Extant [CBS]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0
Re: Extant (2014)

Οντως αυτη η family-λα απωθει και ριχνει τραγικα το επιπεδο Αμερικανικων σειρων, οι Βρετανοι δεν εχουν τετοια θεματα. Πεφτει πολυ η σειρα παντως...

Μετά και το τρίτο επεισόδιο βαρέθηκα τόσο πολύ που σκέφτομαι να την σταματήσω. Κρίμα γιατί το πρώτο ήταν πολύ καλό αλλά σταδιακά έπεσε πολύ.

Απάντηση: Extant (2014)

Και εγώ στο 5ο είμαι .
Είπα να τη σταματήσω , τη συνεχίζω χωρίς όμως να είμαι και ενθουσιασμένος .

Tα δυο πρωτα επεισοδια ηταν απιθανα μιας και ειχαμε σκηνες στο διαστημα.

Ειχα μια ελπιδα οτι θα δουμε ξανα κατι τυπου Defying Gravity αλλα που....

Δεν ειναι κακο και εχει πολυ καλο καστινγκ.

Αξιομνημονευτη η επανεμφανιση του Λουις Γκοσετ τζουνιορ !!.

Ψηφισα καλη... Εχει καποια πλοκη με την οποια αναπτυσσονται 2-3 θεματα. Απλα, η σειρα ειναι καπως ατονη...δηλ. ενω υπαρχουν σε καποια σημεια εντασεις κλπ, αυτα περνουν στον ιδιο τονο με τις σκηνες που δεν εχουν ενταση..(μου διαφευγει ο ορος).
Η Halle Berry δεν κανει για TV...ειναι σαν να θελει να παιξει κινηματογραφικα και το αποτελεσμα ειναι να μην δενει με το υπολοιπο σκηνικο της σειρας...

το τελευταίο (6ο νομίζω) ήταν καλό... σαφώς ανώτερο από τα αναιμικά προηγούμενα...

υγ. και εγώ νομίζω ότι η Χάλι είναι... χάλι στην υποκριτική της εντός της σειράς, χειρότερη και από τους (άγνωστους?) συμπρωταγωνιστές της...

Είδα το διπλό επεισόδιο 7-8 .
Είχε περισσότερη δράση , εξελίξεις όντας και διπλό επεισόδιο, έχει όμως κάποια πράγματα που με "χαλάνε" στη σειρά .

εμένα πάλι το διπλό μου φάνηκε πρόχειρο και με μια τάση να τρέξει απίστευτα γρήγορα την πλοκή τόσο όσο να τελείωση και η σειρά

αλήθεια πόσα επεισόδια έχει ακόμη

Εγώ την έχω αφήσει προς το παρόν στην άκρη..

13 επεισόδια έχει η σειρά..

Διπλό θα είναι και το επόμενο.. 9-10..
και μετά μάλλον 3 μονά όπως βλέπω.. 11, 12, 13
δεν ξέρω γιατί τα κάνανε έτσι.. ίσως θέλουν να βάλουν άλλες σειρές στο πρόγραμμα τους..

Last edited:
Απάντηση: Re: Extant (2014)

εμένα πάλι το διπλό μου φάνηκε πρόχειρο και με μια τάση να τρέξει απίστευτα γρήγορα την πλοκή τόσο όσο να τελείωση και η σειρά

αλήθεια πόσα επεισόδια έχει ακόμη
Την ίδια εντύπωση μου άφησε

Είδα το διπλό 9ο και 10ο επεισόδιο .
Έχει περισσότερη δράση , έχει και διπλάσιο χρόνο , εμένα όμως δεν με τρελαίνει η σειρά.
Στα πρώτα λεπτά ήθελα να το σταματήσω και να παρατήσω τη σειρά .
Κάτι οι ερμηνείες , κάτι οι απλοϊκές καταστάσεις , δεν μου κάθονται καλά .

Επειδή έφτασα μέχρι εδώ μπορεί να δω και τα άλλα επεισόδια .

Re: Απάντηση: Extant (2014)

Επειδή έφτασα μέχρι εδώ μπορεί να δω και τα άλλα επεισόδια .

Eγω επειδη εφτασα μεχρι εδω με θεωρω ατυχο :D

Τελος η σειρουλα.

Οντως γερασε η αλλοτε θεα Χαλε..... Δεν πειραζει θα την θυμομαστε ολοι σαν bond girl.

άλλο ένα διπλό τις πλάκας επεισόδιο στα γρήγορα ξεπετά δηλαδή μοιάζει το ίδιο κακή με το falling skies θα την δω μέχρι τέλους έτσι για να δω τι θα δειξει

είμαι στο δεύτερο επεισόδιο και φαντάζει αρκετά καλη.
λέτε να την σταματήσω και να μην σπαταλήσω άλλο τον χρονο μου?

Χμ άμα σου αρέσει μπορείς να δοκιμάσεις να συνεχίσεις.. εάν έχεις λίγη ώρα να σκοτώσεις.. και δεν ψήνεσαι για κάτι άλλο.. :p

Τελικά μέχρι το 2ο έχω δει και εγώ..

θα προσπαθήσω να δω μερικα επεισοδια ακομη και αν δεν, θα την σταματήσω.
όταν με το καλο κρυωσει ο καιρος λεω να ξεκινησω το homeland?