτσει να συγκριθεί με το όποιο boost θα κάνει οποιοσδήποτε στο Α6; Δεν υπάρχει και λόγος... .
Ο ίδιος ποτέ δεν έγραψα ότι το Α8 έχει καλύτερο ρολόι από το Α6ΜΕ μιας και φοράνε ακριβώς το ίδιο.
Η διαφορά είναι στο τμήμα του προενισχυτη έγραψα μιας και το Α8 εκεί είναι καλύτερο λόγω του ποτενσιόμετρου.
Ο μόνος λόγος ύπαρξης του Α8 είναι να οδηγήσει απευθείας σε είτε ένα τελικό ενισχυτή είτε δύο αυτό ενισχυμένα ηχεία, εκεί έχει λογική γιατί το κόστος κτήσης του πέφτει.

Αν κάποιος ψάχνει για streamer ή streamer DAC τότε το Α6ΜΕ με ένα καλό τροφοδοτικό υπερτερεί παντού για αυτή στη χρήση, απλά και καθαρά.
Ειπαμ

Καλύτερο ρολόι ποτέ δεν έγραψα ότι έχει το Α8 γιατί χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς με το Α6ΜΕ.
Ποτενσιόμετρο είπα ότι έχει καλύτερο για αυτό και στο τμήμα αμιγώς του προενισχυτη υπερτερεί.
Στο streamer & DAC ένα βελτιωμένο Α6ΜΕ είναι πολύ ανώτερο του Α8 λόγω της σημαντικής ποιοτικής αναβάθμισης στη τροφοδοσία του σε σχέση με το stock.
Αυτό είπα και τίποτα άλλο, και εννοείται δεν αναφέρω προσωπικά πουθενά το Τ8 ε??

Ο ίδιος ποτέ δεν έγραψα ότι το Α8 έχει καλύτερο ρολόι από το Α6ΜΕ μιας και φοράνε ακριβώς το ίδιο.
Η διαφορά είναι στο τμήμα του προενισχυτη έγραψα μιας και το Α8 εκεί είναι καλύτερο λόγω του ποτενσιόμετρου.
Ο μόνος λόγος ύπαρξης του Α8 είναι να οδηγήσει απευθείας σε είτε ένα τελικό ενισχυτή είτε δύο αυτό ενισχυμένα ηχεία, εκεί έχει λογική γιατί το κόστος κτήσης του πέφτει.

Αν κάποιος ψάχνει για streamer ή streamer DAC τότε το Α6ΜΕ με ένα καλό τροφοδοτικό υπερτερεί παντού για αυτή στη χρήση, απλά και καθαρά.
Ειπαμ

Διαφωνώ για τον λόγο ύπαρξης του Α8. Μια χαρά είναι εκεί που είναι στη γκάμα της Eversolo.

Άλλο αν μπορεί κάποιος στο Τ8 που εμφανίστηκε κατόπιν, να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα με ένα εξωτερικό DAC έχοντας του κοστίσει το ίδιο (transport + εξωτερικό DAC). Και πάλι θα έχει δύο κουτιά αντί για ένα. Όλα μετράνε.

Ενώ τέλος, κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε μεν τι κάνει ένα χαρακτηριστικό ενός μηχανήματος, αλλά να έχουμε ένα μπούσουλα και να το συγκρίνουμε με ένα ίδιου τύπου μηχάνημα. Κοινώς, επειδή η σύγκριση πάλι θα είναι μήλα με πορτοκάλια, τα προενισχυτικά στάδια ενός streamer θα πρέπει να συγκρίνονται με τα προενισχυτικά στάδια ενός άλλου streamer και έτσι να βγαίνει συμπέρασμα. Επειδή γράφει προενίσχυση, δεν σημαίνει ότι αντικαθιστά και προενισχυτή σε όλα τα επίπεδα.

Τα ψωμιά μου είναι λίγα εδώ μέσα, έχει φανεί αυτό, Πάντως να ξέρεις χάρηκα για την γνωριμία με εσένα έστω και από δω στο φόρουμ, γελάσαμε μαζί και αυτό το εκτιμώ, αν θες τα λέμε και από κοντά..

Κάτσε μωρέ παρεξηγιάρη, με ποιον θα τσακώνομαι μετά; Μόνο με τον Pleo;

To T8 είναι πιο διάφανο ως transport από τα άλλα τρία, δηλ. Α6, Α6 Μ.Ε. και Α8. Αυτό να θυμάσαι. Η δουλειά του αυτή είναι. Αν εσύ θέλεις να το χειρουργήσεις, που είμαι σίγουρος ότι έχεις τον τρόπο (σιγά μη δεν τον είχες) είναι διαφορετικό πράγμα.

Εγώ δεν ασχολούμαι με φλωριές. Αν δεν μπω σε cli να ξαλαφρώνω νοιώθω ότι έχω μισό μηχάνημα. 😂
Μπορεί να ζηλεύω την ευκολία του eversolo αλλά μέσα μου ξέρω ότι θα καταλήξω σε κανένα Holo Red με custom ξαλαφρωμένο linux distribution.

Οκ, φιλια πολλά, να περνάτε καλά..
Να έχετε αγάπη μέσα σας πριν κρίνετε κάποιον με 5 γνώσεις..
Τα λέμε 😍
Βλέπεις; Συνεχίζεις ακριβώς στο ίδιο μοτίβο.

Που ξέρεις ρε μεγάλε ποιος είμαι εγώ ή οι υπόλοιποι στους οποίους αναφέρεσαι και ότι έχουμε 5 γνώσεις; Εσύ φαντάζομαι έχεις 10.

Είσαι και μεγάλος DIY αλλά όταν οι εταιρείες έψαχναν ταλέντα, εσύ αρνήθηκες ευγενικά γιατί δεν ήταν του επιπέδου σου.

Έχουν περάσει πολλοί από εδώ μέσα αλλά εσύ είσαι μακράν ο πιο υπερφίαλος. Με διαφορά.

Και όλα αυτά που γράφεις είναι χωρίς να έχεις μπει καν στον κόπο να μας δείξεις το σύστημα σου, μετρήσεις χώρου, και λοιπές λεπτομέρειες για να ξέρουμε βρε αδερφέ τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο ξεχωριστό (πέρα από τα χρυσά αυτιά σου) και πρέπει να ασπαζόμαστε τα γραφόμενα σου εν είδη ευαγγελίου.

Άντε στο καλό.
Εμένα προσωπικά δεν θα μου λείψεις γιατί πολύ απλά δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω "δηλώσεις" κενές περιεχομένου. Βαριέμαι αφόρητα.

Βέβαια, επειδή μας διαβάζει πολύς κόσμος, γράφω ξανά ότι όσο αφορά την διαχείριση, δεν υπάρχει κάποια τιμωρία σου ή απαγόρευση να γράφεις ότι θέλεις όσο ακολουθείς τους κανόνες.

Διαφωνώ για τον λόγο ύπαρξης του Α8. Μια χαρά είναι εκεί που είναι στη γκάμα της Eversolo.

Άλλο αν μπορεί κάποιος στο Τ8 που εμφανίστηκε κατόπιν, να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα με ένα εξωτερικό DAC έχοντας του κοστίσει το ίδιο (transport + εξωτερικό DAC). Και πάλι θα έχει δύο κουτιά αντί για ένα. Όλα μετράνε.

Ενώ τέλος, κάποια στιγμή καλό είναι να λέμε μεν τι κάνει ένα χαρακτηριστικό ενός μηχανήματος, αλλά να έχουμε ένα μπούσουλα και να το συγκρίνουμε με ένα ίδιου τύπου μηχάνημα. Κοινώς, επειδή η σύγκριση πάλι θα είναι μήλα με πορτοκάλια, τα προενισχυτικά στάδια ενός streamer θα πρέπει να συγκρίνονται με τα προενισχυτικά στάδια ενός άλλου streamer και έτσι να βγαίνει συμπέρασμα. Επειδή γράφει προενίσχυση, δεν σημαίνει ότι αντικαθιστά και προενισχυτή σε όλα τα επίπεδα.
Στο προενισχυτη αναφέρομαι ξεκάθαρα και κυριολεκτικά στην ετοιμολογια της λέξης, δηλαδή αν κάποιος πάει να οδηγήσει απευθείας ενεργά ηχεία ή τελικό ενισχυτή σ' αυτό και μόνο το κομμάτι το Α8 υπερτερεί.
Αν εμπλεξουμε και το τμήμα streamer DAC τότε κλαφτα χαραλαμπε...
Το τροφοδοτικό και εδώ το μαμά είναι υπεύθυνο για αυτό.
Δυστυχώς πλέον είναι δυσεύρετα τα βελτιωτικά τροφοδοτικά για αυτό τοΑ8 μοντέλο, γιατί το Α6ΜΕ ήταν για τη χρήση streamer DAC με το βελτιωμένο τροφοδοτικό πολύ πιο vfm συσκευή.

Που ξέρεις ρε μεγάλε ποιος είμαι εγώ ή οι υπόλοιποι στους οποίους αναφέρεσαι και ότι έχουμε 5 γνώσεις; Εσύ φαντάζομαι έχεις 10.

Είσαι και μεγάλος DIY αλλά όταν οι εταιρείες έψαχναν ταλέντα, εσύ αρνήθηκες ευγενικά γιατί δεν ήταν του επιπέδου σου.

Έχουν περάσει πολλοί από εδώ μέσα αλλά εσύ είσαι μακράν ο πιο υπερφίαλος. Με διαφορά.

Και όλα αυτά που γράφεις είναι χωρίς να έχεις μπει καν στον κόπο να μας δείξεις το σύστημα σου, μετρήσεις χώρου, και λοιπές λεπτομέρειες για να ξέρουμε βρε αδερφέ τι είναι αυτό που σε κάνει τόσο ξεχωριστό (πέρα από τα χρυσά αυτιά σου) και πρέπει να ασπαζόμαστε τα γραφόμενα σου εν είδη ευαγγελίου.

Άντε στο καλό.
Εμένα προσωπικά δεν θα μου λείψεις γιατί πολύ απλά δεν έχω καμία όρεξη να διαβάζω "δηλώσεις" κενές περιεχομένου. Βαριέμαι αφόρητα.

Βέβαια, επειδή μας διαβάζει πολύς κόσμος, γράφω ξανά ότι όσο αφορά την διαχείριση, δεν υπάρχει κάποια τιμωρία σου ή απαγόρευση να γράφεις ότι θέλεις όσο ακολουθείς τους κανόνες.

Άντε στο καλό.

Δεν ανέφερα ποτέ εσένα ή κάποιον άλλον εδώ για τις 5 γνώσεις, για εμένα μιλούσα..
Ότι έχω 5 γνώσεις δεν σημαίνει τίποτα, κάποιος άλλος έχει 15,55, γνώσεις παραπάνω, δεν κατάλαβα αυτό το σχόλιο σου..

Επειδη δεν έχω δείξει φωτό των συστημάτων μου οι μετρήσεις δεν ανήκω στην κοινότητα του Avclub λοιπόν...

Δείξε μου το σύστημα σου ή τις μετρήσεις σου για να σε αποδεχτώ;
Καλή φάση...

Όπως λέω, ζητώ συγνώμη που σας αναστάτωσα τόσους μήνες, τελείωσε το έργο και σου ξανά απάντησα τώρα γιατί έχω τον λόγο μου...
Και κάτι ακόμα, δεν με ενδιαφέρει η αποδοχή από όλα τα μέλη στο φόρουμ, δεν γίνεται να ταιριάξουμε με όλους εδώ μέσα, έτσι είναι και στην πραγματική ζωή...

Σας χαιρετώ, αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο μου στην κοινότητα σας.
Περαστικός είμαι...😉

Δεν ανέφερα ποτέ εσένα ή κάποιον άλλον εδώ για τις 5 γνώσεις, για εμένα μιλούσα..
Ότι έχω 5 γνώσεις δεν σημαίνει τίποτα, κάποιος άλλος έχει 15,55, γνώσεις παραπάνω, δεν κατάλαβα αυτό το σχόλιο σου..

Επειδη δεν έχω δείξει φωτό των συστημάτων μου οι μετρήσεις δεν ανήκω στην κοινότητα του Avclub λοιπόν...

Δείξε μου το σύστημα σου ή τις μετρήσεις σου για να σε αποδεχτώ;
Καλή φάση...

Όπως λέω, ζητώ συγνώμη που σας αναστάτωσα τόσους μήνες, τελείωσε το έργο και σου ξανά απάντησα τώρα γιατί έχω τον λόγο μου...
Και κάτι ακόμα, δεν με ενδιαφέρει η αποδοχή από όλα τα μέλη στο φόρουμ, δεν γίνεται να ταιριάξουμε με όλους εδώ μέσα, έτσι είναι και στην πραγματική ζωή...

Σας χαιρετώ, αυτό είναι το τελευταίο σχόλιο μου στην κοινότητα σας.
Περαστικός είμαι...😉

Παραποιείς αυτά που γράφω ή δεν ξέρεις να διαβάζεις.

Δεν έγραψα ότι δεν ανήκεις στην κοινότητα του Avclub επειδή δεν αιτιολογείς αυτά που γράφεις.

Εμένα πάντως δεν με πείθεις με τίποτα.

Επαναλαμβάνω ξανά ότι μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, με ή χωρίς επιχειρήματα και με όποιο ύφος θέλεις.

Αλλά, όπως έγραψα ξανά, ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του και το ύφος των απαντήσεων του.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να προσθέσω. Κάνε ότι θέλεις. Μεγάλο παιδί είσαι.

Μην το παίζεις θύμα. Δεν σε κυνήγησε κάνεις. Απλά σχολίασα τα γραφόμενα σου.

Εγώ δεν ασχολούμαι με φλωριές. Αν δεν μπω σε cli να ξαλαφρώνω νοιώθω ότι έχω μισό μηχάνημα. 😂
Μπορεί να ζηλεύω την ευκολία του eversolo αλλά μέσα μου ξέρω ότι θα καταλήξω σε κανένα Holo Red με custom ξαλαφρωμένο linux distribution.

Προϊοντικώς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Το sweet spot παρακολουθείς στα μηχανήματα όταν βγαίνουν και αποφασίζεις. Τι άλλο δηλαδή να κάνεις;

Τώρα αν αξίζει να πάρεις ένα κ@λοφτιαγμένο (με την καλή έννοια) Α6 ή ένα T8 «κούτα»για να το δουλέψεις ως transport, εγώ θα σου πρότεινα το Τ8, γιατί το ίδιο που βλέπω κι εγώ, βλέπουν και όσοι το έχουν προτιμήσει. Δηλαδή ένα καλύτερο transport από το Α8 με τις ίδιες ευκολίες με εκείνο, χωρίς τη χρέωση για τα ψηφιοαναλογικά στάδια.

Εγώ πάντως, μια και είπες για εφησυχασμό, δεν μπορώ να ξεπεράσω το Α10 με τον F10 από όταν το άκουσα το σετάκι. Μαζί με ένα αντίστοιχης τιμής με το σετάκι ηχεία και αντίστοιχα καλώδια. Δηλαδή μπορώ και μπόρεσα να το ξεπεράσω, αλλά έπρεπε να πάω την τιμή τρεις και παραλίγο τέσσερις φορές επάνω για να το κάνω.