νομιζω vasdar οτι εχεις την f86?την εχεις δει να παιζει κοντα σε w3000 το ιδιο σημα και σχεδον ιδιες ρυθμισεις?f και παλι f ελεγα αλλα οταν τις ειδα μαζι...
ναι ειναι σημαντικο να εχεις σχεδον το ιδιο μαυρο με την samsung αλλα χωρις να γυαλιζει η οθονη..ενταξει 1900 εχει η f στα 'σοβαρα' καταστηματα αλλα η w εχει για μενα 2 ασχημα:
1) δεν εχει 100Ηz( ακομη και αν δεν κανουν πολυ δουλεια καλα ειναι να υπαρχουν παρα να μην τα εχεις - και ας τα απενεργοποιεις)
2)δεν εχει το design της Χ3500..
σαν τηλεοραση ομως ειναι μια χαρα..αλλα αν εχει ιδια χρηματα με την f...καταλαβαινεις
οχι εγω εχω αυτη που θεωρω καλυτερη lcd σημερα..την 46Χ3500
μην νομιζεις οτι αν αγορασεις μια απο τις δυο θα στεναχωρηθεις.. το αντιθετο παρε οποια θελεις γρηγορα να χαρεις αυτο που και εγω χαιρομαι εδω και 1 μηνα
Ok.Την μια απορια την λυσαμε.Τωρα,οσον αφορα το πως δειχνει τα δικα μας καημενα καναλια.Στην περιοχη που μενω το σημα ειναι καμπανα.Με αυτο το δεδομενο η m86 πως δειχνει;Ρωταω,γιατι οπου την εχω πετυχει παιζει,ειτε blue ray,ειτε hd-dvd.
οταν θα την ρυθμισεις (δες το hdtvtest) θα δεις οτι σε 2+ μετρα που θα καθεσαι το κακιστο σημα θα σου φαινεται μια χαρα..οχι bluray αλλα δεν θα εχεις κανενα απολυτως προβλημα..θελει μονο να ριξεις το φωτισμο,να ανεβασεις το κοντραστ,να κλεισεις σχεδον ολα τα φιλτρα και βελτιωτες και μερικα ακομη που υπαρχουν δημοσιευμενα καπου εδω μεσα και εισαι ο πρωτος!
κανενας απολυτως
αλλωστε και τα 100 hz δεν τα χρειαζεται (το hdtvtest λεει οτι δεν εχει αναγκη τα 100 hz, η τηλεοραση δεν θολωνει ή θολωνει οσο ολες οι lcd,τα χρωματα ειναι πιο φυσικα απο την samsung και αν σου αρεσει σαν σχεδιο θα παρεις μια απο τις κορυφαιες τηλεορασεις)
αλλα και στο μαυρο ειναι κορυφη..σου ειπα ειναι μια x3500 σχεδον με αλλο σχεδιο!
ελα ντε!
αν δεις τι προτεινει το παραπανω site για την Χ θα τρελαθεις..ουτε ενα φιλτρο ενεργο,ουτε ενα διορθωτικο και 100 hz μονο σε κανεναν αγωνα και μαλιστα στη μεση..μαλλον γιατι ολα αυτα βγαζουν τεχνουργηματα ενω αυτες οι τηλεορασεις πλεον παραειναι καλες για να τις πουσαρεις και αλλο
Αν ρυθμίσεις σωστά την τηλεόραση, θα δείς και απο μόνος σου οτι δεν χρειάζεσαι κανέναν βελτιωτή ούτε φίλτρο. Το μόνο που έχει σημασία είναι το panel (μαύρο, κίνηση, χρωματική απόδοση), το de-interlacer και το scaler.