Ευαισθησίες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευαισθησίες...

Ok. Διαφορετικές εκτιμήσεις απλά...Πώς εσύ κάνεις σκι :angel: κι εγώ snowboard :devil-smiley-029: ας πούμε ...Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια όμως. Δεν έχουν όλοι τόσο αγνές προθέσεις πάντα.

Οχι, κανω και τα 2:flipout:

Και οι κακοι ζουνε μαζι μας στην κοινωνια, παρασιτικα πολλες φορες, αλλα ζουνε.Ολοι ενα χαρμανι. Και οι καλοι γινονται πολλες φορες κακοι, οι κακοι γινονται πιο κακοι η καμια φορα καλυτεροι....

Και επειδη εχω περασει οπως αλλοι αντιστοιχες καταστασεις και στο προηγουμενο φορουμ και σε αυτο, προτιμω να ειμαι πιο... ανεκτικος, διοτι η πραγματικοτητα εδειξε οτι αυτα ειναι πολυ μικρες λεπτομερειες μπροστα στο ευρυτερο καλο που προσφερει το φορουμ.:grandpa:

Υ.Γ. Καμνεις σκι? :antlers:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευαισθησίες...

Υ.Γ. Καμνεις σκι? :antlers:

Έκοψα τις κακές συνήθειες...:flipout:

Έκανα αλλά όταν "καβάλησα" σανίδα για πρώτη φορά πριν από 3 χρονάκια είδα το φως το αληθινό!:helmet:

Ωραία το φτιάξαμε το thread...:offtopic:

Aγαπητε Μιχαλη,πολιτικη υπαρχει παντου ακομη και στις λαμπες κα τα τρανζιστορ,πολιτικη υπαρχει στο hi end στο DIY,και αν θελεις το αναλυουμε,επομενως ειτε μιλουμε για ηχο ,ειτε για οτιδηποτε αλλο,εμπεριεχεται πολιτικος λογος Αυτος ειναι και ο λογος υπαρξεως του Εκτος θεματος ως ασφαλιστικης δικλειδας.Αλλα, οπως πολλες φορες εχω γραψει ,αυτο δεν δικαιολογει υβρεις και χυδαιοτητες. Βαγγελη Μπελλο,δεν νομιζω οτι ειμαι ο καταλληλοτερος να σου απαντησει περι ακροδεξιας,αλλα το οτι εχουν το ιδιο δικαιωμα να εκφραζουν τις αποψεις τους ,νομιζω οτι σε μια δημοκρατια ειναι αυτονοητο

δεν ειπα το αντιθετο !!

... να τις εκφραζουν ειπα και εγω απλα τονισα την διαφορα !!!!

Οποιοδήποτε κλαμπ κι αν έχω επισκεφτεί έχω προσέξει έναν έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των μελών του. Ποιος έχει την πιο μεγάλη (ιπποδύναμη), ποιανού κάνει πιο μεγάλο θόρυβο (εξάτμιση), ποιος πηδάει περισσότερο (άλμα σε σνόουμπορντ), ποιος παίρνει όλους τους άλλους (σκάκι) κλπ. Το ενδιαφέρον για μένα στο AV είναι ότι έχει αξιόλογα μέλη και πώς δε θα ήταν αφού το χόμπι τους είναι η μουσική και οι ταινίες. Δεν είναι πχ φόρουμ για κινητά. Άρα υπάρχουν και γνώσεις και πνεύμα και ενδιαφέρουσες απόψεις κλπ. Αν μη τι άλλο λοιπόν έχει πλάκα, έχει καλές ατάκες, εξυπνάδες, προβοκάτσιες καθώς ο ανταγωνισμός αφορά κυρίως στο ποιος θα επιδείξει το λαμπρότερο πνεύμα και τη μεγαλύτερη πρωτοτυπία, τουλάχιστον στην κατηγορία του καφέ. Να μην εκλείψει λοιπόν η κατηγορία, να εκλείψει το πάθος που παρασύρει ορισμένους να εκτρέπονται, από τα όρια τουλάχιστον ενός κλαμπ για τα μηχανάκια πρωτίστως και κατ' επέκταση για μουσική και ταινίες.

Ναι ρε συ, αλλά αν εκλείψει το πάθος, θα αρχίσουμε να μιλάμε για κινητά. Και η πλάκα είναι ότι εκεί θα ανταγωνιζόμαστε, ποιανού είναι μικρότερο... :D

Το θέμα έχει πάρει κουραστικές διαστάσεις... Ας βάλουν ένα poll οι διαχειριστές (εκτος αν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους) και το πράγμα θα δείξει μόνο του... Η πλειοψηφία συνεχίζει με τον τρόπο που θέλει, και η μειοψηφία πράττει τα δέοντα. Πολύ κακό για το τίποτα το βλέπω εγώ

Οποιοδήποτε κλαμπ κι αν έχω επισκεφτεί...
To θέμα είναι ότι το AVClub ξανανακαλύπτει την Αμερική. Το savoir-vivre των φόρουμ είναι πλέον γνωστό σε όλους σχεδόν, με τα περισσότερα μέλη να συμμετέχουν σε φόρουμ με πολλαπλάσιο αριθμό μελών από το παρόν φόρουμ.

Οταν σε ένα φόρουμ όπως το Insomnia.gr (το οποίο χρησιμοποιώ συχνά ως παράδειγμα, καθ'οτι θεωρώ ότι αποτελεί υπόδειγμα υγιούς φόρουμ) με 57.000 μέλη, τα κλειδώματα είναι ελάχιστα και οι διαγραφές ακόμα λιγότερες, και συνήθως προκύπτουν λόγω παράβασης σαφέστατων κανονισμών που έχουν να κάνουν με πειρατικό υλικό, δεν μπορεί η διαχείριση του AVclub να αποδεικνύεται βασιλικότερη του βασιλέως κλειδώνοντας επανειλημμένως θέματα χωρίς προφανή λόγο (όπου δίνονται εξηγήσεις, είναι τουλάχιστον ανεπαρκείς).
Και διαγραφές μπορεί να μην έχουμε (ακόμα?), έχουμε όμως σίγουρα σιωπηρές αποχωρήσεις μελών. Ακριβώς γιατί το επίπεδο των μελών είναι αρκετά υψηλό, είτε για να "καταπιεί" μερικά πράγματα, είτε για να δεχτεί να διαγραφεί...

Οσο για το poll που προτάθηκε, ε, δεν είμαστε και η Metron Analysis...

Το δε περιεργο ειναι πως , ενω τιποτε (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων) δεν συνεβαινε στο AVforum, στο οποιο παρα πολλοι εκ των μελων και των διαχειριστων ηταν στις ιδιες και παραπλησιες θεσεις, εδω ξαφνικα ανακαλυψαμε το politically correct. Και τρομαζουμε μηπως η μερεντα δεν τριβεται στο ψωμι αλλα στη φρυγανια.

Αν φυγει το αγχος απο τη διαχειρηση, και αφησουμε τα πραματα να κυλησουν μονα τους (εκτος των προσωπικων διενεξεων) ολα θα ηρεμησουν και θα υπαρξουν ωραιοτατες και παραγωγικοτατες συζητησεις

Απάντηση: Re: Ευαισθησίες...

Ναι ρε συ, αλλά αν εκλείψει το πάθος, θα αρχίσουμε να μιλάμε για κινητά. Και η πλάκα είναι ότι εκεί θα ανταγωνιζόμαστε, ποιανού είναι μικρότερο... :D

Αυτό ακριβώς εννοώ! Μπορείς να είσαι παθιασμένος με τα μπλιμπίκια σου και τις μουσικές σου, πέρα από το δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, αλλά έχεις την αυτοκυριαρχία να φιλτράρεις το πάθος σου μέσα από το πληκτρολόγιο ώστε να καταντά ευφυολόγημα. :SFGSFGSF:
Όσο για τον ανταγωνισμό που έθεσες αγαπητέ...

...ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ, ΡΕ, και αν τα βάλεις στη σειρά πάλι μικρότερα θα είναι από το δικό σου!