Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Καλο, καλο.. Τουλαχιστον θα παρω αυτον που ηθελα εξ'αρχης...#18..
Πραγματικα πολυ ιδιαιτερος ο τροπος των αποτελεσματων.. Για 10-15 δολλαρια μια χαρα ειναι..!
Σας ευχαριστω πολυ..!

Για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα ένα κουπόνι για fenix -15%, μάλλον θα παραγγείλω το τκ75. πάει στα 170 δλδ με μεταφορικά, αλλά δε ξέρω αν είναι για μια φορά κουπόνι ή για πάντα, αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου το πει να του το πω σε πμ, αφότου παραγγείλω, ή να μου πει να τον συμπεριλάβω στη παραγγελία!Λογικά θα δουλέψει και μετά το κουπόνι, αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας!

Tώρα πήρα χαμπάρι τι έγινε στο cpf, Καλά ρε μάγκες, τι κάνατε, χαχαχαχαχα! Κανονίστε να μας αποκλείσουν από τις κληρώσεις! :fahne90::worshippy::2thumb22sup:

Καλορίζικα όλα σε όλους, έχασα τη μπάλα τόσα που πήρατε!

Last edited:

Για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα ένα κουπόνι για fenix -15%, μάλλον θα παραγγείλω το τκ75. πάει στα 170 δλδ με μεταφορικά, αλλά δε ξέρω αν είναι για μια φορά κουπόνι ή για πάντα, αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου το πει να του το πω σε πμ, αφότου παραγγείλω, ή να μου πει να τον συμπεριλάβω στη παραγγελία!Λογικά θα δουλέψει και μετά το κουπόνι, αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας!

Καλη ιδεα. Μετα την παραγγελια σου, κρατα το κουπονακι γιατι πολυ πιθανο να τον παρω και εγω. Απλα περιμενω καποια reviews για τον Ζεβρα 2400, πριν αποφασισω. Ειμαι μεταξυ του ΤΝ30, ΤΚ75 και του Ζεβρα.
Τωρα που εχω thrower (TN31) χρειαζομαι ενα φακο που να παραγει απλα ενα 'wall of light' :)

Μετα μου λενε να μην κανω τετοιυ ειδους σε εξοδα.. Τζαμπα μου το αφησε, χαχα..

Uploaded with ImageShack.us

Μπραβο, αυτο το 'Make Offer" εχει δωσει ανελπιστη χαρα σε πολλους απο μας!!

Μετα μου λενε να μην κανω τετοιυ ειδους σε εξοδα.. Τζαμπα μου το αφησε, χαχα..

Με την πρώτη προσφορά σου τον έσωσε τόσο ή με την τρίτη;

Χιώτη για τον ΤΝ31 αν του έκανες προσφορά με λιγότερα από $130 θα στον έδινε.

Χθες το βραδυ η τιμη του Τ10+Τi μετα απο το 25% της εκπτωσης ηταν 21,75$.. Ελεος.. (Σημερα δεν το εχει..)
Ομως δεχοταν και προσφορα, και ετσι εκανα στα 19,75$.. Οπως βλεπεις το δεχτηκε με την πρωτη!
Χαλια modes o T10, αλλα για 10$ σιγουρα αξιζει..

Τωρα δεν κερδιζω φακο..? (77 posts).. χαχαχα...

Με την πρώτη προσφορά σου τον έσωσε τόσο ή με την τρίτη;

Χιώτη για τον ΤΝ31 αν του έκανες προσφορά με λιγότερα από $130 θα στον έδινε.

Ναι, μαλλον εχεις δικιο.

Εκανα προσφορα πριν απο λιγο ετσι για πλακα στον ακριβοτερο ΤΝ30 για $129 (απο $156 που ειχε το χριστουγεννιατικο offer με τον Τι) και το δεχτηκε!
Δεν περιμενα να το δεχτει να σου πω την αληθεια. Ετσι τελειωσα νωριτερα απ'οτι υπολογιζα απο μεγαλους φακους.. δεν πειραζει, καλος ειναι και μου ηρθε φτηνοτερος τελικα απ'ολες τις σοβαρες εναλλακτικες για καλο flooder.

Last edited:

γαι οποιον ενδιαφερεται, απο την Crelant μου ειπαν οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουν προσφορα τους φακςο σε τιμης χονδρικης....

παραπανω δεν ξερω....

γαι οποιον ενδιαφερεται, απο την Crelant μου ειπαν οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουν προσφορα τους φακςο σε τιμης χονδρικης....

παραπανω δεν ξερω....

ισχυει εγω παραγγειλα σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες 3 μοντελακια επιπλεον!:2thumb22sup:
απλα στα στελνουν με fedex γιατι χρεωνει πολλα το hκ post πανω απο 2 kg....ελπιζω να μην εχω ξυνιλες με τα τελωνεια....

Ναι, μαλλον εχεις δικιο.

Εκανα προσφορα πριν απο λιγο ετσι για πλακα στον ακριβοτερο ΤΝ30 για $129 (απο $156 που ειχε το χριστουγεννιατικο offer με τον Τι) και το δεχτηκε!
Δεν περιμενα να το δεχτει να σου πω την αληθεια. Ετσι τελειωσα νωριτερα απ'οτι υπολογιζα απο μεγαλους φακους.. δεν πειραζει, καλος ειναι και μου ηρθε φτηνοτερος τελικα απ'ολες τις σοβαρες εναλλακτικες για καλο flooder.

Μόλις τσίμπησα και εγώ τον tn30 στα 129$. Δεν ήξερα ότι θα το δεχτεί άμεσος αλλιώς θα έβαζα πιο χαμηλό ποσό.
όπως και να'χει νομίζω είναι καλή τιμή

ισχυει εγω παραγγειλα σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες 3 μοντελακια επιπλεον!:2thumb22sup:
απλα στα στελνουν με fedex γιατι χρεωνει πολλα το hκ post πανω απο 2 kg....ελπιζω να μην εχω ξυνιλες με τα τελωνεια....
Από πού παράγγειλες;

Μόλις τσίμπησα και εγώ τον tn30 στα 129$. Δεν ήξερα ότι θα το δεχτεί άμεσος αλλιώς θα έβαζα πιο χαμηλό ποσό.
όπως και να'χει νομίζω είναι καλή τιμή

Μπραβο Μαριε!
Εγω ειχα ξανα προσπαθησει στα $129 πριν 2-3 βδομαδες και δεν μου το εκανε δεκτο. Γι αυτο και χτες δεν εβαλα χαμηλοτερο ποσο.
Παντως για 100 ευρω εκαστος, ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με τον ΤΝ30 και με τον ΤΝ31. Μου αρεσει επισης το γενονος οτι δουλευουν με 3χ18650.