Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - υποκατηγορία του "Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας"

Re: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο. Τουλάχιστον η αίσθησή μου όσο τον είχα καθηγητή. Δεν λέω, συχνά ειρωνικός, λες και ξεχνούσε ότι δίδασκε 18χρονους πρωτοετείς. Αλλά σαφέστατα ευφυής.

Αλήθεια, γιατί να μην αναλάβει τα ηνία του Πασόκ? Προφανώς το κόμμα θα έχει βαθύτατο πρόβλημα εάν δεν κατορθώνει να βρει αντικαταστάτη για αρχηγό όπως ο ΓΠ. Δεν βλέπω να είναι και τόσο ψηλά ο πήχης, εδώ πριν μόλις 11 χρόνια κατόρθωσε να βρει για τον πατέρα του.

Oτι ειναι μακραν ο ευφυεστερος απο τους Βαρωνους δεν το αμφισβητει κανεις.

Απλα αμφιβαλλω για τις προθεσεις του. Πολυ σκοτεινη προσωπικοτητα.

Απάντηση: Re: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ έξυπνο άνθρωπο. Τουλάχιστον η αίσθησή μου όσο τον είχα καθηγητή. Δεν λέω, συχνά ειρωνικός, λες και ξεχνούσε ότι δίδασκε 18χρονους πρωτοετείς. Αλλά σαφέστατα ευφυής.

Έχω μια γνωστή μου δικηγόρο που τον είχε καθηγητή και αυτή και μάλλον τα χειρότερα είχε να λέει, τουλάχιστον για την ικανότητα του να διδάξει.

Last edited by a moderator:

Τον είδα χτες στο MEGA και έπαθα πλάκα...

Οι δημοσιογράφοι να μην μπορούν να τον διακόψουν ή να παρέμβουν, όπως κάνουν συνέχεια και δεν αφήνουν τον άλλο να πει κάτι αν δεν πει αυτό που θέλει ο δημοσιογράφος, και αυτός χείμαρρος και τέλειος ρήτορας...

Το ήξερα βέβαια αλλά χτες ήταν πάρα πολύ καλός, δεν ξέρω τι έχει κάνει, ........., αν όμως θα πάει την χώρα μπροστά, τον προτιμώ από αυτούς που τρώνε και δεν την πάνε.....

Θα μου άρεσε να δω και τους δύο λοιπόν σε ένα νέο ΠΑΣΟΚ

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

γιατη εχει πουθενα αδικο ο κ.Τζουμακας?

Όταν έβαζε στο Πασοκ ο Γιωργάκης τον Ανδριανόπουλο και τον Μάνο χωρίς να ρωτήσει κανέναν, πού ήταν ο Τζουμάκας;
Και όταν έκανε εκείνες τις δηλώσεις για την ανασφάλιστη εργασία των νέων στο Λαύριο ο Γιωργάκης, πού ήταν ο Τζουμάκας;
Έκανε το μεταπτυχιακό του;

Re: Απάντηση: Re: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Έχω μια γνωστή μου δικηγόρο που τον είχε καθηγητή και αυτή και μάλλον τα χειρότερα είχε να λέει, τουλάχιστον για την ικανότητα του να διδάξει. Επίσης μου είχε αναφέρει θυμάμαι και κάποιες ροζ ιστορίες με φοιτήτριες. Δεν την πολυπίστεψα. Εσύ ήξερες τέτοιες ιστορίες;

όχι, όσο ήμουν τουλάχιστον στη σχολή δεν άκουσα. Βέβαια όταν πέρασα ήμουν στο τελευταίο εξάμηνο που δίδαξε. Η αλήθεια είναι ότι από κύκλους της σχολής έχω ακούσει πολύ περισσότερα για άλλους καθηγητές (όχι απαραίτητα για φοιτητοδουλειές), πολλά μάλιστα είναι ιστορίες 40 χρόνων.

Θα προτιμήσω να κρίνω αυτό που βλέπω.

Σε συζήτηση το βράδυ των εκλογών, όταν βγήκε και έκανε τις γνωστές δηλώσεις, λέγαμε από πού και ως πού αρχηγός αυτός. Εάν το καλοσκεφτεί όμως κανείς, ποιος άλλος? Η Διαμαντοπούλου? :flipout:

Εάν τους πάρει κανείς έναν προς έναν, θα καταλήξει στην παραμονή του παρόντος.

Re: Απάντηση: Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας

Όταν έβαζε στο Πασοκ ο Γιωργάκης τον Ανδριανόπουλο και τον Μάνο χωρίς να ρωτήσει κανέναν, πού ήταν ο Τζουμάκας;
Και όταν έκανε εκείνες τις δηλώσεις για την ανασφάλιστη εργασία των νέων στο Λαύριο ο Γιωργάκης, πού ήταν ο Τζουμάκας;
Έκανε το μεταπτυχιακό του;

Kαι αλλους εβαλε.....

την συντροφισσα Μαρια και τον αλλο με την αγκυλωση στο σβερκο που ως εκ θαυματος ξεχασανε τοσα χρονια τι σουρνανε στο ΠΑΣΟΚ, ονειρευτηκαν θεσεις και αξιωματα και ηπιαν νερο στο ονομα του Γιωργου βαφτιζοντας τον οπου βρισκοντουσαν ως Μεσσια της Ελλαδας.

Κωλοτουμπας το αναγνωσμα :rifle:

Απάντηση: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Απο τα λιγα που ξερω παντως η αισθηση μου για τον Βενιζελο ειναι ακριβως η εννοια της λεξης πολιτικος και σοβαρο πολιτικο ειχε χρονια να δει η παραταξη μας.(Θα ελεγα η βουλη αλλα δεν θελω να ανοιγω πολιτικες αντιπαραθεσεις)

Υ.Γ. Γεια σου Σπυρο.

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.....

κι αυτός παραείναι μεγάλο ψαράκι

Re: Απάντηση: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ

Μέσα σε όλα τα άλλα, το πασιφανές είναι πως ο χοντρούλης δεν αρκείται σε γκριμάτσες και κουνήματα (νοείτω ο νοών...), είναι μακράν επαρκέστερος και πιο συγκροτημένη προσωπικότητα από κάθε άλλον στο πολιτικό σκηνικό σήμερα και δείχνει πως σε πιθανή αναμέτρηση στο μέλλον κερνάει εύκολα και ρελαντί τον άδειο Κωστάκη μερικές μοναδούλες...
Είδωμεν.

Οπωσδήποτε. Θα πάει να μιλήσει στη καρδιά και στο ψυχισμό του αγρότη και του εργάτη.....
Αναφέρεται μόνο σε οικονομημένους μεγαλοαστούς. Ούτε καν σε αριστερούς.

Μηπως εχετε υπ οψιν καποιον συνταγματολογο που εκανε 2 νομους που κριθηκαν αντισυνταγματικοι?και το ελληνικο δημοσιο καλειται να πληρωσει τους ζημιωθεντες απο αυτην αντισυνταγματικη νομοθετικη ρυθμιση

Μέσα σε όλα τα άλλα, το πασιφανές είναι πως ο χοντρούλης δεν αρκείται σε γκριμάτσες και κουνήματα (νοείτω ο νοών...), είναι μακράν επαρκέστερος και πιο συγκροτημένη προσωπικότητα από κάθε άλλον στο πολιτικό σκηνικό σήμερα και δείχνει πως σε πιθανή αναμέτρηση στο μέλλον κερνάει εύκολα και ρελαντί τον άδειο Κωστάκη μερικές μοναδούλες...
Είδωμεν.

Κώστα κάνεις ένα μεγάλο,κατά την γνώμη μου λάθος.
Εάν το ΠΑΣΟΚ συνεχίσει να ψάχνει τον καλύτερο αρχηγό παραμένοντας δεξιό και νεοφιλελεύθερο έχοντας εντελώς ξεχάσει το κοινωνικό πρόσωπο τής σοσιαλδημοκρατίας(η οποία επι τή ευκαιρία περνάει πολύ μεγαλη κρίση σε όλη την Ευρώπη)δεν θα κερδίσει.
Θα χάνει διαρκώς απο τα αριστερά γαιτί ο μύθος τής ´μοναδικής δημοκρατικής παράταξης´μάς έχει τελειώσει πρό πολλού και ειδικά σε αυτές τίς εκλογές απεδείχθη με συντριπτικό τρόπο.
Ο Κωστάκης ήδη προσπαθεί να ανανεώσει με 45άρηδες το δικο του κόμμα.Και επίσης απέδειξε ότι στην τακτική έπαιξε μπάλλα μόνος του κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες
Επίσης η αλαζονεία περί ´δεξιάς παρένθεσης´που κυκλοφορούσε σταθερά απεδείχθη μεγάλη πατάτα.
Επομένως εάν το ΠΑΣΟΚ δεν καθορίσει τι κόμμα ακριβώς είναι σήμερα ,μη βασιζόμενο σε αναμνήσεις τού παρελθόντος θα παραμείνει σε βαθύτατη κρίση.
Ο όποιος Βενιζέλος μπορεί να συσπειρώσει τούς απογοητευμένος οπαδούς.
Το να πείσει την κοινωνία είναι άλλο θέμα.
Και εάν δεν τελειώσει η αλαζονεία θα υπάρξει και άλλη αποτυχία.
Αρα ή θα επανέλθει επιτέλους στο προσκήνιο το ζήτημα τής πολιτικής ή θά αλλοιώς η κρίση θα συνεχιστεί.

Re: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - υποκατηγορία του "Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας"

Δεν αντέχω, θα το πω.... Είχαμε από τη μια έναν αρχηγό κόμματος που ζητούσε εκλογές-δημοψήφισμα για να φύγει η κακιά δεξιά και από την άλλη έναν πρωθυπουργό, αρχηγό του -κακού- κόμματος που είπε ότι έκανε τόσα λάθη και ζήτησε τόσες συγνώμες, όσα δεν παραδέχθηκαν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Λογικό ήταν να μην γίνει αποδεκτή από το εκλογικό σώμα η παρότρυνση "όλοι μαζί να φύγει η κακιά και σκληρή δεξιά"-bye-

Re: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - υποκατηγορία του "Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας"

Δεν αντέχω, θα το πω.... Είχαμε από τη μια έναν αρχηγό κόμματος που ζητούσε εκλογές-δημοψήφισμα για να φύγει η κακιά δεξιά και από την άλλη έναν πρωθυπουργό, αρχηγό του -κακού- κόμματος που είπε ότι έκανε τόσα λάθη και ζήτησε τόσες συγνώμες, όσα δεν παραδέχθηκαν όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Λογικό ήταν να μην γίνει αποδεκτή από το εκλογικό σώμα η παρότρυνση "όλοι μαζί να φύγει η κακιά και σκληρή δεξιά"-bye-

Δεν μπορώ παρά να + 1000 .....

Απάντηση: Εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ - υποκατηγορία του "Προεκλογικές αντιλήψεις περί δημοκρ

Ενώ να ζητά να γίνει εγγυητής της ενοτητας ο άνθρωπος πού την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια για να αποφύγει την συντριβή,είναι προκεχωρημένη δημοκρατική αντίληψη.
Ας τόχε κάνει κανενας άλλος πολιτικός απο άλλο κόμμα και θα έβλεπες τι θα έγραφαν τα παπαγαλάκια.
Και προσωπικά έχω άλλη μιά απορία...
Πώς γίνεται μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή όλα τα διαπλοκοκάναλα να υμνούν τον ´άλλαξε τα όλα´και απο Δευτέρα να τον κράζουν...πάλι οι ίδιοι...??