Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ευχαριστώ το φίλο Κυριάκο (enduras1) και τον αγαπητό Χρήστο (tzoutzis), για τη βοήθεια και των δύο ώστε να αποκτήσω το πρώτο μου combination square! Να είστε καλά!

Ευχαριστώ το φίλο Κυριάκο (enduras1) και τον αγαπητό Χρήστο (tzoutzis), για τη βοήθεια και των δύο ώστε να αποκτήσω το πρώτο μου combination square! Να είστε καλά!

Καλοδουλευτα Νίκο και ο,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαστορια μου, θελω μια μεγαααααααααλη χαρη..... εχει κανεις προσβαση σε στραντζα?? ..χρειαζομαι κατι, αρκετα απλο , αλλα εδω στην Σαμο δεν βρισκω καποιον να μου κανει αυτο που θελω... Βασικα με ενδιαφερει να μπορει να στραντζαρει η Ινοξ λαμαρινα 1-1.5χιλιοστα η αλουμινιο 3-4 χιλιοστα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μαστορια μου, θελω μια μεγαααααααααλη χαρη..... εχει κανεις προσβαση σε στραντζα?? ..χρειαζομαι κατι, αρκετα απλο , αλλα εδω στην Σαμο δεν βρισκω καποιον να μου κανει αυτο που θελω... Βασικα με ενδιαφερει να μπορει να στραντζαρει η Ινοξ λαμαρινα 1-1.5χιλιοστα η αλουμινιο 3-4 χιλιοστα...

Θυμηθηκα μου χε δωσει η Αγαπη 2 τηλεφωνα.. θα ρωτησω και ενημερωνω..

Όλα γίνονται. Πες πιο συγκεκριμένα τι θες να πάω να ρωτήσω.

Όλα γίνονται. Πες πιο συγκεκριμένα τι θες να πάω να ρωτήσω.

Κοιτα αυτη την φωτο..

Electra.jpg~original

Θελω τοπανω κομματι, την λαμαρινα... ενα Π που πανω θα μπουν οι ΜΣ - λαμπες κτλ, μπροστα οι διακοπτες, και πισω οι μπορνες κτλ.. στο πλαι θελω αν γινεται να χει 2-3 αυτακια ωστε να μπορω να βιδωσω τα ξυλινα πλαινα.. απλα φανταζομαι πρεπει να ναι γερο, να σηκωνει βαρος..γιαυτο λεω η χοντρουτσικη ινοξ η αλουμινιο...

Κοιτα αυτη την φωτο..

Electra.jpg~original

Θελω τοπανω κομματι, την λαμαρινα... ενα Π που πανω θα μπουν οι ΜΣ - λαμπες κτλ, μπροστα οι διακοπτες, και πισω οι μπορνες κτλ.. στο πλαι θελω αν γινεται να χει 2-3 αυτακια ωστε να μπορω να βιδωσω τα ξυλινα πλαινα.. απλα φανταζομαι πρεπει να ναι γερο, να σηκωνει βαρος..γιαυτο λεω η χοντρουτσικη ινοξ η αλουμινιο...
Ωραία, πες μου διαστάσεις κ πάω αύριο να ρωτήσω. Γενικά πάντως, η στραντζα κάνει "χοντροδουλεια". Ίσως μετά πρέπει να επέμβεις με ψιλό τριψιματα κλπ.
Κ κάτι ακόμα. Το ινοξ που η στραντζα σίγουρα δουλεύει (δεν ξέρω για αλουμίνιο) πως θα το τρυπησεις; εγώ μια πλάκα 2 χιλιοστών για το ρούτερ την τρύπα την έκανα με πλάσμα. Μετά σιγά σιγά κ με πολλά αναλώσιμα έτριψα τις ατέλειες.

Λεω να τσιμπησω 2-3 ποτηροτρυπανα για inox φιλε... Θα σ πω το βραδυ διαστασεις.. Ευχαριστω ε!

Να ευχαριστησω και εγω τον IOANNISTSA για την εξυπηρετηση με τα γυαλοχαρτα !! Ευχαριστω πολυ!!

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Ευχαριστίες στον φίλο Παναγιώτη που με εξυπηρετησε με αγορά πενσας από το Aliexpress!

Να σαι καλά Κυριάκο!

Θελω να παρω ενα αφροποιητη nilfisk απο το alienxpress, αλλα δεν δεχεται πληρωμη μεσω καρτας.
Revolut δεν εχω και δεν μπορω να κανω λογω απαιτησεων κινητου, αλλα μου φαινεται και δυσκολη η διαδικασια.
Μπορει καποιος που εχει λογαριασμο αλλα και καρτα revolut να το πραξει για μενα? βαζει διευθηνση δικια μου ή να μου το προωθησει?

Πολλές ευχαριστίες στον φίλο ΚΤΜ950 τον Κώστα από την Σύρο που ανταποκριθηκε στην αναζήτηση μου για δύο σετ μύτες από τα λιντλ!

Επίσης πολλά ευχαριστώ στον Νίκο Διαβολίκο που έτρεξε να με εξυπηρετησει και μα μου στείλει μια Karcher SC 4100 σε εξαιρετική Τιμή!!!
Και μπόνους τα υπέροχα ρεσω και σελιδοδείκτες που φτιάχνει!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!!!

Νεκταριε είσαι κοντά σε Ηλιούπολη;

Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλές ευχαριστίες στον φίλο ΚΤΜ950 τον Κώστα από την Σύρο που ανταποκριθηκε στην αναζήτηση μου για δύο σετ μύτες από τα λιντλ!

Επίσης πολλά ευχαριστώ στον Νίκο Διαβολίκο που έτρεξε να με εξυπηρετησει και μα μου στείλει μια Karcher SC 4100 σε εξαιρετική Τιμή!!!
Και μπόνους τα υπέροχα ρεσω και σελιδοδείκτες που φτιάχνει!!!
Ευχαριστώ πολύ Νίκο!!!

Να μην σε αφήσω παραπονεμένο και μου στεναχωρηθείς!

Ευχαριστώ τον φίλο Νίκο εκ Καβάλας που φροντίζει να με εξυπηρετεί στις αγορές μου από τον φίλο με τα Karcher!
Να είσαι καλά φιλαράκι!

Περικαλώ εγώ και ο φίλος!

Και όποιος άλλος θέλει να μην ντρέπεται!
Ειδικές τιμές σε όλα!

Ευχαριστώ πολύ τόν φίλο Κυριάκο (enduras1) γιά τήν αγορά σέ special τιμή τoύ μετρητή αποστάσεων Bosch PLR 30.