Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Πονηρουλη!Η ζημιά στον ήχο είναι πιο σημαντική από την οπτική. x100
Είσαι οκ ;;;![]()

Πιθανολογω πως με το καλώδιο ρευματος Purukawa δεν παίζει καλά.Οι φωτογραφίες που "χρωστάω" , πλάι και πίσω:
View attachment 275241
View attachment 275242
Φαίνονται τα λούκια πίσω, μπέρδεψε ο συνεργάτης την μπροστά με την πίσω μεριά.
Μικρό το κακό, έχουν και πίσω την ομορφιά τους απλά δεν τα βλέπει κανείς...
Ναι και εδώ άφησα την βάση να εξέχει λίγο, κάτι σαν "προφυλακτήρας" αλλά και για να πάρει λίγο βάρος περιορίζοντας κάπως την χασούσα από την τρύπα της καταπακτής.
Μονταζιερα!Παραμορφωμένο F που φαίνεται σαν Ρ γιατί η γραφή με μαρκαδόρο στο στρογγυλό θ/σ του καλωδίου ήταν δύσκολη.
Μη σου θυμίσω τα ορνιθοσκαλίσματα που έκανες στις κούτες των ηχείων σου...

Ρίξε καμμιά λεπτομέρεια για τον δικό σου υπέρηχα !
Δεν θα το κοιτάς, το Eversolo παίρνει εσωτερικό σκληρό δίσκο..Αν καταρρεύσουν οι πλατφόρμες, αν καταρρεύσει το internet που έχω 2 πολύ όμορφες συσκευές να τις κοιτάω...
View attachment 277552
Δεν έχω αρχεία σε σκληρό.Δεν θα το κοιτάς, το Eversolo παίρνει εσωτερικό σκληρό δίσκο..
Μπορείς να ακούς τα αρχεία σου χωρίς ίντερνετ φυσικά...
Εάν βάλεις έναν M2 ssd μέσα στο Eversolo δεν θα έχεις κανένα θέμα με το τροφοδοτικό του, είναι φτιαγμένο για αυτή την χρήση..Δεν έχω αρχεία σε σκληρό.
Μια φορά που μου έδωσε ο mdvq και τον σύνδεσα με usb τα κακάρωσε το τροφοδοτικό του Α6 και δεν το ξανακάνω.
(Άσε που με σκληρό χωρίς internet πάλι θα κοιτάω μια όμορφη συσκευή.. το switch evo2)![]()
Εάν βάλεις έναν M2 ssd μέσα στο Eversolo δεν θα έχεις κανένα θέμα με το τροφοδοτικό του, είναι φτιαγμένο για αυτή την χρήση..
Αρχεία μουσικής έχουμε άπειρα, μπορώ να σου δώσω πολυυυυ μουσική όταν θα χρειαστείς...
Το Α6 που έχεις εσύ,είχε εκ κατασκευής ελαττωματικό τροφοδοτικό που είχε κλαταρει στα πιο πολλά μηχανήματα.Δεν έχω αρχεία σε σκληρό.
Μια φορά που μου έδωσε ο mdvq και τον σύνδεσα με usb τα κακάρωσε το τροφοδοτικό του Α6 και δεν το ξανακάνω.
(Άσε που με σκληρό χωρίς internet πάλι θα κοιτάω μια όμορφη συσκευή.. το switch evo2)![]()
Όταν βάζουμε εξωτερικό ssd στο Eversolo θέλουμε να έχει δική του τροφοδοσία ο δίσκος, διαφορετικά υπάρχει θέμα (ζόρι), ενώ στον εσωτερικό ssd δεν έχει κανένα θεμα..Το Α6 που έχεις εσύ,είχε εκ κατασκευής ελαττωματικό τροφοδοτικό που είχε κλατάρει στα πιο πολλά μηχανήματα.
Αναγνωρισμένο από την ίδια την εταιρεία που τα άλλαζε με τα βελτιωμένα χωρίς πολλά πολλά.
Ένα από αυτά ήταν και το δικό σου.
Νομίζω ότι κανένα ρόλο δεν έπαιξε ο εξωτερικός σκληρός δίσκος.
Αν θες όμως, το A6 παίρνει στην κοιλιά του SSD,με τεράστια χωρητικότητα.
Επίσης αν θες, έχω να σου δώσω και SSD εξωτερικό.
Έτσι όταν ο κόσμος καταστραφεί (γιατί περί κάτι τέτοιου πρόκειται,αν καταρρεύσει ολόκληρο το ίντερνετ),εσύ θα ακούς με την ησυχία σου,την μουσικούλα σου.![]()
Όταν η εταιρεία σου δίνει την επιλογή να βάλεις εξωτερικό cd tray και δεν έχει προβλέψει ότι αυτό μπορεί να κάνει ζημιά στο τροφοδοτικό της συσκευής της,συγγνώμη φίλε Λευτέρη,αλλά είναι για καρπαζιες.Όταν βάζουμε εξωτερικό ssd στο Eversolo θέλουμε να έχει δική του τροφοδοσία ο δίσκος, διαφορετικά υπάρχει θέμα (ζόρι), ενώ στον εσωτερικό ssd δεν έχει κανένα θεμα..
Το tray δεν τραβάει πολύ ρεύμα σε σχέση με έναν ssd 2tb...Όταν η εταιρεία σου δίνει την επιλογή να βάλει εξωτερικό cd tray και δεν έχει προβλέψει ότι μπορεί να κάνει ζημιά στο τροφοδοτικό της συσκευής της,συγγνώμη φίλε Λευτέρη,αλλά είναι για καρπαζίες.
Πάντως το δικό μου δεν έχει κάνει κιχ μέχρι στιγμής.
Ελπίζω να μην κάνει και στο μέλλον![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.