Ρε Σωτηρη ... τοσο κακη ειναι η ταινια ?
Αλλα μια ταινια 100 λεπτων, με 3 ηθοποιους (οχι ηθοποιαρες), γυρισμενη σε 4 minimal δωματια, ε ποσο φοβερη να ειναι;
Το τωρινο κινηματογραφικο βδελυγμα ειναι το Interstellar. Αντε να δω σε εναμισυ χρονο τι θα γραφουν
γιαυτο .... :smash:
Φίλε μου συγνώμη άλλα αν κρίνεις μια ταινία από τον αριθμό των ηθοποιών και τα δωμάτια που έχουν γίνει τα γυρίσματα, τότε αριστουργήματα όπως οι 12 ένορκοι ή το Reservoir Dogs πρέπει να είναι επίσης άθλια για εσένα.
Καλή ταινία κατά την δική μου άποψη είναι μια ταινία που σε παρασύρει σε σκέψεις, βάζει την φαντασία σου να δουλέψει και σε απορροφά κατά την θέαση της.
Αυτό μπορεί να γίνει και με έναν ηθοποιό σε ένα δωμάτιο και με ελάχιστα χρήματα.
ποσο ενας δημιουργος ευφιεστατος και οπως εδειχνε και της πιατσας με το σακο του, πως ειναι δυνατον να την πατησει ετσι δε καταλαβα ...
πολυ σωστα!!
καλη ηταν , στο τελος βεβαια, με εκανε να προβληματιστω, ποσο ενας δημιουργος ευφιεστατος και οπως εδειχνε και της πιατσας με το σακο του ,πως ειναι δυνατον να την πατησει ετσι δε καταλαβα ...
τι σημασια εχει αυτο ? μια φορα εβαλε καμερα με μπαταρια , τοσες διακοπες δεν την ψηλιαστηκε? εναν απλο ανθρωπο να εβαζες ποιο καχυποπτος θα ηταν. οταν παρακολουθεις κατι , οφειλεις να περνεις ολες τις προφυλαξεις , ειδικα οταν δημιουργουνται και δυσλειτουργιες που δεν εμφανιζαν αμεση συνδεση με το ''πειραματοζωο''οπως στη συγκεκριμενη περιπτωση.την πατησε σαν μικρο παιδι. θα μου πεις παλι εργο ειναι , μην την ψαχνεις, ομως η αυτοβουλη σκεψη θα μπορουσε αλλιως σεναριακα να εξερευνηθει χωρις να φανει τοσο ''χανος'' ενας δημιουργος , που αυτοανερειται ετσι με αυτην την συμπεριφορα.
Δεν ξερω, τι να σου πω. Δεν ειμαι απο τα ρετιρε της ευφυιας. Ισως εχεις δικιο.
Πριν 200 χρονια (ημουν εφηβος θυμαμαι) εκανα ενα τεστ MENSA και εβγαλα 118.
Ο μεσος ορος στο 100 .... αλλα αυτο δεν λεει πολλα πραγματα γιατι, απο τοτε μεχρι σημερα,
οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ που γνωριζω ειναι αυτοι που δεν καταλαβαινω, οχι οι λιγοτεροι.
Αρα ειτε εγω κατεβηκα, ειτε ο μεσος ορος ανεβηκε και με σκεπασε
Θα σου πω κατι αλλο ομως ...
Δεν ειναι καλυτερο το σεναριο και η πλοκη να αφηνει καποια κενα που να γεμιζεις ΕΣΥ ???
Δεν λεω να ξαναγραφεις εσυολη την υποθεση, απλως αν σου αρεσει να γεμιζεις κενα με
δικες σου ιδεες που ενδεχεται να ΜΗΝ ειχε στο μυαλο του ο σεναριογραφος οταν στεγνωνε το μελανι.
Θυμισου λιγο αν ηταν τοσο ανοιχτο βιβλιο ολα οσα εκτυλιχθηκαν στο Prometheus (και το Interstellar) ???
Ας πουμε ....
Δες αυτο ...
http://www.imdb.com/title/tt2866360/
και ελα να μου πεις ποιος σου πηδαει τον εγκεφαλο ... και του λες και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! :worshippy:
Νομιζω στα ιδια επιπεδα προσπαθει να κινηθει και το Ex Machina.
Nα INΤΡΙΓΚΑΡΕΙ .... οχι να συναρπασει το ματι και "αντε γεια".
Το αν το καταφερνει ειναι αλλο ζητημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.