Exit Poll για 40αρα

Η τελευταίες M86 ίσως να φοράνε και το ίδιο panel με την W3000. H W πρέπει να είναι λίγο καλύτερη σε τηλεοπτικό σήμα ίσως και σε χρωματική απόδοση.

Καλησπερα και απο εμενα.

Ψαχνω και εγω να αγορασω 40αρα LCD. Βρηκα πολλες χρησιμες πληροφοριες σε αυτο το thread αλλα εχω μια ερωτηση επι του θεματος.

Κοιτουσα τις τιμες στις γνωστες αλυσιδες μαγαζιων και ειναι ολες πανω κατω οι ιδιες. Ομως βλεπω οτι στα online site ειναι πολυ φτηνοτερες. Αναρωτιεμαι ομως αν υπαρχουν προβληματα με τις εγγυησεις κλπ. Αντιμετωπισε κανεισ προβληματα η ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι καλυτερα να αγορασω απο το πιο φτηνο που θα βρω online?

Πηγα σημερα στα εγκαινια του Πλαισιο,στην Ευκαρπια.Ειχε και την m86(1490e) και την f86(2089e) και την w3000(1979e) live και εδειχναν το ιδιο βιντεο με ποδοσφαιρικους αγωνες απο Π.Κ.Στα ματια μου δεν ειχε διαφορα η m απο την f,αλλα καλυτερη και των 2 ηταν η w3000.Παντως και στις 3 δεν ειδα ουτε τρεμοπαιγμα,ουτε νερουλιασμα στα περιγραμματα των αντικειμενων,ουτε μπαλα με ουρα και το χορταρι ηταν χορταρι και οχι μοκετα.Εκπληκτος ομως ειδα,για πρωτη φορα την 42z3030.Και γ... την εικονα.Αλλα και τα 1989 ευρω....Oποτε η m86,αν αποφασισω να δωσω σχετικα λιγα λεφτα,η αναμεσα σε w3000 και 42z3030,αν αποφασισω να δωσω κατιτις παραπανω.

Αντιμετωπισε κανεισ προβληματα η ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι καλυτερα να αγορασω απο το πιο φτηνο που θα βρω online?

Θα έλεγα πως αν η τιμή που βρήκες φθηνότερη σε κάποιο no name μαγαζάκι του ιντερνετ δεν έχει τεράστια απόκλιση από ένα γνωστό μαγαζί του χώρου , να προτιμήσεις το επώνυμο για να μην τρέχεις αν - χτύπα ξύλο - χρειαστείς το after sales τμήμα
Άσε που πολλές φορές ορισμένα προιόντα είναι παραεισαγωγές , και το βρίσκεις μπροστά σου την στιγμή που έχεις το πρόβλημα
Όποιος έχει ασχοληθεί και με την αγορά υπολογιστών έστω και λίγο , το γνωρίζει καλά αυτό (που εκεί να δεις μπάχαλο που γίνεται με τις τιμές και τα online καταστήματα)

Ψαξιματος συνεχεια.Στο Macro ειχαν την m86 και επαιζε σπορ+.Δεν ξερω πως και τι,αλλα η εικονα της ηταν χαλια(εδειχνε αγωνα πολο και οι περιοχες διπλα απο τους παιχτες ηταν τιγκα στο pixel.Ασε που εδειχνε με μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια(γυρω στα 10cm απο την μια και αλλα 10cm απο την αλλη).Οπως εχω ξαναπει στην περιοχη μου το σημα ειναι καλο και δεν ξερω αν παιζει μεγαλο ρολο αυτο στην εμφανιση pixel στην εικονα.