Exit Poll για 40αρα

η f86?αυτο το αυτοκολλητο στη sony που λεει κατι για αντανακλασεις τι εννοει?

τελικα για να βοηθησουμε και εμας και αλλους...f 8 6 η w 3 0 0 0 ?

ναι..εγω δεν θα την επαιρνα αλλα αυτο δεν λεει τιποτα..σαν τηλεοραση ειναι απο τις κορυφαιες

λεει οτι η επιφανεια της sony δεν ειναι αντανακλαστικη..και οντως σε μια ηλιολουστη μερα βλεπεις ανετα χωρις αντανακλασεις και ειδωλα

samsung f86 στο παραπανω ερωτημα

αυτο δεν ειναι ενα μεγααααλο πλεονεκτημα?οσον αφορα τις τιμες,2179 η f και 1830 η sony..

νομιζω vasdar οτι εχεις την f86?την εχεις δει να παιζει κοντα σε w3000 το ιδιο σημα και σχεδον ιδιες ρυθμισεις?f και παλι f ελεγα αλλα οταν τις ειδα μαζι...

ναι ειναι σημαντικο να εχεις σχεδον το ιδιο μαυρο με την samsung αλλα χωρις να γυαλιζει η οθονη..ενταξει 1900 εχει η f στα 'σοβαρα' καταστηματα αλλα η w εχει για μενα 2 ασχημα:
1) δεν εχει 100Ηz( ακομη και αν δεν κανουν πολυ δουλεια καλα ειναι να υπαρχουν παρα να μην τα εχεις - και ας τα απενεργοποιεις)
2)δεν εχει το design της Χ3500..
σαν τηλεοραση ομως ειναι μια χαρα..αλλα αν εχει ιδια χρηματα με την f...καταλαβαινεις

οχι εγω εχω αυτη που θεωρω καλυτερη lcd σημερα..την 46Χ3500

ασε τι να κανω...μ αρεσε παρα πολυ η εικονα της w και κολωσα...

μην νομιζεις οτι αν αγορασεις μια απο τις δυο θα στεναχωρηθεις.. το αντιθετο παρε οποια θελεις γρηγορα να χαρεις αυτο που και εγω χαιρομαι εδω και 1 μηνα

Ok.Την μια απορια την λυσαμε.Τωρα,οσον αφορα το πως δειχνει τα δικα μας καημενα καναλια.Στην περιοχη που μενω το σημα ειναι καμπανα.Με αυτο το δεδομενο η m86 πως δειχνει;Ρωταω,γιατι οπου την εχω πετυχει παιζει,ειτε blue ray,ειτε hd-dvd.

εκτος απο τα 100 χερτζ και χαμηλοτερο κοντραστ αλλος λογος να μη παρει κανεις την w?και καλο βραδυ..

οταν θα την ρυθμισεις (δες το hdtvtest) θα δεις οτι σε 2+ μετρα που θα καθεσαι το κακιστο σημα θα σου φαινεται μια χαρα..οχι bluray αλλα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα..θελει μονο να ριξεις το φωτισμο,να ανεβασεις το κοντραστ,να κλεισεις σχεδον ολα τα φιλτρα και βελτιωτες και μερικα ακομη που υπαρχουν δημοσιευμενα καπου εδω μεσα και εισαι ο πρωτος!

κανενας απολυτως
αλλωστε και τα 100 hz δεν τα χρειαζεται (το hdtvtest λεει οτι δεν εχει αναγκη τα 100 hz, η τηλεοραση δεν θολωνει ή θολωνει οσο ολες οι lcd,τα χρωματα ειναι πιο φυσικα απο την samsung και αν σου αρεσει σαν σχεδιο θα παρεις μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις)
αλλα και στο μαυρο ειναι κορυφη..σου ειπα ειναι μια x3500 σχεδον με αλλο σχεδιο!

μα καλα... φιλτρα εκτος ,100 χερτζ εκτος,βελτιωτες εκτος,ολα εκτος τοτε γιτι να τα πληρωσει καποιος?

ελα ντε!
αν δεις τι προτεινει το παραπανω site για την Χ θα τρελαθεις..ουτε ενα φιλτρο ενεργο,ουτε ενα διορθωτικο και 100 hz μονο σε κανεναν αγωνα και μαλιστα στη μεση..μαλλον γιατι ολα αυτα βγαζουν τεχνουργηματα ενω αυτες οι τηλεορασεις πλεον παραειναι καλες για να τις πουσαρεις και αλλο

ξερεις αν η w εχει αντοιστιχες ρυθμισεις με την f του τυπου π.χ. τονος χρωματος,gamma,rgb gain?

μα καλα... φιλτρα εκτος ,100 χερτζ εκτος,βελτιωτες εκτος,ολα εκτος τοτε γιτι να τα πληρωσει καποιος?

Αν ρυθμίσεις σωστά την τηλεόραση, θα δείς και απο μόνος σου οτι δεν χρειάζεσαι κανέναν βελτιωτή ούτε φίλτρο. Το μόνο που έχει σημασία είναι το panel (μαύρο, κίνηση, χρωματική απόδοση), το de-interlacer και το scaler.

Ρίξε μια ματία εδώ για τις ρυθμίσεις : http://www.hdtvtest.co.uk/Sony-KDL40W3000/

ναι αυτα που τα αναφερεις τα εχει..ιδια πανελ..πανω κατω ιδιες ρυθμισεις θα εχουν με το ιδιο η με αλλο ονομα