n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Ευχαριστώ το φίλο Κυριάκο (enduras1) και τον αγαπητό Χρήστο (tzoutzis), για τη βοήθεια και των δύο ώστε να αποκτήσω το πρώτο μου combination square! Να είστε καλά!
Ευχαριστώ το φίλο Κυριάκο (enduras1) και τον αγαπητό Χρήστο (tzoutzis), για τη βοήθεια και των δύο ώστε να αποκτήσω το πρώτο μου combination square! Να είστε καλά!
Μαστορια μου, θελω μια μεγαααααααααλη χαρη..... εχει κανεις προσβαση σε στραντζα?? ..χρειαζομαι κατι, αρκετα απλο , αλλα εδω στην Σαμο δεν βρισκω καποιον να μου κανει αυτο που θελω... Βασικα με ενδιαφερει να μπορει να στραντζαρει η Ινοξ λαμαρινα 1-1.5χιλιοστα η αλουμινιο 3-4 χιλιοστα...
Όλα γίνονται. Πες πιο συγκεκριμένα τι θες να πάω να ρωτήσω.Μαστορια μου, θελω μια μεγαααααααααλη χαρη..... εχει κανεις προσβαση σε στραντζα?? ..χρειαζομαι κατι, αρκετα απλο , αλλα εδω στην Σαμο δεν βρισκω καποιον να μου κανει αυτο που θελω... Βασικα με ενδιαφερει να μπορει να στραντζαρει η Ινοξ λαμαρινα 1-1.5χιλιοστα η αλουμινιο 3-4 χιλιοστα...
Όλα γίνονται. Πες πιο συγκεκριμένα τι θες να πάω να ρωτήσω.
Ωραία, πες μου διαστάσεις κ πάω αύριο να ρωτήσω. Γενικά πάντως, η στραντζα κάνει "χοντροδουλεια". Ίσως μετά πρέπει να επέμβεις με ψιλό τριψιματα κλπ.Κοιτα αυτη την φωτο..
![]()
Θελω τοπανω κομματι, την λαμαρινα... ενα Π που πανω θα μπουν οι ΜΣ - λαμπες κτλ, μπροστα οι διακοπτες, και πισω οι μπορνες κτλ.. στο πλαι θελω αν γινεται να χει 2-3 αυτακια ωστε να μπορω να βιδωσω τα ξυλινα πλαινα.. απλα φανταζομαι πρεπει να ναι γερο, να σηκωνει βαρος..γιαυτο λεω η χοντρουτσικη ινοξ η αλουμινιο...
Ευχαριστίες στον φίλο Παναγιώτη που με εξυπηρετησε με αγορά πενσας από το Aliexpress!
Πολλές ευχαριστίες στον φίλο ΚΤΜ950 τον Κώστα από την Σύρο που ανταποκριθηκε στην αναζήτηση μου για δύο σετ μύτες από τα λιντλ!
Επίσης πολλά ευχαριστώ στον Νίκο Διαβολίκο που έτρεξε να με εξυπηρετησει και μα μου στείλει μια Karcher SC 4100 σε εξαιρετική Τιμή!!!
Και μπόνους τα υπέροχα ρεσω και σελιδοδείκτες που φτιάχνει!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!!!
Ευχαριστώ τον φίλο Νίκο εκ Καβάλας που φροντίζει να με εξυπηρετεί στις αγορές μου από τον φίλο με τα Karcher!
Να είσαι καλά φιλαράκι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.