Exit Poll για 40αρα

Εχει δικιο ο mezzanine .....................

Και γω οταν τα ειχα με την εικονιζομενη
eva-mendes-picture-6.jpg

αναγκαστηκα να τη τζασω .
Αυτη η ελια στο μαγουλο με ξενερωνε τελειως , ασε που ολο εκει πηγαινε το ματι μου ............. ξενερωμα σας λεω , ουτε στον εχθρο μου τετοια τυχη :flipout::flipout:

Re: Exiy Poll για 40αρα

Θα σε συμβούλευα να πιστεύεις πρώτα τους κατόχους των τηλεοράσεων πρωτίστως και μετά όλα τα υπόλοιπα poll,toll κλπ.Πίστεψέ μας αν είχε κάποιο εμφανές πρόβλημα πρώτα εμείς θα το γράφαμε στο forum,εγώ πρώτος ανέφερα ότι το ανεμιστηράκι ακούγεται παραπάνω στα αυτιά μου.Οι υπόλοιποι δεν αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο οπότε 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, να είμαι ευαίσθητος εγώ όταν κοιμάμαι(δεν θέλω να ακούγεται το παραμικρό) ή όντως να δουλεύει λίγο πιο έντονα στην δικιά μου Tv.Αν κάτσεις με το μεγενθυτικό φακό,θα βρεις σε όλες τις Tv μικροελλατωματάκια,ακόμα και στην kuro.Το θέμα είναι όταν κάνεις μια αγορά να μετράς μέχρι που αντέχει η τσέπη σου και μετά απλώς να κάθεσαι και να απολαμβάνεις την αγορά σου.Αν είναι να κάθεσαι να παρατηρείς και το παραμικρό clouding,smearing κλπ τρέχα γύρευε,καλύτερα χτύπα μία 30 crt να ευχαριστηθείς.:ADFADF1:

Σίγουρα όλες οι τηλεοράσεις έχουν τα ελαττώματα τους ανεξαρτήτως τιμής, αυτός όμως δεν είναι λόγος να μην τα συζητάμε. Αλλωστε όλοι εμείς που μπαίνουμε σε αυτό το forum αναζητούμε το καλύτερο δυνατόν και παρατηρούμε και την τελευταία λεπτομέρεια, αν δεν το κάναμε τότε πάνω-κάτω όλες οι τηλεοράσεις θα μας φαινόντουσαν ίδιες.
Πάντως σχετικά με την X3500 και την W3000 επειδή και εγώ της έχω δει απο κοντά και έχω παίξει αρκετά μαζί τους, συμφωνώ οτι δεν είδα smearing στην X3500 και η κίνηση ήταν όντως καλύτερη απο την W3000.
Είδα ένα poll σε μεγάλο ξένο forum με 24 σελίδες ερωτο-απαντήσεις και το θεώρησα αξιόπιστη πηγή.

Καλησπερα σας φιλοι.Μεχρι τωρα διαβαζα τα διαφορα post και ρωταγα διασπαρτα διαφορα πραγματα.Αποφασισα να κανω αυτο το thread για να μαζεψω οσο το δυνατον περσσοτερες γνωμες.Λοιπον ειμαι αναμεσα σε Samsung m86,f86(τι διαφορες εχουν;),Toshiba 42z3030,40xf55 και Sony W3000.Ζητουμενα τα:24p,καλη αποδοση κινησης(100hz,movie plus)x.v.colour(δε ξερω κατα ποσο ειναι χρησιμο για θεαση blue ray και τηλεοπτικου προγραμματος).Χρηματικο οριο τα 1800 αντε βαρια βαρια 2000 ευρω και πληρωμη με δοσεις.Eιμαι ολος ματια!!!

Κατά τη γνώμη μου τα βασικά σε μια LCD TV είναι το panel, οι διάστασεις (εκτός αν έχεις εξαιρετικά άνετο χώρο) οθόνης και εξωτερικές και η τιμή της, τα ηλεκτρονικά μπιχλιμπίδια γρήγορα θα τα ξεχάσεις και θα τα πάψεις να τα χρησιμοποιείς.

Συγκεκριμένα τώρα, όλες αυτές που ανέφερες εκτός από την 42άρα Toshiba, έχουν ίδιο panel (S-PVA) και ίδιες ίντσες οθόνης (40). Οι εξωτερικές διαστάσεις της Toshiba 40XF είναι αντίστοιχες με 37αρα ενώ μπορείς να το δεις και αντίστροφα δηλαδή ότι οι διαστάσεις της 46αραςXF είναι αντίστοιχες με 42άρα ακόμα και 40αρα σε κάποιες περιπτώσεις.

Θα σου πρότεινα λοιπόν βάλτες σε μια αύξουσα σειρά τιμής και σημείωσε τα ουσιώδη για σένα χαρακτηριστικά τους (τα 100Ηz για μένα είναι αστείο για να μην πω για γέλια χαρακτηριστικό), για μένα είναι (panel, ιντσες, εξωτερικές διαστάσεις) και θα αποφασίσεις πολύ γρήγορα.

Φώτης

ΥΓ. Εγώ είμαι κάτοχος Toshiba 40XF355DG αν δεις στο σχετικό thread έχω καταγράψει τις εντυπώσεις μου.

sorry αλλα...ποια ειναι αυτη ρε smoothbore? ηθοποιος ειναι ή.....:chinscratch:

Nαι ηθοποιος ειναι , η eva mendez ................. αλλα αυτη η κωλοελια με ξενερωσε και την εστειλα στη μανα της:flipout::flipout:

sorry αλλα...ποια ειναι αυτη ρε smoothbore? ηθοποιος ειναι ή.....:chinscratch:
Αυτό είναι προσβολή like no other. Η κοπέλα είναι ηθοποιός σημαντικότατων ρόλων. Πάντως ρε smooth έχεις δίκιο για την ελιά κ εγώ αυτήν

γι αυτό την χώρισα

Attachments

• CCFA088.jpg
    CCFA088.jpg
    31.7 KB · Views: 25
Αλοιμονο , αφου τα μοντελα εχουν ανομοιογενη φωτεινοτητα στο πανελ ............ και καμενα πιξελ :flipout::flipout:

:offtopic:τι σκ@τ@α εχουν προσωπο οι φωτογραφιες η μονο εγω τις βλεπω ακεφαλες?
για ποια ελια μιλατε τοσην ωρα?

ε...θα αλλαξω προγραμα πλοηγησης,δεν παει αλλο.

Και προσωπο εχουν και ελια εχουν και 100ΗΖ ειναι και με bravia 2 και 1 ενσωματωμενη :flipout:

Λοιπον παιδια μεχρι στιγμης απο οτι καταλαβα με αυτο το μπατζετ προτεινετε την f86.ΟΚ.Θελω να μου λυσετε και μια αλλη απορια.Διαβαζω τα τεστ του hdtv.org αυτη υστερει εδω,η αλλη εκει κτλ.Εσεις που εχετε ειτε την f86,ειτε την w3000,ειτε την m86 στα δικα σας ματια φαινονται τα ελαττωματα που αναφερονται(motion blur,jadder,μη σωστη διαβαθμιση του γκρι,μη λεπτομερης απεικονηση σε σκοτεινα πλανα);Η αυτοι λογω του οτι τις τεσταρουν προσεχουν και την παραμικρη λεπτομερεια,ενω εμεις οι κοινοι θνητοι π.χ. την Κυριακη που θα εχει την ματσαρα πανω στην καβλα και την αγωνια ουτε θα βλεπουμε τιποτα απο ολα αυτα;Η σε μια ταινια που σε καθηλωνει σιγα μην προσεχουμε στα σκοτεινα πλανα αν φαινονται οι τσακες στην μπερτα του Batman;

Απάντηση: Re: Exit Poll για 40αρα

Η σε μια ταινια που σε καθηλωνει σιγα μην προσεχουμε στα σκοτεινα πλανα αν φαινονται οι τσακες στην μπερτα του Batman;

ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.(σημασια εχουν αλλα πραγματα τελικα σε μια ταινια)
προσωπικα εχω εντυπωση οτι οποια τηλεοραση και να παρουμε σημερα(απο τα προτεινομενα μοντελα) θα μεινουμε ευχαριστημενοι. :fahne90:

σιγουρα καποια ειναι καλη εδω αλλη ειναι εκει αλλα μεχρι εκει.

Παιδια ειμαι στην τελικη ευθεια των εκλογων και εχουν μεινει 2 υποψηφιοι:ο Κωστακης(f86)και ο Γιωργακης(m86).Αξιζουν τα 400 με 500 ευρω διαφορα των 2 μοντελων για τα 100hz και το καλυτερο μαυρο,που οπως λενε εχει η f86;Γιατι απο οτι εχω καταλαβει και η m86 υποστηριζει 24p(απο τα λεγομενα σας,γιατι στο τεστ του hdtv δεν το αναφερει)+του οτι υποστηριζει και το x.v.colour και το deep colour(για το τελευταιο απο οτι καταλαβα το υποστηριζουν οσες εχουν hdmi 1.3v).Για πες τε ρε παιδια εσεις που τις εχετε, κατα βασιν,τη γνωμη σας.

Παιδια ειμαι στην τελικη ευθεια των εκλογων και εχουν μεινει 2 υποψηφιοι:ο Κωστακης(f86)και ο Γιωργακης(m86).Αξιζουν τα 400 με 500 ευρω διαφορα των 2 μοντελων για τα 100hz και το καλυτερο μαυρο,που οπως λενε εχει η f86;Γιατι απο οτι εχω καταλαβει και η m86 υποστηριζει 24p(απο τα λεγομενα σας,γιατι στο τεστ του hdtv δεν το αναφερει)+του οτι υποστηριζει και το x.v.colour και το deep colour(για το τελευταιο απο οτι καταλαβα το υποστηριζουν οσες εχουν hdmi 1.3v).Για πες τε ρε παιδια εσεις που τις εχετε, κατα βασιν,τη γνωμη σας.

Πάρε την M86 και κράτησε τα λεφτά σου για ενα PS3. Τη διαφορά που έχουν στο μαύρο θα την δείς μόνο σε σκοτάδι και τις τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα. Οσο για τα 100Hz οι περισσότεροι που έχουν την F86 τα έχουν στο off.

Πάρε την M86 και κράτησε τα λεφτά σου για ενα PS3. Τη διαφορά που έχουν στο μαύρο θα την δείς μόνο σε σκοτάδι και τις τηλεοράσεις δίπλα-δίπλα. Οσο για τα 100Hz οι περισσότεροι που έχουν την F86 τα έχουν στο off.

+100

Παιδια,PS3 υπαρχει και hd δορυφορικος δεκτης.Τωρα,χωρις να θελω να σας πρηξω,εχει 24p;Εγγυημενα πραματα;Αυτοι που την εχουν,κατα βασιν,εχει καποιο μενου που το ενεργοποιεις η π.χ. απο το player(επισης π.χ PS3)μολις βαζεις το δισκακι το ενεργοποιεις απο εκει;Σας ματαξαναρωταω γιατι απο οτι διαβασα το επισημο manual,ουτε εκει το αναφερει.Και συγνωμη αν γινομαι κουραστικος!!!

αν ειναι κατασκευης 8/2007 και μετα εχει 24p
αν οχι(που δεν το πιστευω) θελεις firmware update (κλαφτα χαραλαμπε)

χαιρετω..πηγα σημερα στο media και επαιζα με μια f86 και με μια sony w3000...ομολογω οτι η sony εδειχνε ποιο ρεαλιστικα και πειραζοντας τα 100hz της f86 δεν ειδα κατι καλυτερο...στο off ηταν το ποιο ομορφο αποτελεσμα..εχω σκοπο ν αγορασω την 86 αλλα πραγματι η διφορα στην εικονα ειναι αμελητεα και κατι αλλο...η f86 με τη βαση στηριξης που εχει κουνιεται παρα πολυ ευκολα ομως ειναι περιστρεφομενη η sony και στα 2 το αντιθετο..