Για όποιον ενδιαφέρεται, πήρα ένα κουπόνι για fenix -15%, μάλλον θα παραγγείλω το τκ75. πάει στα 170 δλδ με μεταφορικά, αλλά δε ξέρω αν είναι για μια φορά κουπόνι ή για πάντα, αλλά αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου το πει να του το πω σε πμ, αφότου παραγγείλω, ή να μου πει να τον συμπεριλάβω στη παραγγελία!Λογικά θα δουλέψει και μετά το κουπόνι, αλλά δεν είμαι σίγουρος κιόλας!
Μετα μου λενε να μην κανω τετοιυ ειδους σε εξοδα.. Τζαμπα μου το αφησε, χαχα..
Με την πρώτη προσφορά σου τον έσωσε τόσο ή με την τρίτη;
Χιώτη για τον ΤΝ31 αν του έκανες προσφορά με λιγότερα από $130 θα στον έδινε.
γαι οποιον ενδιαφερεται, απο την Crelant μου ειπαν οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα εχουν προσφορα τους φακςο σε τιμης χονδρικης....
παραπανω δεν ξερω....
Ναι, μαλλον εχεις δικιο.
Εκανα προσφορα πριν απο λιγο ετσι για πλακα στον ακριβοτερο ΤΝ30 για $129 (απο $156 που ειχε το χριστουγεννιατικο offer με τον Τι) και το δεχτηκε!
Δεν περιμενα να το δεχτει να σου πω την αληθεια. Ετσι τελειωσα νωριτερα απ'οτι υπολογιζα απο μεγαλους φακους.. δεν πειραζει, καλος ειναι και μου ηρθε φτηνοτερος τελικα απ'ολες τις σοβαρες εναλλακτικες για καλο flooder.
Από πού παράγγειλες;ισχυει εγω παραγγειλα σε εξωφρενικα χαμηλες τιμες 3 μοντελακια επιπλεον!:2thumb22sup:
απλα στα στελνουν με fedex γιατι χρεωνει πολλα το hκ post πανω απο 2 kg....ελπιζω να μην εχω ξυνιλες με τα τελωνεια....
Μόλις τσίμπησα και εγώ τον tn30 στα 129$. Δεν ήξερα ότι θα το δεχτεί άμεσος αλλιώς θα έβαζα πιο χαμηλό ποσό.
όπως και να'χει νομίζω είναι καλή τιμή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.